|
|
|
Czy tu Drogi Czaku Norisie ...mozna poklepac o bzdetach ??
ze co ? |
|
|
|
|
ze co ? |
|
|
|
|
Zapobieganie osteoporozie to nie są bzdety, ja widzę, że ty niestety nie bierzesz tego poważnie .
|
|
|
|
|
podchodze do tego smiertelnie powaznie prosze
U osób zagrożonych wystąpieniem osteoporozy należy prowadzić profilaktykę. Polega ona na usunięciu lub minimalizacji czynników prowadzących do osteoporozy, a także uzupełnianie niedoborów żywieniowych wapnia, witaminy D oraz białka. Należy pamiętać o nasilającym osteoporozę wpływie unieruchomienia, dlatego zaleca się szczególnie przed menopauzą uprawianie sportu, aby wzmocnić kości i mięśnie odpowiadające za stabilizację postawy. Raesumujac duzo sportu i bialka nabialu w kazdej postaci ze co ? |
|
|
|
|
stwórzcie sobie jeden spam post i tam będziecie sobie gadać, chyba najlepsze rozwiązanie. co drugie forum tak ma i nie robi się przez to burdel.
|
|
|
|
|
Dorota jestem pod wrażeniem, nagroda nie może cię ominąć .
pir już dawno o tym pisałem ja i nie tylko ja. |
|
|
|
|
hehe podziwiam twoja desperacje w dazeniu do celu ,
celu jakim jest obdarzanie mnie ZDROWIEM ale tak do konca bezinteresowny nie jestes ;-) ze co ? |
|
|
|
|
Wiesz co... czuję się urażony .
|
|
|
|
|
Zbaczajac z tematu lekko rzekne:
szczyty najpiekniej zdobywac we dwoje wspinaczki gorskie sa dla mnie bardzo wskazane a sama nie dam rady przeciez ze co ? |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
echelon ty masz zone!!
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
A co ma piernik do wiatraka? Mówimy, o lodach, kuracjach leczniczych, a Dorota zaczęła właśnie o górskich wędrówkach; gadka toczy się gładko i bez spiny . Coś mi umknęło, że się czepiasz ?
|
|
|
|
|
jestes jak najbardziej w temacie
moze tytul topiku zbyt wiele obiecuje ;-)) ze co ? |
|
|
|
|
No toś teraz wykrakała, dałaś im pretekst do zamknięcia tematu. Na wszelki wypadek dopisz do tytułu tematu +18 .
|
|
|
|
|
napislam- zbyt wiele obiecuje-czyli rozmowy na wolne i frywolne tematy w dobrym guscie na kultularnym poziomie
ze co ? |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Zomowi poprostu gul skacze, ze w jego mneimaniu podrywasz jedyną normalną kobiete na tym forum ahahahahaha
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT napislam- zbyt wiele obiecuje-czyli rozmowy na wolne i frywolne tematy w dobrym guscie na kultularnym poziomie No faktycznie. Ech nie przestajesz mnie zadziwiać, gdybyś jeszcze nie przesiąkała tym krzyżackim narodem . Pamiętaj tylko: nasze polskie lody zdrowsze i lepsze, u nich to sama chemia bez wartości mineralnych . CYTAT Zomowi poprostu gul skacze, ze w jego mneimaniu podrywasz jedyną normalną kobiete na tym forum ahahahahaha A to o to chodzi, w takim razzie zacznę się spodziewać, że jeszcze chwila i będzie chciał coś załatwiać po męsku . |
|
|
|
|
echelonie patrioto
ja tez jestem patriotka w kazdym calu to ze mieszkam tu jeszcze o niczym nie swiadczy ,serce i dusza ciagnie do rodzinnych stron .Sama moja obecnosc tutaj chyba cosik oznacza , wlasciwie wpadlam tu dac tylko ogloszenie i zostalam na stale z tego co sama zauwazylam Na starosc jak nic wracam do Stalowki ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT szczyty najpiekniej zdobywac we dwoje wspinaczki gorskie sa dla mnie bardzo wskazane a sama nie dam rady przeciez Chyba w każdym z nas jest głęboko zakorzeniona chęć zdobywania szczytów - dosłownie i w przenośni. Co powiesz na nasze Tatry interesuje cię wspinaczka czy tylko wędrówki górskie i podziwianie widoków Zaliczyłas juz jakies szlaki moze polecacisz jakąś trasę Lubie posmigac po górach,zaznaczam nie wyczynowo dla przyjemności i odrobiny ruchuDoskonale wiem o tym ze góry są piękne ale także i niebespieczne,każdemu z nas dają co innego ale przede wszystim swoje piekno i nastrójPozdrawiam - jak cos to pisz na priv_a kto wie |
|
|
|
|
CYTAT echelonie patrioto ja tez jestem patriotka w kazdym calu to ze mieszkam tu jeszcze o niczym nie swiadczy ,serce i dusza ciagnie do rodzinnych stron .Sama moja obecnosc tutaj chyba cosik oznacza , wlasciwie wpadlam tu dac tylko ogloszenie i zostalam na stale z tego co sama zauwazylam Na starosc jak nic wracam do Stalowki A ja czuje w tym jakiś krzyżacki podstęp. No ale, że ciągle mnie zadziwiasz swoim nawracaniem się, odczuwasz skruchę za to, że żyjesz z tamtym krzyżackim narodem to jakoś mam do ciebie słabość mimo, że jesteś w tym krzyżackim kraju . BTW, intrygujący masz podpis, może i ja sobie wywieszę równie szowinistyczny . |
|
|
|
|
echelon
Ano zyje ale uwierz zawsze bede czula sie tu obco inna mentalosc inne zwyczaje inni ludzi.Los rzucil mnie tu a ja naleze do osob, ktore szybko aklimatyzuja sie ( i dzieki bogu) ciesze sie tym co mam poprostu meski szownisto zbastuj z opisami bo zaczne feministycznie zrzedzic ze co ? |
|
|
|
|
Ponury
Kocham gory najbardziej jesienia ,jesli chodzi o wedrowki gorskie to zdarzylo mi sie troszke poszwedac w kwietniu po gorach stolowych malownicze interesujace widoki gory wygladaja jakby wlasnie sie przed nami rozstapily , bledne skaly labirynt -ciekawe przezycie .Jesli chodzi o Tatry to wole zdecydowanie gory po slowackiej stronie , nie jest tak tloczno np.Krywan reasumujac nie interesuje mnie wspinaczka , podziwiam widoki napawam sie pieknem natury i lubie zaznawac owego respektu przed natura pozdrawiam ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT meski szownisto zbastuj z opisami bo zaczne feministycznie zrzedzic Czekam na to w skrytości . A pozostając jeszcze przy Krzyżakach (a tfu ) to poleć swoim krzyżackim znajomym krzyżacki komunikator made in poland: http://demot(...)Sprechen . Chętnie bym z tobą porozmawiał na komunikatorze pod warunkiem, że nie używasz tego (a tfu) . |
|
|
|
|
uzywam POLSKIEJ wersji gadu -gadu , ewntualnie skype
ze co ? |
|
|
|
|
No, zbierasz plusy, zbierasz .
|
|
|
|
|
Sprawdziłem, ale chyba ty się zawiesiłaś .
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Zomowi poprostu gul skacze, ze w jego mneimaniu podrywasz jedyną normalną kobiete na tym forum ahahahahaha Virek wiesz co.....a ja bidulka..... rozumiem źe troszku mam nie tak mam poukładany świat??? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|