~~ | |
|
|
ej bajki na temat kto co zrobil to kazdy ma swoje, a jesli tak jak twierdzisz Rzegocki zrobil normalnie wszytko w stalowej nawet 4 lata po swoim ustapieniu, to dalczego sie tym tak nie chwali jak ty go chwalisz?? Skromnosc? moze i tak ale pewnie prawda leszy po srodku i wcale nie wybudowal tak wiele.
Czytajac te wszystkie wasze posty o zaslugach rzegockiego dochodze do wniosku, ze zrobil wiecej i wybudowal wiecej w te 4 lata kiedy juz nie byl prezydenten niz wtedy kiedy piastowal ten urzad. Czyz to nie smieszne ?? Czy wy nie jestescie smieszni z takimi argumentami??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
CYTAT moze wymien ty zaslugi Sagatowskiej jak jestes taki kozak Zadałem pytanie o zasługi Szlęzaka, i chyba nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Taka forma odpowiedzi dowodzi, iż faktycznie Pan Szlęzak nie może się niczym szczególnym pochwalić... |
|
|
~~ | |
|
|
Mylisz sie w jednej kwesti "ktosiu" i to ja powinienem sie z ciebie smiac . Myslisz swoimi kategoriami i w tym tkwi twoj blad. Ja nie jestem tu po to zeby bronic szlezaka i agitowac na jego korzysc, ja jestm tu po to zeby ukazac prawde o Pisuarach i ich ZAKLAMANIU. NIe oczekuj wiec, ze bede wymienial zaslugi szlezaka bo jak chcesz o tym poczytac to wejdz sobie na jego oficjalna strone. Podaje ci adres jakbys mial problemy ze znalezieniem http://www.szlezak.com.pl
tam sobie poczytaj o jego osiagnieciach. Jedno jest pewne w tym kraju PIS to BANDA DEMAGOGOW I KLAMCOW. Jakbys mial problemy z dostrzezeniem samodzielnosci Sagatowskiej to zauwaz, ze nawet na swojej stronie nie pisze "Sagatowska dla stalowej..." tylko "Pis dla stalowej..." a pis jak juz pisaelm TO BANDA KLAMCOW I DEMAGOGOW!!!!! |
|
|
~~ | |
|
|
Osiagniecia PiSu po roku rzadzenia:
-likwidacja WSI -powolanie Urzedu Antykorupcyjnego -becikowe (wespol z LPR) ... Oczyms zapomnialem??? Chyba wiecej tego nie bylo ot caly twoj pis. |
|
|
~~ktoś | |
|
|
Wskaż mi partię o nieskazitelnych członkach... Normalne, że wszyscy jadą po rządzących. Ot taka polska tradycja.
|
|
|
~~ | |
|
|
a po kim maja jechac po wyborcach???? nie badz smieszny PIS RZADZI i PIS odpowiada za jakosc tych rzadow i za rezultaty tych rzadow. A tu ani jakosci ani rezultatow wiec kogo wyborcy maja winic? Siebie????
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Najpierw sami wybieracie, potem lament na tych co wybraliście. Paranoja :zdechly:
|
|
|
~~ | |
|
|
"ktosiu" no to tu przesadziles, NIE GLOSOWALEM NA PIS tylko na PO
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
CYTAT NIE GLOSOWALEM NA PIS tylko na PO Mówi się trudno. Ale ktoś widocznie musiał na ten PIS głosować, bo sami sobie władzy nie zabrali. |
|
|
~~ | |
|
|
owszem! mohery, tacy fanatycy jak ty i naiwniacy ktorym pis obiecywal zlote gory a tu lipa. "ktosiu" nie lam sie za rok dwa juz nie bedzie PiSu a przy kolejnych wyborach to wiecej niz pewne porownaj sobie Wzloty i Upadki AWS i SLD. te ugrupowania rowniez wygraly wysoko wybory i upadly z tej wysokosci. NIe ma juz AWS nie ma juz tamtego SLD nie bedzie i tego PISu.
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Może będzie, może nie będzie...ALe gdzie do diaska te zasługi Szlęzaka i jego świty dla miasta?
|
|
|
~~Kuba | |
|
|
Nie ma AwSu jest PiS aludzie ci sami.jak to mozliwe?Oni jeszcze dlugo nie odejda.Grunt to sie wlasciwie ustawic.
|
|
|
~~ | |
|
|
coś mi się wydaje, że Sagatowska dobrze przegra te wybory. Rzegocki obrażony na PiS, Błądek wszystkich informował trimfalnie, że go wyrzucili, wyborcy Kotulskiego pewnie nie pójdą na wybory, bo i dlaczego mają iść, albo też częśc zagłosuje na Szlęzaka, Kolasy na Szlęzaka, zawsze trzymali razem, Zarzecznego tak samo, przecież PO nie pójdzie z PiS, reszta SLD na Szlęzaka, tylko zostają kościołowi Rzegockiego i wyborcy Pychowskiego. Przegrana pewna. Sam nie pójdę na nią głosować, na Szlęzaka zresztą też. Takie prawo demokracji i oczywiście będę narzekał 4 lata na kogo bym nie zagłosował, kto by z nich nie wygrał, więc po co iść.
