Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
anulka jeszcze 12 postów i bedziemy 1000 swietowac
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
rozumiem ZoMo że z tej okazji coś postawisz......
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
eeee, to raczej ty mi postawisz cos ... bo to tak samo jakbys miała 100 urodziny. To Ty mi musisz postawić, Jak ja dojde do 1000 to ja Tobie postawie.
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jak ty dojdziesz do tysięcznego to sam ci stanie.... no i nie gadaj że chciałbyś żeby stuletnia babcia ci stawiała haha
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT jak ty dojdziesz do tysięcznego to sam ci stanie.... no i nie gadaj że chciałbyś żeby stuletnia babcia ci stawiała haha A to jest jakiś ranking postów, może najwyzszy czas bardziej się tu udzielać |
|
|
|
|
GAL trzymajmy poziom, byle nie na siłę .
|
|
|
|
|
Może wy mi tu pomożecie, bo jakiś upierdliwy mod kasuje moje posty. Mianowicie: gdzie w stalowej woli można się dobrze przylansować tak jak w wawie na Chmielnej? Bo niedługo się do stalowej wprowadzę i nie wiem gdzie.
Dzięksy! |
|
|
|
|
W lesie za miastem .
|
|
|
|
|
cipekfascynat
ty nam/mi najpierw wytlumacz jak sie lansuje na Chmielnej to moze tym tropem idac cos ci ktos rzeknie .. ze co ? |
|
|
|
|
Ja proponuje wizyte w sklepie Unimet, duży wybór młotków.Na początek może taki 1 kg, użyć 2 razy tuż po przebudzeniu , po tygodniu może będzie poprawa.
|
|