|
|
|
Witam wszystkich niedawno wróciłem po 15 latach zagranicy i mam pytanie którą pizzerie polecacie. Z góry dziękuje za odpowiedz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da Grasso hehehe... oczywiście zartuję, polecam Rustice
|
|
|
|
a ja polecam reset naprawde dobra pizza
|
|
|
|
|
|
rustica, diablo, reset - tu się je smacznie, pozostałe pizzerie to zapychacze.
|
|
|
|
|
Poczekajmy na tele pizze w ogule kiedy otwarcie ??
|
|
|
|
|
Dziękuje bardzo
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Chyba żartujecie z tą Rusticą -piszą w składzie pizzy wędlina i serwują mortadele. W sumie nie da się zaprzeczyc, że mortadela to wędlina ale za te pieniądze spodziewała bym się czegoś więcej.
|
|
|
|
|
1.Reset
2.Rustica 3.Da Grasso ( nr 8 ) Tele Pizza to jakis żart , próbowałem i dziękuję wiecej nie mam zamiaru |
|
|
|
|
Rustica
Dal milosnikow czosnku ,cebuli i oliwek polecam pizza "Bella" ze co ? |
|
|
|
|
A ja proponuję sprawdzić wszystkie samemu i wybrać. Każdy lubi co innego. Ja tam lubię pizzę z Verony, Rustici, Quattro. Co do TelePizzy nigdy więcej nic tam nie zamówię (co prawda jadłam w innym mieście, ale w porównaniu do naszych stalowowolskich cen było drogo i nie smakowało mi).
|
|
|
|
|
Najlepsza pizza na chwilę obecną to Universum kto był ten wie o czym mówie.
Pizza smaczna, świeża, i dodadatki kuchni włskiej tak że nie trzeba męczyć pizzy. Niestety przez opłaty systemowe ( 2 x tyle co telepizza) nie opłaca się zakładać jej w tak małym mieście jak stalowa. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Moim zdaniem Quattro robi najlepszą pizze w mieście!!!
|
|
|
|
|
Polecam bardzo pizzerie w jubilacie prawdziwa pizza włoska jak chcesz zjesc prawdziwa mozzarelle a nie zolty ser za 10zl i mortadele zamist cotto to bardzo polecam pozdro dla tego włocha
|
|
|
|
|
Najlepsza pizza jest w katarzynka2. Tylko trzeba samemu isc do lokalu bo nie ma dostaw. Ale jest SUPER!! Osobiscie polecam MIX.
|
|
|
|
|
Idealny temat dla wlascicieli pizzerii do wychwalania swojego lokalu ...
|
|
|
|
|
Rustica na prowadzeniu
ze co ? |
|
|
|
|
Quattro!!!
|
|
|
|
|
Mój prywatny ranking, pamiętaj o tym, że moje preferencje kulinarne są mojsze niż twojsze
ósemka - chyba najlepsza pizza w mieście włoch w jubilacie - suche i twarde podeszwy, ryzyko skaleczenia podniebienia i śmierci w wyniku krwotoku wewnętrznego rustica - nawet smaczna joker - serwowanie koncentratu pomidorowego jako sos dyskwalifikuje ten lokal, poza tym pizza jakaś taka bez smaku quattro - może być reset - dawno nie jadłem ale znajomi mówią, że się bardzo poprawiła i jest teraz bardzo smaczna. Trzeba będzie spróbować. Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
Mi bardzi smakuje w Avanti
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Rustica - klasyka. Tylko i wylacznie.
Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
NO tak moze sie przyczepie ale pisze sie pizzeria a nie pizzernia No ok a teraz ocena...
Mnie smakowala i chyba bedzie smakowac z da grasso oraz verony niewiem dlaczego ale to ciasto ma cos w sobie.. a reszta to juz jak gdzies ze znajomymi. Zreszta nie rozmawia sie o gustach, smakach i religii Takze Temat Off Jak to ktos kiedys powiedzial... nie smakuje ? nie zryj Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jak to ktos kiedys powiedzial... nie smakuje ? nie zryj Polecam Pub pizzerie RESET ul.Wojska Polskiego 24A Stalowa Wola |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
rustica - ostatnio zamawiałam z dowozem
ciasto byle jakie,składniki na środku w ilości mikro nalepsze,że nie było sosów jocker - gdyby nie ceny byłoby fajnie przyznam,że przypraw stoi tam dużo i po to są aby je używać quattro- całkiem przyzwoite...smaczne i cenowo przystępne reset - może być...choć pewnie smaczniejsze są na miejscu niż na wynos avanti - w większości pizza jest trochę ciapowata i jakby lekko gumowa da grasso- źle mi się kojarzy Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
CYTAT Mój prywatny ranking, pamiętaj o tym, że moje preferencje kulinarne są mojsze niż twojsze ósemka - chyba najlepsza pizza w mieście włoch w jubilacie - suche i twarde podeszwy, ryzyko skaleczenia podniebienia i śmierci w wyniku krwotoku wewnętrznego rustica - nawet smaczna joker - serwowanie koncentratu pomidorowego jako sos dyskwalifikuje ten lokal, poza tym pizza jakaś taka bez smaku quattro - może być reset - dawno nie jadłem ale znajomi mówią, że się bardzo poprawiła i jest teraz bardzo smaczna. Trzeba będzie spróbować. Nie mam siły teraz na pisanie rankingów, ale ilekroć zamówię w Ósemce Pepperoni(ser,sos pomidorowy, salami, papryczka pepperoni), to nigdy nie mogę doszukać się ani salami ani papryczek pepperoni, zawsze tylko ser, sos pomidorowy i grube ciasto, które niby skrywa pozostałe składniki. |
|