|
|
|
Ponury....dobrze, że Ty jesteś przynajmnije taki zaje***ty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oglaszam wszem i wobec ze pizzerni zadnej w stalowej woli nie ma ;/ ;D sa pizzerie ale pizzeRNIe nie ;D moze ty reprezentujesz RNI ;p nie zdziwilbym sie wcale
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ponury....dobrze, że Ty jesteś przynajmnije taki zaje***ty luk-149Dziękuję za wyrazy uznania,doprawdy miło jest usłyszeć nareszcie coś nieskażonego |
|
|
|
|
w każdej pizzeri są podziękowania za imprezy charytatywne i tam na co drugiej jest "Pizzernia"
A ja i tak polecam Dagraso pizza 1 klasa. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT w każdej pizzeri są podziękowania za imprezy charytatywne i tam na co drugiej jest \"Pizzernia\" A ja i tak polecam Dagraso pizza 1 klasa. ta bo dla cibie to byle dużo i tanio |
|
|
|
|
ja ponoc dobra pizze robie
ze co ? |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
zrobisz mi ?
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
jelonek-20
tos mnie zaskoczyl a jaka lubisz ? ze co ? |
|
|
|
|
Chłopie szanuj się szanuj
|
|
|
|
|
ponury
cos sugerujesz ?? ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT ponury cos sugerujesz ?? Sugeruje ze nie próbowalem wiec nie mam swojej opinii Bardzo delikatnie sugeruje Odpierd*l się od mojej osoby,sorry - ale nie chce mi sie z tobą polemizować. |
|
|
|
|
ponury
kto cie pytal o zdanie brak elementarnych zasad kultury ..przyczepi sie o nic nie pytany po to chyba zeby wkurzyc szkoda atramentu -bez odbioru p.s bede niezmiernie dziwieczna jak ty sie odczepisz ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT a jaka lubisz ? klasyczna ser, szynka, pieczarki w zupełności mnie zadowoli ;P Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
jelonki
niewybredne ? hehe ,,, no taka to czuje sie na silach zadowolic ze co ? |
|
|
|
|
Zacnie ;P
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
a jusci waszmosciu Jelonku zaprawde powiadam zem uczona przez najlepszych nadwornych kucharzy pizze wazyc
ze co ? |
|
|
|
|
A mi osobiście podchodzi ostatnio Kurnik z Resetu ..wiec czasem wcinam polecam......
Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
|
|
|
Nie mam siły teraz na pisanie rankingów, ale ilekroć zamówię w Ósemce Pepperoni(ser,sos pomidorowy, salami, papryczka pepperoni), to nigdy nie mogę doszukać się ani salami ani papryczek pepperoni, zawsze tylko ser, sos pomidorowy i grube ciasto, które niby skrywa pozostałe składniki. [/cytat]
ale wymyslasz,pewnie jestes z konkurencji 8-mki,ja jadlem tam nie raz i nie mam zastrzezeni! Barmanki to niezle dupy,no moze oprocz jednej troche przygrubej i nie milej .Nie dziwie sie,ze trzeba podejsc,zeby zamowic,bo w koncu to nie restauracja i wkurzalo by mnie to. Fakt,ze sciany,to mogliby pomalowac i naprawic krany w lazienkach. |
|
|
|
|
R
E S E T |
|
|
|
|
CYTAT ale wymyslasz,pewnie jestes z konkurencji 8-mki,ja jadlem tam nie raz i nie mam zastrzezeni! Barmanki to niezle dupy,no moze oprocz jednej troche przygrubej i nie milej .Nie dziwie sie,ze trzeba podejsc,zeby zamowic,bo w koncu to nie restauracja i wkurzalo by mnie to. Fakt,ze sciany,to mogliby pomalowac i naprawic krany w lazienkach. No nie mogę powstrzymać się od dodania komenta kiedy widze że ktoś może polecać ÓSEMKĘ bo mi słabo, ostatnim razem jak tam byłem to czekaliśmy na pizze prawie godzinę, na pytanie tych pięknych barmanek co z naszą pizzą to mówiły, że pierwszeńswo mają na wynos, a gdy już doczekaliśmy się pizzy na stole, to wielkim zaskoczeniem było to, że była zupełnie zimna Polecam Kleoptrę - troche droższa pizza ale zobaczycie co to obsługa. Wegetariańska + boczek, bo ze słodyczy boczek jest najlepszy. |
|
|
|
|
Zdecydowanie QATTRO obsługa fajna,na dowóz tez kolesie spoko zagadają i są nawet nieraz przed czasem no i oczywiście bonusy dla stałych klientów jak karta zniżkowa.Pizza dobra składników nie żałują. A co do pizzeri w Jubilacie kiedyś tak nawet niezła,a teraz .. kupuję pizze z szynką, a tam... tak szynka ale taka z Tesco z promocji mielona .. porażka ..czyżby "Makarona" kryzys dopadł? Verona... podkład na każdej pizzy cebula i jeszcze raz cebula ... do tego surowa...RusticaI spoko ..i Reset teraz okDiablo&Ósemka ... niezłe spelunki ..
|
|
|
|
|
QATTRO owszem ,owszem
jadalam z rok temu ,brakowalo mi w pizzy, ktora zamowilam swiezego czosnku Rustica jest ok . Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
po 1 Quattro a nie qatro czy jak wy tam piszecie
po 2 primo dajcie spokoj najlepsze jedzenie jest na hali w budkach po 3 primo ultimo napiszcie lepiej gdzie tu mozna sie piwa napic a nie szczynow. No to chyba na tyle... Pozdrawiam administracje, moderatorow i wszystkich, ktorzy mnie nie lubia Z netowym pozdrowieniem Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
oj virus jak ty coś czasem napiszesz to tylko.....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Moim zdaniem są dwie najlepsze Pizzerie w Stalowej
1. Da Grasso 2 Rustica żadna inna pizzera nie dorównuje do nich |
|