~~ | |
|
|
Zdecydowanie Szlęzak, po debatach widać słabość Sagatowskiej. Mówi dużo ale nie składnie i bez jakiegokolwiek zrozumienia tematu. Szlęzak krótko i na temat. Tak jak lubię
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
jakby nic nie mówił byłoby idealnie, sam wygląd wystarczy http://www.stalo(...)good.gif
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Ale ludziki łykają te kłamstwa Szlęzaka. To co wypowaida ten gość, który niestety jest prezydentem, to przechodzi ludzkie pojęcie. Przypisuje sobie wszystkie zasługi. Tylko jakoś nikt nie zwraca uwagi, skąd były środki na inwestycje.
Sprzedał prokuraturze budynek za złotówkę i kto teraz słyszy o jego procesach? NIKT...Bo sprawy są wyciszane. Nie życzę nikomu takiego prezydenta jakim był Szlęzak. |
|
|
~~karolinka | |
|
|
nie wszyscy lykaja.A oklamuja nas oboje.Oboje tyle samo warci.Ona falsz i obluda.On cynizm i demagogia.A cel taki sam.Ciepla posadka i zadza wladzy.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja w zadnej z debat nie sl;yszalem zeby Szlezak chwalil sie czyimis osiagnieciami lub zeby takowe sobie przypisywal. Sagatowska natomiast bez slkadu i ladu pierdzielila jak to sie mowi trzy po trzy zeby tylko cos tam powiedziec. No i nie nalezy zapominac o jej kolesiach znaczy kolesiostwie ktore ma zamiar (czego nawet nie kryje) uprawiac do woli w Stalowej Woli. Takze drodzy formumowicze moja rada to zaprzyjazniac si eczym predzej z Sagatowska to zawsze bedziecie mogli cos po znajomosci zalatwic, posadki, dofinansowania, zalatwienie sprawy. Wiwat Stalowa Wola Kolesiowa.
|
|
|
~~ | |
|
|
wYDAJE MI SIE ZE WIEKSZYM KOLESIOWANIEM WYKAZYJE SIE SZLEZAK KTÓRY JUZ OBIECAJ SLD ZA POPARCIE VICE PREZYDENTA ORAZ PRZEWODNICZACEO RADY MIASTA, NIE MÓWIĄC JUŻ O INNYCH RZECZACH. A NAJWIECEJ OBIECAŁ CHYBA PROSZOWSKIEJ BO STRASZNIE SIE ZAANGAZOWAŁA W KAMPANIE SZLEZAKA. NAPEWNO JEJE OBIECAŁ DOFINANSOWANIE DO WESOŁEJ AKADEMII Z PIENIEDZY MIASTA.
|
|
|
~~ | |
|
|
Powiedz mi chlopczyku skad ty to wiesz czlowieku, SKAD???????
Co ty Szlezak jestes czy wrozbita? Az mi sie krew gotuje jak czytam takie opinie, ze Szlezak juz na pewno obiecal temu to, a tamtemu to! Normalnie wiesz pewnie wiecej na temat co robi Szlezak niz On sam!! |
|
|
~~ | |
|
|
ja słyszałem że bierze "urlop", chętnie mu w tym pomogę, niech odpoczywa najlepiej zdala od stalowej
|
|
|
~~Jf | |
|
|
Szlezak skonczy jak Trocki!
|
|
|
~~ | |
|
|
"Jf" co ty masz z tym Trockim chyba ci sie toche pomylily czasy. Gdzie sie nie wpiszesz to wszedzie o tym Trockim :/ Jeszcze druga tura sie nie odbyla, zobaczymy juz w poniedzialek kto skonczy jak ten twoj Trocki.
|
|
|
~~if | |
|
|
Trocki to ulubiony bohater Szlezaka.
|
|
|
~~ | |
|
|
a ty skad wiesz? Szlezak jestes czy co?
|
|
|
~~if | |
|
|
Kazdy obywatel miasta powinien znac prezydenta.Jezeli nic o nim nie wie to wstyd :Trocki,Roma,Zubrowka,Grazynka,szrama na glowie od lopatki,godziny pracy, godziny przyjec interesantow,paniczny lek przed samochodami ,kontakty z roznymi srodowiskami etc.etc...
|
|
|
~~ | |
|
|
ale dobry jest nasz prezydent przed pierwszą turą pracownikom urzedu miasta przyznał nagrody po 1000 zł. To tak taki bonusik. Zawsze były nagrody w urzędzie ale dawać je w tuż przed wyborami
|
|
|
~~st.ol. | |
|
|
I jeszcze straszy ludzi ze jak on przegra to beda zwolnienia.A my i tak sie nie boimy i nie bedziemy glosowac.
|
|
|
~~ | |
|
|
ooo towarzysz wystepuje w liczbie mnogiej skad ja to znam
|
|
|
~~heniu | |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM Krzysztof Kononowicz - rzetelny kandydat na prezydenta
|
|
|