|
|
|
~~ | |
|
|
Szlęzak ją rozwali w debacie, ona nie ma żadnej wiedzy o mieście, pokazała to w teście Nowin. Zrezsztą kto jej zrobi kampanię, Błądek już sobie załatwił co chciał i do tej pory i tak miała jedną z najgorszych, żenada na tyle lat w polityce.
|
|
|
~~ | |
|
|
Tylko Kononowicz
|
|
|
~~ | |
|
|
tak dla Kononowicza
|
|
|
~~Wyborca | |
|
|
Sagatowska nie jest idealna ale skoro juz spoleczenstwo dokonalo takiego wyboru to wole ja niz drania i nieudacznika ,ktory dla stolka gotow jest znizyc sie do dna.Mimo ze daleko mi do Pisu. to bede glosowal na Sagatowska.
|
|
|
~~ | |
|
|
do przedmowcy, hahahaahah jestes typowym naiwniakiem ktory kupil bajke Sagatowskiej i Pisu. Jakbys chcial wiedziec to wlasnie Sgagatowska siegnela DNA wstepujac do pisu na kilka miesiecy przed wyborami tylko dlatego zeby miec ich poparcie. To sie dopiero nazywa "parcie na stolki". Zal mi takich naiwnych. Chyba jednak bardziej ci do Pisuarow niz sam myslisz.
|
|
|
~~wyborca | |
|
|
Nie jestem naiwny a o kandydatach i otym co dzieje sie w miescie wiem wiecej niz Ci sie wydaje .Wole jednak dranstwo Sagatowskiejbo ono nie krzywdzi ludzi bezposrednio.Dranstwa Szlezaka doswiadczylem na wlasnej skorze i wiem ze to potwor a nie czlowiek.A do PiSu mi bardzo bardzo daleko.
|
|
|
~~ | |
|
|
pis bierze wszystko
Nasza rada nasz prezydent Chcecie czy nie Sagatowska Prezydentem |
|
|
~~wyborca | |
|
|
A niech biora co chca mam to daleko w du...a na Szlezaka i tak nie bede glosowal moi znajomi rowniez.
|
|
|
~~ | |
|
|
Sagatowska krzywdzi ludzi bezpośredno wiem po swojej osobie, dla niej najważniejsze są pienoiądze, wypłata a za nią co daje w zamian? otwieranie każdego szaletu w przenośni. Przez lata swojej "pracy" zarobiła lekko licząc 2 mln zł, pytam za co???????????????????////
|
|
|
~~Anty Pisuar | |
|
|
Wyborca ty wolisz zeby cie okradala Sagatowska i nie robila dla ciebi nic a ja wole zeby zniknela ze sceny politycznej poniewaz jest tak zaklamana, ze az sie rzygac chce. MI Szlezak nic nie zrobil i nie uwazam go za drania, a ty nawet nie masz argumentow potwierdzajacych to o czym piszesz. zachowujesz sie jak zaslepiony (tylko nie wiem czym) czlowieczek ktory powiedzial sobie ze szlezak to dran i koniec. Jak male dziecko w piaskownicy albo przed sklepem co wola "mamusiu bo tak chce". Zero argumentow. To idz i zaglosuj sobie na Pisuarow, a jak cie okradna swoimi glupimi rzadami i doprowadza do upadku tego miasta to wtedy bedziesz mial prawo stulic pysk i siedziec cicho.
I jeszcze jedno moze i ty jestes na tyle naiwny, ze kupujesz bajeczki Sagatowskiej, sory ale ja nie jestem naiwny i nie kupuje twojej bajeczki, ze daleko ci od pisu. Mi jest daleko od pisu i odkladam na bok wszystko inne i zrobie wszystko byle tylko ta zaklamana partyjka trzymala sie z daleka od mojego miasta. |
|
|
~~ | |
|
|
Efekt jest taki, że ostało się na placu boju dwoje kandydatów, z których żaden nie jest bez skazy. Każdy z nich ma w sobie argumenty za i przeciw. Tylko który z nich ma więcej tych za ?. Przynalżeność partyjna owszem kępuje pewną suwerenność w decyzjach, ale też tworzy pewnego rodzaju korytarz. Obydwoje z kandydatów są powiązani ze swoimi środowiskami, partia, stowarzyszenie. Kązde z nich musi siłą rzeczy zapłacić za swój mandat prezydencki. Jedyną możliwością jest więc zagłosować zgodnie z włąsnym sumieniem i przekonaniem, nie sugerując się zdaniem innych. Masz głos, masz prawo wyboru.
|
|
|
~~ | |
|
|
mohery w domu kultury???? ale jaja Sagatowska zaprosiła ich do MDK, pewnie odmówiła litanię
|
|
|