NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 3 »
Z dwójki Szlęzak Sagatowska wybierzmy Kononowicza, dopiszmy na liście tego trzeciego i niech wygra
~~wyga
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 11:15  
wybór jest między złym a gorszym, niech wygra zatem Kononowicz!

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 11:15  

~~Jan
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 11:35  
Jak wygra Szlezak to Sagatowska jako radna bedzie mu otwierala drzwi na salony Ona to potrafi Sama o tym mowila Przeciez mandat radnego do czegos zobowiazuje.I mamy wejscia.

~~
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 11:42  
jako Senator nie otwierała sama mówiła, ze nie wspólpracowała ze Szlęzakiem i on też, dlatego wybierzymy tego Kononowicza jestem za tym, jest trzecia droga!!!!!

~~Jan
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 11:45  
Ale teraz zasiada w Radzie Miasta.Nie ma innego wyjscia.Poparli ja mieszkancy wylacznie stalowej woli.To zupelnie inna sytuacja.

~~
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 11:52  
wcale nie inna, pewnie się obrazi na mieszkańców, znam ją. Ona nie nadaje się do działania, vide budowa hospicjum

~~Jan
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 11:59  
Hospicjum obiecywala raz kiedy weszla do Senatu.Potem znowu do niego wrocila i nie weszla Teraz bala sie do tej sprawy wracac .Byc moze sie obrazila.Myslala ze ktos to za nia zrobi.Miala bardzo prezny Komitet.

~~
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 12:06  
prężny to ma seksualne zabarwienie? bo kampanię miała prawie najgorszą. Oni mają swoje lata więc w prężnosć nie wierzęumiech

~~-/
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 12:09  
To dlaczego do licha wygrala.Dlaczego nikt nie mowil glosno o hospicjum jej marazmie/

~~ktoś
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 12:21  
Ja też nam Szlęzaka. I co mogę powiedzieć? Dobry strateg (chodzi o strategie personalne), nieudolny prezydent, pijak. Ludzie, jeżeli sądzicie, że był dobrym prezydentem, to wskażcie cokolwiek, co było jego zasługą?
Czy chwalenie PZPRu na zjeździe sybiraków, to chwalebna rzecz?

~~/./
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 12:26  
To dlaczego wlasnie oni.?Nigdy tego nie zrozumie.I dlatego niech sie sami tluka.Trudno.

~~
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 13:34  
Sagatowska to MARAZM dla miasta polaczony z kaczymi mackami wyciagajacego kase z miasta do warszawy na metro. Ot uklad Sagatowskiej z pisuarami.

~~
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 15:06  
Zrozumcie to nie jest tak "niech sie sami tluka", jesli mlodzi nie pojda na wybory w drugiej turze to na pewno pojda moherowe berety i oni za was wybiora wtedy. Chcecie w stalowej Kaczylandu?? bo to nas czeka. Zrozumcie jedno to nie jest wybor pomiedzy Szlezakiem a Sagatowska to jest wybor pomiedzy normalnoscia a WSZEDOBYLSKIM PROBUJACYM WKROCZYC W KAZDY ZAKAMAREK WASZEGO ZYCIA (I CO NAJGORSZE KIEROWAC NIM) PISEM. Tu nie powinno byc podzialu. Zapomnijcie o kandydatach. Jesli masz dosyc rzadow pisu w polsce to idz i zaglosuj przeciwko PiSowi!!!!

~~ktoś
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 16:00  
Ale sztabowcy Szlęzaka nawijają good

Na złość rodzicom, odmrożę sobie uszy smiech2 To jest hasło przewodnie ww. ludzikówgood

~~diss
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 16:31  
~ktoś, widzę, że w ciebie jeszcze nie uderzyło bezpośrednio to co ludzie potocznie nazywają "kaczylandem", "kaczymi mackami" itd. Ale życze Ci tego z całego serca!!! Ja NIESTETY też głosowałem na PiS w ostatnich wyborach parlamentarnych i dzisiaj nie boje się przyznać, że zrobiłem największy błąd w życiu!!! I choćby z tego powodu zrobię wszystko, żeby w Stalowej przegrali. Czy ty nie widzisz, że PiS wszystko w tym kraju niszczy???

