~~Robik | |
|
|
Gdzie się podział, przed wyborami juz stołki rozdał i nagls zniknął. Czyzby wrócił do Wrocławia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Hehe, spróbuj naobiecywać cudów tylu ludziom co on naobiecywał... Cały sztab Kotulskiego był święcie przekonany, że bez żadnego problemu wygra wybory, a potem poobsadza rózne miejsca swoimi ludźmi. Naobiecywał kibicom dopłaty do wyjazdów na mecze, cyganom też różne "cuda wianki" i gówno z tego wyszło. A myślisz, że za czyją kasę robił kampanię? ;) Teraz nie ma jak spełnić swoich obietnic, które dla tych ludzi były pewne na 100%. Na jego miejscu też bym spier... i nie do Wrocławia tylko na drugi koniec świata.
|
|
|
~~ | |
|
|
proponowałbym powiedzieć Mu to w twarz jeśli macie odrobinę odwagi))))
|
|
|
~~ | |
|
|
fakt faktem forum ucichlo gdy tych krzykaczy nie ma! tyle mieli do powiedzenia przed wyborami a po wyborach nic. Kotulaki gdzie jestescie, pocieszacie swoje niedouczone guru??
|
|
|
~~ | |
|
|
Czy pytasz się o 3300 Kotulaków? Nie mało na niego głosowało wiec ich nie lekceważ, bo oni są i oddadzą swój głos w II turze
|
|
|
~~ | |
|
|
Zostaną w domach, a wygra sagatowska dzięki swoim moherowym babciom.
|
|
|
~~ | |
|
|
ja głosowałem na Kotulaka i lata mi kto wygra z nich. Nie pójdę na wybory bo po co?
|
|
|
~~ | |
|
|
Glosowales na Kotulskiego ten sie nie dostal i ty nie pojdziesz na druga ture wyborów bo ci to wisi????
Widac odopwiada ci jesli mohery przejma wladze w stalowej, a kaczynski ze swoimi brudnymi lapskami bedzie pchal sie do twojego zycia, bo tobie sie nie chce isc na wybory!! Im wlasnie o to tylko chodzi zeby ludzie tacy jak ty siedzieli na dupie w domu i zeby mogli ludzmi takimi jak ty w spokoju sobie rzadzic i manipulowac. Zanim sie obejrzysz bedziesz mial mnostwo nakazow i zakazow i wtedy bedziesz sobie w brode plul, ze nie poszedles na wybory i doprowadziles do tego, bo ci to wisialo. Rob tak dalej albo schowaj swoja dume do kieszeni i idz oddac glos PRZECIWKO DEMAGOGI I ZAKLAMANIU PISUAROW!!!! |
|
|
~~ | |
|
|
i co i dlatego mam oddać głos na faceta, który mówi o sobie, że skończył z problemem alkoholowym i jest dupa nie urzędnik a całe jego otoczenie to pożal się Boże, chrzanię to wolę zostać w domu i gówno mnie obchodzi czy kaczor będzie mną rządził, jak się nie da wytrzymać wyjadę a nie będę sobie brukał rąk, że głosowałem na takiego typa
|
|
|
~~ | |
|
|
a co jeszcze mam głosować na faceta, który się dogadał z SLD w sprawie poparcia, i wyborcy SLD nie głosowali na swojego kandydata, co im tak zamieszało, że przepadli do rady. Co jak co ale w pierwszym rzędzie jestem antykomunistą i dlatego nie mogę na niego głosować. PiS działa też jak bolszewicy. Więc nie idę, nie będę popierał komunistów lub bolszewików.
|
|
|
~~ | |
|
|
niezle podejscie do zycia
|
|
|