|
|
|
Witam, slyszalem ze tydzien temy w sobote w NNN byla niezla zadyma, ponoc jakies koksy zrobily niezla akcje ochrona za duzo nie mogla zrobic i ponoc stali i mowili do nich tylko, parodia. Wspominam o tym bo bardzo lubie ten lokal i szkoda ze tak sie dzieje i co gorsza ze maja taka cienka ochrone. Wezwali nawet posilki, ktore nie na wiele sie zdaly, wie ktos moze co to za kolesie ? i co dokladnie sie dzialo ? strach gdzies wyjsc....
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Synek,nie wiesz o czym piszesz
Ochronę rzeczywiście lokal ma kiepską( pewnikiem "Skarem") Taka mała sugestia: Niech zatrudnią herosów z Karabeli naprawdę znają sie na swoim fachu. Sztandarowy koks - Januszek nie takim daje rade |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ponury chyba nie myślisz że ktoś się karabeli wystraszy???
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Ponury chyba nie myślisz że ktoś się karabeli wystraszy??? Ty jak cos czasami napiszesz to az banan sie na buzi robi mimo iz nie mam za dobrego dnia. Kochana Anuleczko wlasnie chodzi o to ... ze kolega żniwiarz pisał to w stanie IRONII tak ? Jestem na 99.9 % przekonany ze nie mial na mysli, że karabela to takie super niewiem co przytaczając chociazby postac Januszka (bramkarz HSW) Dziekuje za wysluchanie heheheh Anulka wiecej postow ! BEDZIE BOGIEM ! Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
NNN a gdzie to jest ?
|
|
|
|
|
Virusku kochany....a jak myślisz czemu to napisałam? przecież nie chcę Cię prowokować tym bardziej Ponurego.... a o karabeli już był temacik hehe
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT NNN a gdzie to jest ? w piwnicy pod "domem seniora" na okulickiego 56c |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
przede wszystkim bramkarz to powinien wyglądać,
bo prawnie to ręce"i nogi" ma zawiązane w supełek wystarczy,że w czasie szamotaniny bramkarz rozrabiace narobi siniaczków a ten zrobi sobie obdukcję w sądzie bramarzowi nie przyznają racji tylko zasądzają od razu odszkodowanie i zwrot kosztów procesu Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
CYTAT ...ze kolega żniwiarz pisał to w stanie IRONII tak ? Jestem na 99.9 % przekonany ze nie mial na mysli, że karabela to takie super niewiem co przytaczając chociazby postac Januszka (bramkarz HSW) Dziekuje za wysluchanie heheheh Anulka wiecej postow ! BEDZIE BOGIEM ! Masz całkowitą racje kolego virus to jest prawda Ja ze swojej strony odniosłem się wyłącznie do "rewelacji" zawartych w w/w poscie,które de facto żadnymi rewelacjami nie są w obecnych czasach Ale jak na razie nikt nie wypowiedział się w w/w temacie,mniemam iż część userów obawia sie lustracji ze strony zarzadu forum Zreszto po co tu się tak produkować Pozdrawiam kol virusa oraz panią moderator udanego weekendu życzę wszystkim |
|
|
|
|
Dużo piszecie ale nie na temat, aja też chciał bym wiedzieć co się stało????
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Sezon ogórkowy w pełni trwa,ale wydarzenie,a w TVN-24 nic nie gadali
|
|
|
|
|
CYTAT Dużo piszecie ale nie na temat, aja też chciał bym wiedzieć co się stało???? A czy to takie istotne co się stało? |
|
|
|
|
Skoro powstał post to tylko po to zeby sie dowiedziec . Blyszczysz gosciu jak włos na kocim jaju
|
|
|
|
|
Widać, że Ty błyszczysz Chodzi mi o sens tego postu.
|
|
|
|
|
No wlasnie , sens tego otóż postu jest taki że ktoś chce się dowiedziec co sie tam stało . Mnie tez to zwyczajnie ciekawi .
Dział dla niezainteresowanych - flaszke dalej |
|
|
|
|
CYTAT A czy to takie istotne co się stało? Hmm, ciekawe więc po co daliście link do tego postu na główną?! Aktualnie: , Polecamy: , Ponadto: Call jesteś ZARZAD więc pewnie wiesz |
|
|
|
|
CYTAT Chodzi mi o sens tego postu. Mam świadomość,że nie wszyscy mają coś na ten temat do powiedzenia Nie chce poruszac tego tematu zeby nie rozpoczac klotni Pozdrawiam |
|
|
|
|
witam twardzieli z forum...hhehehe
OSTATNIO JAK TYLKO SIĘ ZJAWIŁEM Z KOLEGĄ, TO PO PACZCE FAJEK I FLACHĘ SMIRNOFA DOSTAŁEM, BY NIKOMU NIE DAC PO ....TAKIE GIEROJE SĄ Z TYCH KARKÓW...HEHHHE....OD OCHRONY NA FORUM Z DALEKA PROSZE...HEHHHE |
|
|
|
|
CYTAT ...OD OCHRONY NA FORUM Z DALEKA PROSZE...HEHHHE Kiedy,kiedy przyjdziesz z kolega Mam juz szykowac dużą butlę Smirnoffa,jakie fajki kupić Ojej ale się wystraszyłem Nie zrobisz mi krzywdy |
|
|
|
|
CYTAT Witam, slyszalem ze tydzien temy w sobote w NNN byla niezla zadyma, ponoc jakies koksy zrobily niezla akcje ochrona za duzo nie mogla zrobic i ponoc stali i mowili do nich tylko, parodia. Wspominam o tym bo bardzo lubie ten lokal i szkoda ze tak sie dzieje i co gorsza ze maja taka cienka ochrone. Wezwali nawet posilki, ktore nie na wiele sie zdaly, wie ktos moze co to za kolesie ? i co dokladnie sie dzialo ? strach gdzies wyjsc.... Znam temat z autopsji(sam kiedyś pracowałem) więc wiem ze ochroniarz nie zawsze "może" interweniować tak jak publika by chciała.. to znaczy jej część...jak ochroniarz kogoś "łupnie" to twardziele wykręcają 112 (bo zostali pobici przez brutalnych ochroniarzy) no i reakcje świadków..."jaka ta ochrona brutalna" Kiedy załatwiają sprawę w ugodowy sposób to wiesza się na nich "psy" bo "pewnie się bali" albo "byli za bardzo pasywni w reakcjach" proponowałbym żeby każdy z krytykujących postał na bramce lub pojeździł w patrolu do tego przestrzegał paragrafu zasad moralnych,KK i zobaczył jaki to "łatwy" kawałek chleba...Ludzie nie jest "cienką ochroną ta która nie prowadzi do rozlewu krwi. Właśnie tacy ochroniarze to fachowcy w pełnym tego słowa znaczeniu. |
|
|
|
|
no i to jest dokładnie to o czym napisał gb74
święta racja " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Wezwali nawet posilki, ktore nie na wiele sie zdaly, wie ktos moze co to za kolesie ? i co dokladnie sie dzialo ? strach gdzies wyjsc....
A co ty z policji jesteś???chyba nie sądzisz że nawet jakby ktoś wiedzial- co kto i jak?? to by ci tutaj o tym napisał ...społeczniaku Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|