|
|
|
Mnie na ślub czesała Pani Monika Kogut z salonu na Białych Domach (tak od podwórka), a makijaż, paznokcie itd. robiła Pani Ania z salonu kosmetycznego w tych białych domkach koło SP nr 12, tam gdzie kiedyś była pizzeria Al Padrino. Próbnych wcześniej nie robiłam, bo i tak nigdy tak samo drugi raz mnie nie uczesze, więc po co kasę wydawać. Efekt był świetny - dodam nawet, że podobało się mojemu mężowi, który zawsze jest niesamowicie sceptyczny jeśli chodzi o tzw. fryzjerskie upięcia (zawsze mówi, że jak kobieta pójdzie do fryzjera to się tylko spaskudzi)
Co do makijażu to również perfect przez ostatni tydzień przed ślubem Pani Ania przygotowywała mi ciałko i twarz i w sobotę zrobiła świetny makijaż, który nie wyglądał jak tona tapety wyglądałam tak jakbym miała idealnie gładką skórę bez żadnych przebarwień. No i te moje oczy - rewelacyjnie podkreślone. I nie chodzi tu o wychwalanie swojej osoby, tylko makijażystki, bo moja twarz na codzień pozostawia wiele do życzenia :( PS: w maju byłam w salonie u Ilony czesać się na ślub koleżanki (i przy okazji chciałam zobaczyć jak ona czesze) - odradzam. To typowa fryzjerka - stylistka - nie ważne co chcesz mieć na głowie, ona i tak zrobi według swojej wizji. Efekt był taki, że w jej ocenie "naturalne upięcie" wyglądało tak, jakbym nie czesała się przez tydzień Więc na własną ślubną poszłam już do Pani Moniki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szeherezada moglabys mi takze wyslac zdjecia z makijazem od pani Basi??
To moj mail: jogny_(at)_gazeta.pl Z gory dziekuje |
|
|
|
|
slub w kolbuszowej o 14 wiadomo ok 13;30 do kosicola u mne goscie juz iod 12 kamerzysta tez czyli na ok 11.30 mam byc na blysk... nie zwlekaj tylko gon do fryzjera sie umawiac
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Garfield a Ty mogłabyś jakieś zdjęcia wysłać, zeby zobaczyc efekty? Jak nazywa się ten salon? może masz jakis numer?
Sosna jesteś z Kolbuszowej? Mój przyszły mąż jest z tego miasteczka. Co robisz tu na forum? |
|
|
|
|
heheh nie jestem z kolbuszowej mam tam tylko pzryjecie weselne, poprostu blizej nie bylo juz wolnych terminow na ten rok.
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
http://www.u-asi.pl
|
|
|
|
|
[cytat]Garfield a Ty mogłabyś jakieś zdjęcia wysłać, zeby zobaczyc efekty? Jak nazywa się ten salon? może masz jakis numer?
Numer do salonu "U Moniki" : (0-15) 843 10 88, www.u-moniki.pl, a do kosmetyczki Ani: (0-15) 844 32 56 (pracuje na tygodniu od 13.00-19.00). Jeśli chodzi o zdjęcia, to prześlę, tylko dopiero w piątek lub sobotę, bo aktualnie nie mam do nich dostępu. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
No to nieźle. Sezon ogórkowy .A w jakim lokalu masz to przyjęcie? Pytam z ciekawości.
|
|
|
|
|
Macie może jakies doświadczenia z salonem Gracja lub Gabriela na białych domach? Może ktos coś o nich słyszał?
Wyszperałam kilka dobrych opinii o Gabrieli, ale adresu w necie nie znalazłam... ktoś pomoze? |
|
|
|
|
ZDECYDOWANIE PANI BASIA !!!
Salon miesci sie w rozwadowie 15 8428486 . Naprawde robi perfekcyjne fryzury !!! Jest najlepsza fryzjerka w okolicach u ktorej bylam i juz jej nie zamienie . Naprawde polecam zaraz obok jest tez super kosmetyczka zaklad nazywa sie SARA. |
|
|
|
|
jeśli chodzi o tipsy polecam Panią Anię mam tylko nr gg 10568995 bierze 50zł ma duży wybór ozdób i umie doradzić
|
|
|
|
|
Ja proponuję Młodzieżowy Salon Kosmetyczno- Fryzjerski z Gabinetem masażu przy Al Jana Pawła II 2a tel 664-065-283
to salon niedawno otwarty ale z miła i fachową obsługą jestem zadowolona z paznokci i włosów wiec polecam. |
|