NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Dlaczego PiS jest taki cienki w Stalowej Woli,
~~Rysiek
ff
Wysłany: 18 Paź 2006r. 14:36  
PiS Jest Taki cienki w Stalowej Bo jego szef nie mysli ,oj nie mysli..Daleko tak nie zajada.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Paź 2006r. 14:36  

~~Bezpartyjny
ff
Wysłany: 19 Paź 2006r. 08:49  
zgadzam sie ze Pis cieszylby sie wieksza popularnoscia w Stalowej woli gdyby bylo inne kierownictwo.Tam nie wolno miec wlasnego zdania nie mozna sie wychylic Trzeba sluchac Wodza!

~~
ff
Wysłany: 20 Paź 2006r. 21:33  
Znalazłem taki tekścik w internecie, bardzo pouczający

...Chciałbym bardzo przeprosić wszystkich Rodaków za to, że częściowo przeze mnie

wszyscy skazani zostaliśmy na rządy bezczelnych hipokrytów, ludzi pozbawionych honoru, zakompleksionych i zajadłych wrogów każdego, kto góruje nad nimi moralnie, intelektualnie i kulturalnie.

Przyznaję, głosowałem na PiS, bo miałem nadzieję, że zrobią dla Polski i dla Polaków sporo dobrego. Głosowałem w nadziei, że mnóstwo niedoprowadzonych do końca spraw - afer, machlojek, powiązań świata polityki ze światem przestępczym - zostanie w końcu wyjaśniona, winni poniosą karę lub chociaż zostaną pokazani bez osłonek, gdy obowiązuje już przedawnienie.
Dziś to widzę, że moja naiwność przyczyniła się wyłacznie do namaszczenia na stołkach kolejnych "świętych krów" śmiechących się w twarz takim naiwniakom jak ja.

Pamiętam czasy PZPR, pamiętam czasy AWS, potem SLD, pamiętam jak wtedy mówiło się o arogancji władzy. Widzę, że PZPR, AWS, SLD mogliby uczyć się od PiS, LPR, Samoobrony co to rzeczywiście znaczy arogancja władzy.

Jest mi bardzo przykro, że w wolnej, demokratycznej Polsce duchy PRLu oblekły się w ciało działaczy PiSu.
Strasznie mi żal, że moja Ojczyzna doświadcza rządów arogantów będących jednocześnie kompletnymi ignorantami w sprawach dla Państwa i Społeczeństwa najważniejszych. Nie bez przyczyny napisałem wielką literą Państwo oraz Społeczeństwo. Bo to nie Prawo i Sprawiedliwość powinny być mottem rządzących, ale Państwo i Społeczeństwo. Komu na sercu leży dobro Państwa i Społeczeństwa, ten nie narzuca autorytarnie swoich praw i swojej sprawiedliwości wszystkim innym z butnym przekonaniem, że wszystko wie lepiej, że jest mądrzejszy od wszystkich innych.

~~Energetyk
ff
Wysłany: 25 Paź 2006r. 09:43  
Znowu nas zrobili w konia z energetyka podkarpacka.Gora stalowowolski PiS ma daleko daleko w ..tyle.Jest potrzebny jak czegos chca.Obiecywali ze sprawe zalatwia jak potrzebne bylo im poparcie do parlamentu.Teraz znowu Sagatowska z Bladkiem obiecuje.

~~
ff
Wysłany: 30 Paź 2006r. 21:27  
Myszka to ten co nam energetykę "załatwił"

~~
ff
Wysłany: 1 Lis 2006r. 19:22  
Podobno kandydaci PiS powpłacali kasę a kampanię ma za to mają tylko przyjaciele królikaumiech czytaj Siembidy

~~oburzony wyborca
ff
Wysłany: 1 Lis 2006r. 20:23  
Dlatego PiS jest tak cienki bo mają wszystkich i wszystko w d....!
Ide sobie dzisiaj na cmentarz i co widzę:
Przed samą prawie bramą wiszą sobie nasi "weterani wyborczy" P.Kozielewicz;P.Sagatowska i jeszcze żeby nie było mało P.Rzegocki (który ostatnio opuścił PiS) i patrzą na wszystkich!
Ludzie!!!
Wiem że trwa kampania wyborcza i dzień Wszystkich Świętych wypadł akurat w śroku jej trwania,ale są jakieś zasady i potrzeba troche taktu.
Wisiały różne plakaty ale zdala od Cmentarza.
Wszyscy kandydaci odpuścili: i na Prezydenta a także na radnych, a tu mamy "kataloików" którzy sie wyłamami z tej grupy...
Oj proszę Państwa WSTYD straszny!
Strasznie to wyglądało-niektórzy mieszkańcy mówili, że mogliby sie zarówno na grobach ponaklejac!!!
Ja napewno na tych Państwa swojego głosu nie oddam!!!

~~
ff
Wysłany: 2 Lis 2006r. 11:18  
Ale co się dziwić ?. W niedzielę idąc do kościoła prawie że wszedłem na wyborczy pylonik pisu. Stał dosłownie w furcie wejściowej do kościoła. Jeszcze trochę i będą stać na ołtarzach. To są pisowcy pasorzyty wiary, a nie katolicy. Ale to jakoś władz kościelnych nie irytuje. Za to mnie irytuje i to bardzo, jako katolika.

~~
ff
Wysłany: 4 Lis 2006r. 09:51  
...:szok:

~~
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 14:21  
Ja słyszałem, że ich kandydaj PJ miał te same problemy co poseł Bestry i musiał odejść z "dwójki"

~~
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 14:24  
stalowowolski PiS to aws, up i teraz kur*a my TKM

~~
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 21:13  
TKM napewno.
Zobaczcie co się dzieje dalej:

http://forum(...)51371277

~~
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 21:21  
Ale jak się tam wypowiedziała goga 1007umiech politolog z naukowego punktu widzenia, może gogo to od gogusiaumiech gogusia Kopytoumiech przecież tego pijaka też nie warto wybierać

~~
ff
Wysłany: 9 Lis 2006r. 10:53  
...

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »