~~tentyp | |
|
|
Witam, jak w temacie. Ma ktos dostep do oficjalnych statystyk ? Ile ludzi mieszka w Stalowej Woli (raczej jest zameldowanych). Mysle że to bedzie jakies 60 000....Czyli miasto nam maleje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, jak w temacie. Ma ktos dostep do oficjalnych statystyk ? Ile ludzi mieszka w Stalowej Woli (raczej jest zameldowanych). Mysle że to bedzie jakies 60 000....Czyli miasto nam maleje... Polecam niniejsze opracowanie http://www.stat.(...)HTML.htm Dane na 30 VI 2004, moze na tej stronce jest jeszcze aktualniejszy raport. W kazdym badz razie 5 lat temu bylo w naszym miescie 66621 mieszkancow. Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
no zgadza się ale musisz wziąść jeszcze pod uwagę że przez ostatnie pięć lat przyrost naturalny był większy od umieralności
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~tentyp | |
|
|
CYTAT no zgadza się ale musisz wziąść jeszcze pod uwagę że przez ostatnie pięć lat przyrost naturalny był większy od umieralności a Ty musisz wziasc pod uwage ze zwiekszyla sie emigracja nie tylko miedzy krajowa ale i na mniejsze miejscowi typu Pysznica, Jastkowice itd... To co bylo 4lata temu mnie nie interesuje. Interesuje mnie z tego roku staty. |
|
|
|
|
|
A w tym raporcie sa dane na koniec 2008 roku http://www.stat.(...)2008.pdf - patrz tabela 8.
Wg niej w Stalowej Woli na dzien 31 XII 2008 mieszkalo 64353 mieszkancow. Przyrost przyrostem Anulka, ale widac migracja wieksza. zrodlo: www.stat.gov.pl Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
obecnie mieszka w Stalowej Woli 68.756 osób zameldowanych i jesteśmy trzecim miastem w Podkarpackim...po Rzeszowie i Przemyslu...
|
|
|
|
|
mnie prosze nie liczyc
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT obecnie mieszka w Stalowej Woli 68.756 osób zameldowanych i jesteśmy trzecim miastem w Podkarpackim...po Rzeszowie i Przemyslu... Jest zameldowanych nie oznacza, ze mieszka. Dane GUS sa tu wiazace. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT mnie prosze nie liczyc a to dlaczemu?? Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
duch jestem
|
|
|
|
CYTAT duch jestem to, ze kobieta to puch marny to wiemy od wieszcza, ale zeby duch... A gdzie straszysz;) Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Zamek Krzyzacki w Malborku ,pilnuje skarbu templariuszy ;-)
|
|
|
|
CYTAT Zamek Krzyzacki w Malborku ,pilnuje skarbu templariuszy ;-) A co maja Krzyzacy do Templariuszy kobieto?? W sumie fajne miejsce, mozna sie wprosic?? ;) Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
nie mozesz bo nie lubie jak ktos do mnie mowi per "kobieto"
|
|
|
|
CYTAT nie mozesz bo nie lubie jak ktos do mnie mowi per \"kobieto\" trudno zatem. Mnie nie przeszkadza jak ktos sie do mnie zwraca z wskazaniem mojej plci. Takie zycie To ide postraszyc w Krzytoporze Immortal - All Shall Fall |
|
~~ttte | |
|
|
teee, plejboju chcesz wyrywać to do arkadii idz a nie psujesz temat na forum.
|
|
|
|
|
|
CYTAT teee, plejboju chcesz wyrywać to do arkadii idz a nie psujesz temat na forum. Nie Twoja sprawa co robie, gdzie wyrywam badz zasadzam Arkadia - no wspaniale miejsce, wspaniale. Dawno sie tak nie usmialem co do propozycji lokalu 'na podryw' Poza tym przeczytaj kto jako pierwszy dal dane w tym temacie a potem sie pluj chlopczyku/dziewczynko Immortal - All Shall Fall |
|
~~piotr168 | |
|
|
ragnarok idz juz spac.. i nie obrazaj ludzi
|
|
|
|
|
|
CYTAT ragnarok idz juz spac.. i nie obrazaj ludzi Ja proponuje Tobie abys w ogole stad poszedl. Cala Polska patrzy na to jak sie blaznisz - teraz masz obraze, bo w poprzednich postach nie miala ona miejsca hahahaha Immortal - All Shall Fall |
|