|
|
|
Ktoś się orientuje czy w St. Woli istnieje jeszcze choć jedna kawiarenka internetowa? ;-) Wracam po długiej przerwie do Stalowej i będę potrzebowała dosyć pilnie dostępu do internetu i obawiam się że może być z tym problem.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
kiedyś było coś takiego naprzeciwko hali targowej w tych biało czerwonych budynkach na górze ale czy jeszcze jest to nie mam pojęcia
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
no jest nad zabka na hali ;]
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
Dzięki wielkie!
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jest chyba jedyna w calym miescie Nad sklepem w żabka nazywa się REKORD Obok telebimu
Ewentualnie slyszalem ze w biurze Stalowego Miasta mozna wynajac internet ale niewiem ile chlopaki chca za godzine aaa i trzeba miec swoj komputer... i nie jakiegos tam laptopa tylko stacjonarny :D Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
A co sie stalo z ta kawiarenka nad onegdaj sklepem Lider ?? na Okulickiego
ze co ? |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT A co sie stalo z ta kawiarenka nad onegdaj sklepem Lider ?? na Okulickiego Ojej jej juz nie ma kilka dobrych lat.. A co sie stalo... splajtowala jak wszystkie inne. A ta w rekordzie utrzymuję sie dlatego ze tam jest serwis gsm, reklamy, spiker i CS w sieci (taka gra) a internet to dodatek Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|