|
|
|
CYTAT Gal to to ja wiem bez kursow kompromis to podstawa .. i jak wiadomo do tanga trzeba dwojga to pozytywne ze cos udalo ci sie wyniesc z tych nauk moze jeden rozwod mniej /zart/ Zejde z tematu i napisze o poradni przedmałżenskiej że to dopiero była porażka.Dla tego uważam że osoby które prowadzą takie spotkania powinny umieć trafić do słuchacza i być z doświadzceniem w tych tematach. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gal
no nic zycze wszytkiego dobrego na malzenskiej drodze i aby nauki nie poszly w las , bo niestety czesto bywa tak ze teoria w jedna a praktyka w druga strone ze co ? |
|
|
|
|
ifeelgood
kazdy z nas podswiadomie szuka milosci bo wie ,ze tylko wtedy bedzie na prawde szczesliwy odnosze wrazenie ze sie boisz ..czegos ;-) ze co ? |
|
|
|
|
nie boj sie milosc nie boli ;-)
ze co ? |
|
|
|
|
i co z nim ?? nie znam goscia nie kojarze przynajmniej
ze co ? |
|
|
|
|
ale ja o milosci prawdziwej
ze co ? |
|
|
|
|
o wlasnie cieplo cieplo ...i nie opuszcze cie az do smierci
moze wkoncu wskoczysz na wlasciwe tory ... ze co ? |
|
|
|
|
nie tak prosze pana
masz sie zakochac i zyc szczesliwe do konca zycia jeszcze troche a pomysle ze cie utrzymuje ;-) , chcesz zostac utrzymankiem ? ze co ? |
|
|
|
|
kurcze nie wiedziałam, że wyjdzie z tego takie zamieszanie... swoja droga bez takiego kursu ślubu kościelnego nie dostanę a na takim mi właśnie zależy tak że tak czy inaczej nauki i tak musimy zrobić. A może ktoś wie gdzie zaczynają się teraz takie nauki cotygodniowe??
|
|
|
|
|
Jagoda
Spokojnie porostu "temat zyje " inaczej dawno spadl by z ambony a propo kursow to powinni chyba w kazdym kosciele informowac ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT 100 zł u warchoła i po bólu nic nie chodzisz Aaaaa słyszałem od znajomych ze u Braci Mniejszych Kapucynów w Rozwadowie za Free Ale to chyba dawniej było nie za o.dr Ksawerego Knotz(a) CYTAT wielebny Warchol za flaszkę załatwi sprawę 18 - cie skonczył,to mu wolno CYTAT ale było też małżeństwo ze stażem które opowiadało jak to jest w praktyce. Ojczulkowie Kapucyni w Rozwadowie maja na stanie takie małżeństwo Zaprawde powiadam Wam najwięksi eksperci w swoim fachu CYTAT [Jezeli myslisz, ze naucza Cie tam czegokolwiek nadzwyczaj interesujacego to jestes w bledzie. Ale te kursy i tak sa lepsze niz ich brak, tym bardziej, ze zyjemy w nawiedzonym narodzie w ktorym ksiundz czasem ma wiekszy posluch niz rodzic, radny czy prezydent. Wiec Jasiu naucz sie czytac co sie pisze, a potem sie pluj. Ooo nastepny ekspert od Treść zdecydowanie nie do publikacji CYTAT nie boj sie milosc nie boli ;-) CYTAT david carradine tez tak myslal ;] CYTAT i co z nim ?? nie znam goscia nie kojarze przynajmniej Ale ktoś tu ściemniaw sprawie CYTAT chcesz zostac utrzymankiem ? A kto to jest utrzymanek |
|
|
|
|
ponury
utrzymanek to meski odpowiednik utrzymanki ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT nie boj sie milosc nie boli ;-) Myślenie nie boli... a miłość często bywa bolesna i to bardzo. |
|
|
|
|
kazdy z nas zna smak zawodu milosnego boli to fakt ale czas leczy rany ,,
ze co ? |
|
|
|
|
hehhehe, nie kurs przedmałżeński, tylko zimny prysznic....i oczywiście żartuję, sprawa poważna i potrzebna,,,pozdrawiam, hehhee
|
|
|
|
|
Najlepiej być samemu
Najlepiej nie mieć przy sobie nikogo Z nikim nie rozmawiać Na nikogo nie musieć patrzeć Najlepiej być samemu Pozostać samemu sobie Zamknąć się w sobie Żyć w odosobnieniu Nikt nie patrzy Nikt się nie śmieje Nie ma złośliwych uwag Nie ma patrzenia spod oka Najlepiej być samemu Choć samemu trudno Choć samemu smutno Choć samemu przykro Autor: edith_k@ Ale mozna zyc spokojnie..., bedac z kims zniewalamy siebie i druga osobę. Moje szczere wyrazy wspolczucia dla wszystkich zyjacych w zwiazkach niemogacych nawet o nich powiedziec ze zyja w milosci i musza uzywac tego paskudztwa jakim jest pusty wyraz zwiazek.Kiedys zyłem w takim zwiazku ,a teraz i zyje tylko dla siebie |
|