~~
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 16:37  
Ty "ktoś" uważasz, że masz jakąś misjęumiech do wykonania, całkiem Ci na beret siadłogoodhttp://www.stalowe.info/emots/pliki/good.gif

~~
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 16:56  
mialem to samo zastrzezenia do kotulakow co teraz do ciebei "ktosiu" nie mysl ze wszyscy ktorzy nie trawia pisu to sztabowscy szlezaka bo taka bajke juz widzialem nie raz na tym forum.
PIS potrafi tylko ROZWALAC a nie budowac (az strach zapytac ile w przeciagu roku wybudowano z tych 3mln mieszkan)
Ta partia to same klamstwa, poczytaj opinie ludzi na Onecie czy WP dostaniesz odpowiedz co polacy sadza o pisie. Ogladasz wiadomosci ( nie myslic z pisowskimi wiadomosciami na tvp1) zwroc uwage na sondaze 67 % polakow ocenia ZLE PRACE SEJMU, 51 % ocenia ZLE PRACE PREZYDENTA (osobiscie to nie uznaje tego klona nie potrafiacego wyslowic sie po polsku). PIS TO MY ALBO WY GDZIE WY TO ZOMO I KOMUCHY!!!! Kazdy z was nie popierajacy pis na tym forum to oczywiscie KOMUCH (wedle rozumowania pisowcow tez jestem tym komuchem) wiec skoncz mi tu pieprzyc kolego "ktos", ze pis to cacy partia z Sagatowska i Gosiewskim na czele.
TAK Sagatowska ma kolesi w wwa i takich samych kolesi ma w stalowej ktorych poobsadzala by przy sobie w UM tylko dlatego, ze to KOLESIE. PIS W TYM KRAJU TWORZY UKLAD z ktorym tak zacielke walczy.

~~Jf
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 18:00  
Nie ona bedzie obsadzac tylko Starosta Bladek.

~~ktoś
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 20:45  
CYTAT
PIS potrafi tylko ROZWALAC a nie budowac

Skoro tak jest, to proszę podać coś co potrafi budować? SIP czy Kotulak? Bez jaj good
Czym wykazał się obecny sternik? Bo tylko narzekanie, że Sagatowska nic nie zrobiła...Gdyby większość z was uważnie śledziła życie polityczne miasta i regionu, to napewno by takich głupot nie pisała.
To ja się pytam w takim razie, co Szlęzak zrobił dla miasta? (proszę nie wyliczać inwestycji rozpoczętych przed 4 latami)

~~ja
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 20:57  
a powiedzcie mi jeden z drugim jaki wpływ na polityke lokalną ma polityka centralna?? PiS na górze ma tyle do tego naszego co piernik do wiatraka. Oczywiście może być pomocny...ale nie będzie na pewno tu mieszał... a poza tym przecież nie mamy swojego przedstawiciela w sejmie dzięki naszym mieszkańcom którzy głosowali na ludzi z Kolbuszowej, Tarnobrzega i innych podpierdółek, więc o połączenie Stalowa Wola - Warszawa będzie naprawde trudno... Sagatowskiej przynajmniej kontakty zostały i będzie jednak chciała coś zrobić dla Stalowej zwłaszcza że mamy też swoich ludzi ( mieszkańców Stalowej) w Sejmiku Wojewódzkim i może wreszcie coś ruszy w tym mieście... a Szlęzakowi to rybka bo on nawet nie będzie takowego szukał... jemu ciężko było nawet do Rzeszowa w jakiejkolwiek sprawie dotyczącej Stalowej dojechać.. nawet pracownicy urzędu mówili sami, że prezydenta znają tylko z gazet bo na oczy to mało który go widział... taki super prezydent był... no chyba że nikomu nie mówiąc zrobił zwód taktyczny :szok: i przeniósł swoje biuro do Romy, bo w przeciwieństwie do UM tam był często widywany... nie wiem

reasumując... jeżeli dalej chcecie być jagodowymi ludkami pod przewodnictwem wiecznie fioletowego z przepicia bufona to proszę bardzo głosujcie na Szlęzaka...ale na mnie nie liczcie!! ja jestem za normalnością i Sagatowska może liczyć na mój głos!! umiech

~~jf
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 21:00  
O ile dobrze pamietam inwestycje z przed czterech lat nie byly Sagatowskiej a owczesny prezydent nie mial wtedy nic wspolnego z pisem.

