|
|
|
Słyszałem ze w Charzewicach pojawiło sie UFO, jakieś kregi porobili w zbozu, bylo to jakies 2 tygodnie temu, władze utrzymywały temat w tajemnicy, wie ktos cos na ten temat,moze jakies fotki ktoś ma??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no tak sezon ogorkowy wszystko jasne
ja widzialam zielonoskorego delikfenta jak zasuwal z nozyczkami w zbozu ze co ? |
|
|
|
|
haturn haturn
|
|
|
|
|
a ja widziałem jeża i wiewiórkę, serio. A tak poważnie ma ktoś zdjęcia UFOludka ?
|
|
|
|
|
OK, PROSZESIE NIE ŚMIAĆ....
WCZORAJ NA BŁONIACH POD BRANDWICĄ BYŁ WIDZIANY NIBY HELIKOPTER, ALE MÓWIA ŻE BEZ SKRZYDEŁ..... CZYLI JAKAŚ PRAWDA MUCI BYĆ/// |
|
|
|
|
ja tu sie nie smiac buzia sama sie otwiera
ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT NIBY HELIKOPTER, ALE MÓWIA ŻE BEZ SKRZYDEŁ ale helikopter nie ma skrzydeł
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT NIBY HELIKOPTER, ALE MÓWIA ŻE BEZ SKRZYDEŁ ale helikopter nie ma skrzydełno własnie i to było takie dziwne...hehhee |
|
|
|
|
stalowa75
helikopter ma smigla spiesze cie poinformowac ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT helikopter ma smigla,spiesze cie poinformowac Dowiaduje sie coraz wiecej ciekawych rzeczy na tym forum. stwola75 - Ty chyba faze miałes po Smirnoffie i fajkach piszac takie bzdury CYTAT WCZORAJ NA BŁONIACH POD BRANDWICĄ BYŁ WIDZIANY NIBY HELIKOPTER,ALE MÓWIA ŻE BEZ SKRZYDEŁ..... CZYLI JAKAŚ PRAWDA MUCI BYĆ/// Zapomniałem ze z kolega jestescie postrachem barów mlecznych i punktów gastronomicznych |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT helikopter ma smigla,spiesze cie poinformowac Dowiaduje sie coraz wiecej ciekawych rzeczy na tym forum. stwola75 - Ty chyba faze miałes po Smirnoffie i fajkach piszac takie bzdury CYTAT WCZORAJ NA BŁONIACH POD BRANDWICĄ BYŁ WIDZIANY NIBY HELIKOPTER,ALE MÓWIA ŻE BEZ SKRZYDEŁ..... CZYLI JAKAŚ PRAWDA MUCI BYĆ/// Zapomniałem ze z kolega jestescie postrachem barów mlecznych i punktów gastronomicznych CAŁE TO FORUM WIDZĘ TO : JA - STWOLA75 PONURY ŻNIWIARZ DOROTA68 CO DO NIEKTÓRYCH, TO TROSZKU UŚMIECHU I NIE BRANIA WSZYSTKIEGO NA POWAŻNIE - OSOBIŚCIE, TO NIE PRACUJĘ W OCHRONIE I JAKIEŚ TAM UFO W CHARZEWICACH TO MOŻE LĄDOWAĆ ZE SKRZYDŁAMI HELIKOPTER, JAK I ZE SMIGŁAMI, MI WSJO RADNO...POZDRAWIAM I UŚMIECHU PROSZE SZCZYPTĘ.... POZDRAWIAM W/W FORUMOWICZÓW I FORUMOWICZKI... PS. OSOBIŚCIE, TO PRACUJĘ W HSW, HSJ... |
|
|
|
|
ponury
smiglowiec inaczej helikopter posiada smigla jesli jestem w bledzie prosze o oswiecenie mnie z laski swojej szybko sie ucze ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT ponury smiglowiec inaczej helikopter posiada smigla jesli jestem w bledzie prosze o oswiecenie mnie z laski swojej szybko sie ucze Do doroty68, według mnie nie jesteś w błędzie. Śmiglowiec inaczej helikopter posiada smiglo ale na ogonie (tzw śmigło ogonowe.) Naped głowny smigłowca nazywany iest wirnikiem nosnymtakie małe sprostowanie bez obrazy |
|
|
|
|
CYTAT CAŁE TO FORUM WIDZĘ TO : JA - STWOLA75 PONURY ŻNIWIARZ DOROTA68 CO DO NIEKTÓRYCH, TO TROSZKU UŚMIECHU I NIE BRANIA WSZYSTKIEGO NA POWAŻNIE - OSOBIŚCIE, TO NIE PRACUJĘ W OCHRONIE I JAKIEŚ TAM UFO W CHARZEWICACH TO MOŻE LĄDOWAĆ ZE SKRZYDŁAMI HELIKOPTER, JAK I ZE SMIGŁAMI, MI WSJO RADNO...POZDRAWIAM I UŚMIECHU PROSZE SZCZYPTĘ.... POZDRAWIAM W/W FORUMOWICZÓW I FORUMOWICZKI... PS. OSOBIŚCIE, TO PRACUJĘ W HSW, HSJ... HSW sie zgodze ale na HSJ-ocie No nie sądzę |
|
|
|
|
HSW sie zgodze ale na HSJ-ocie
No nie sądzę[/cytat] TOMEK... idż ty spać i nie marudz..jutro dopijemy tą flaszke...ale z ciebie dziwoląg... napisz mi jeden argument, dzięki któremu zdradze sie sie gdzie pracuje???? a pracuje na bank w banku...hhehhehee z ciebie Taki ponury żniwiarz jak ze mnie rewizor....hhehehhhe i dlatego, śpij słonko fajnie i ciepło... i nie ignoruj w czyjśś me-ni,,,pa |
|
|
|
|
CYTAT Słyszałem ze w Charzewicach pojawiło sie UFO, jakieś kregi porobili w zbozu, bylo to jakies 2 tygodnie temu, władze utrzymywały temat w tajemnicy, wie ktos cos na ten temat,moze jakies fotki ktoś ma?? TO PONURY ŻNIWIAŻ WYLĄDOWAŁ BY BREDNIE NAM KRZESIĆ.... A KYSZ DZIKA BESTIO, A KYSZ...HHEHHEEEEE:mlotek: |
|