|
|
|
Ostatnio widzę, że pojawiło się kilka tematów o tym, że ktoś czegoś potrzebuje itp. Może by w tym temacie ludzie wpisywali co mają na zbyciu, co jest im niepotrzebne, w jakim jest stanie i co chcą oddać całkowicie za darmo, co komuś może jeszcze się przydać. Do tego jakiś kontakt do siebie, namiary etc. Co myślicie o tej propozycji?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślę, że spoko
|
|
|
|
|
Lepiej chyba zrobić coś takiego w dziale ogłoszenia, założę się, że zaraz pojawią się ogłoszenia typu "sprzedam".
|
|
|
|
|
No właśnie nie, od czego są admino-mody? Jak ktoś napisze, że chce sprzedać to do usunięcia. Temat mógłby być przyklejony (jak da się tutaj coś takiego zrobić), żeby był cały czas na wierzchu.
|
|
|
|
|
Przyklejony tutaj? Dobrze wiedzieć, że humor cię nie opuszcza .
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dodałem w ogłoszeniach kategorie oddam za darmo
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
dobry pomysl i gratulacje dla admina za szybka reakcje , popieram takie inicjatywy , ludziom trzeba pomagaac w tych trudnych czasach ,a nie tylko patrzec jak komus sie noga powinie nara
|
|
|
|
|
CYTAT dobry pomysl i gratulacje dla admina za szybka reakcje , popieram takie inicjatywy , ludziom trzeba pomagaac w tych trudnych czasach ,a nie tylko patrzec jak komus sie noga powinie nara Bardzo dobry pomysł, tylko czy zaraz nie wykorzysta tego pseudo biznesmen że od jednego wezmie a drugiemu sprzeda. Może odejde od tematu ale czy ktoś wie jak to było z tymi darami dla PCK( kontenery na ciuchy), bo podobno sprzedawali to pozniej pod wiaduktem.Nie wiem czy tak było dlatego pytam. |
|
|
|
|
Zomo - super. Gal - wiadomo, że różnie z tym może być, wiemy jacy potrafią być ludzie. Ale w sumie zawsze to lepiej oddać niż wyrzucić. Może akurat kogoś naprawdę uszczęśliwisz?
Zdravim. PS. Poprawcie, bo jest "oddam za damo" a nie "za darmo" ;-) |
|
|
|
|
Gal
Gdyby kazdy tak podchodzil do sprawy.. jest jak jest ale bedzie sukcesem jesli cokolwiek trafi do potrzebujacych ze co ? |
|
|
|
|
Nie zrozumcie mnie zle, jestem jak najbardziej za tym aby pomagać.
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Proprawione ... Jest pierwsze ogłoszenie ... i to calkiem niezle!!
http://www.stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=4404 \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
książki do 1(Wesoła szkoła) i do 4 klasy oddam z 12ki jeśli to ma znaczenietj.j.polsi-A.Łuczak,matematyka-M.Dobrowolska,historia-wyd.Arka,matematyka zbiór zadań-M.Braun,muzyka-M.Tomaszewska,j.angielski-New Friends,przyroda-wyd.Nowa era, kontakt na PW ( ewntualnie ćwiczenia po części uzupełnione,część pisana ołówkiem)
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Wow Anulka, to jednak zdałaś 4 klasę
|
|
|
|
|
Wow Anulka, to jednak zdałaś 4 klasę
i badz tu czlowieku wielkoduszny ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam wszystkich
Proszę o nie czepianie się mojej ulubionej pani moderatorPozdrawiam Panie Call miło pana widziec Pani dorota68 znowu mnie zaskoczyła zmiana awart_a |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Wow Anulka, to jednak zdałaś 4 klasę a teraz idę do piątej i mam nadzieję że też zdam Ponury dziękuję i również pozdrawiam " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
oddam komplet wypoczynkowy
|
|
|
|
|
Kora wpisz ogłoszenie w dziale. Po to został utworzony.
|
|
|
|
|
anulka niepotrzebne podręczniki mozesz oddac w dawnym budynku starostwa na parterze, ja tak zrobilem.. po co nabijac kase włascicielom antykwariatu ktorzy placa Ci grosze a sprzedaja z duzym zyskiem.
|
|
|
|
|
A podatek od wzbogacenia sie dla US ??
|
|
|
|
|
też chętnie oddam bardzo elegancki super komplet wypoczynkowy za darmo.wszystko w bardzo dobrym satnie.
|
|
|
|
|
Kora - a ja Ci drugi raz mówię - dodaj ogłoszenie w dziale Oddam za darmo http://www.stalo(...)daj_form . Podaj jakiś namiar do siebie i określ warunki, czy oddasz temu, kto się pierwszy zgłosi, czy jakieś inne, jakie chcesz. Myślę, że z takiego prezentu ktoś się na pewno ucieszy.
|
|