~~ja
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 21:01  
a Szlęzakowi to rybka bo on nawet nie będzie takowego połączenia szukał... edytuje post bo wyraz mi zjadło...

~~
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 21:05  
"ktosiu" nikt tu nie pisze o szlezaku czy Sagatowskiej, tylko jak mnie oczy nie myla to kazdy pisze o kurestwie uprawianym przez PiS. A co do zaslug Szlezaka to moze skoro jestes taki obronca Pisuarow, przepraszam KOMUCHOW I ZOMOWCOW spod znaku PIS to moze wymien ty zaslugi Sagatowskiej jak jestes taki kozak. tylko nie pisz tak jak pisales juz wczesniej o wspanialej wspolpracy na linii sagatowska - rzegocki bo rzegockiego juz nie ma umiech i o ile mnie rowniez i w tym przypadku oczy nie myla to Szlezak wygral i mial nad sagatowska przewage okolo 1500 glosow wiec skad ty masz takie dane w ktorych sagatowska wygrala???
Wszyscy trabia o tych kontaktach (czytaj ukladach) Sagatowskiej ale juz nawet jej zdjecia na stronie mowia o tych kontaktach wiecej umiech. Wystarczy spojrzec jak "aktualne" sa jej kontakty heheh pan Walesa, Buzek, Suchocka!! gdzie oni sa teraz czy dalej rzadza ??? NIE! ale co tam mozna sie zawsze na te kontakty powolac, ze ja znaja. A prawda jest taka, ze owszem znaja ja tak jak kazdego innego Kowalskiego ktory gdzies tam obil im sie o uszy. Prawda jest taka, ze z Sagatowska tak naprawde nikt sie nie liczy i nie bedzie liczyl przy pofdziale pieniedzy, NIKT. Dostanie to co spadnie ze stolu czyli ochlap.

~~ja
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 21:07  
jf masz racje... prezydentem był Pan Rzegocki, który nie był w PiSie ale to nie o przynależność partyjną przecież chodzi tylko o chęć działania i współpracy... a wtedy ta współpraca Rzegocki - Sagatowska była i dzięki temu powstało wiele ciekawych projektów, które teraz niestety przywłaszczył sobie Szlęzak:ysz: jednak kto mądry to napewno nie da się na te jego bajki nabrać...

~~ja
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 21:10  
~ za to Szlęzak ma kontakty jak cholera.... na MOSiRze z Duszyńskim..i to jakieś podejrzane :szok:

~~ktoś
ff
Wysłany: 16 Lis 2006r. 21:10  
CYTAT
O ile dobrze pamietam inwestycje z przed czterech lat nie byly Sagatowskiej a owczesny prezydent nie mial wtedy nic wspolnego z pisem.

Nieprawdopodobne :co?: Jak Sagatowska mogła realizować jakiekolwiek inwestycje? Stworzyła szanse, które Rzegocki wykorzystywał do rozwoju miasta.
Proponuję krótką lekturę Konstytucji RP, bo widzę, że część osób ma problemy z odróżnieniem włądzy ustawodawczej od wykonawczej.

Wtedy nie mieli nic wspólnego z PIS i potrafili dobrze współdziałać, czego nie można powiedzieć o obecnym szefie. ILe Szlęzak był w Warszawie w sprawach miasta? ILe razy interweniował w urzędzie marszałkowskim?
Poprzednik dobrze napisał, że w Rzeszowie słyszeli o takim Szlęzaku, ale na oczy to go nie widzieli. I tak samo byłoby w przypadku jego wygranej ponownej. ALe tego najwidoczniej chcecie. Marazm i cofanie w rozwoju jest tym, na co stawiacie, ale nie wiem z jakich to pobudek...

1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »