~~smile | |
|
|
szkoda tylko ze dostało się blokowi poniatowskiego 9, bo ten idiota pijany co spalił swoje auto mieszka w bloku za poniatowskiego 9,chyba poniatowskiego 11, a zaparkował auto nie przy swoim bloku, przez niego zjarał się inny samochód i to niewinnego człowieka.
Ale to zobaczymy w telewizji kablowej oraz poczytamy w sztafecie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ha ha ha | |
|
|
atari, to bardzo fajnie, że mieszkasz na czarnieckiego, stalowa, to takie miasto, że nie za bardzo wiadomo co się dzieje na poniatowskiego nawet na zatorzu, a Ty na czarnieckiego wiesz... kto by pomyślał, nieprawdaż ?
Szkoda słów na was, całe to towarzystwo, najlepiej napisać o swoich problemach w miejscu, gdzie nikt, kto wpływ na to mieć może nie zagląda, a trafiają się jedynie napinacze, trafiający na stronę dzięki jeżdżącemu po mieście prawie 20 letniemu autobusowi zmks, w którym szyby wypadają częściej, niż małemu dziecku zęby. Biadolcie sobie tak dalej, narzekajcie, tolerujcie patologię, próbujcie zwalczać ją pisząc na tym debilnym forum, a na pewno wasze problemy się rozwiążą. Powodzenia. |
|
|
~~kicha | |
|
|
cwaniaki z czarnieckiego samochody stawiają pod 9 a dzieci jak się bawią u nich pod blokiem to wyganiają bohaterowie,bo im trawe depczą.http://stalowemiasto.pl/emotikony/pliki/mlotek.gif
|
|
|
~~stalowiak | |
|
|
ciekawym cośta wieśniaki z Pława spaliły dzisiejszej nocy
|
|
|
~~Margarita | |
|
|
Ruter gdzie twoja kultura? Mówisz o wstydzie a gdzie Ty go masz wyrażając się gówniarze, idioci, chlają? Jaką postawe ze sobą Ty reprezentujesz używając takiego słownictwa? I Ty bedziesz mówić o jakimkolwiek wstydzie? Gdzie Ty go miałaś jak taki komentarz pisałaś? Za to Ty na oczach dzieci które takie strony czytają jeszcze lepszej kultury ich uczysz. PYTAM ILE ZA SZKOŁE PŁACISZ? I CO TO ZA SZKOŁA TAKA POLSKĄ INTELIGENCJE NAM SERWUJE? Kulturalny człowiek jeśli ma jakiś problem rozwiązuje go poprzez rozmowe z osobami zainteresowanymi a nie anonimowo na forum publicznym. Ławka jest dla ludzi i każdy ma prawo na niej usiąść i sobie porozmawiać, a nawet i pośmiać w głos. Sąsiedzi siedzą i się śmieją i bardzo dobrze, to znak że społeczeństwo nadal potrafi się integrować i dobrze ze sobą żyć. Nierozumiem co w tym złego? Lepiej jakby każdy siedział w domu i jedna sąsiadka do drugiej chodziła obmawiać trzecią? Bo tak właśnie w większości przypadków jest. Jestem za tym że sąsiedzi powinni się integrować na ławce, ile jest milej popatrzeć na ludzi którzy rozmawiają, pośmieją się a nie ciągle narzekają. Przecież nikt nikogo tam nie zaczepia i niewyzywa. Tyle razy tamtędy przechodze i gdzie jakieś imprezy? Ja tam niesłysze żeby jakieś śpiewy odchodziły albo muzyka grała, więc jakie imprezy? A skoro Tobie ludzie na ławce przeszkadzają to jesteś aspołeczny i to Ty masz problem, ponieważ człowiek z natury potrzebuje innych ludzi i kontaktu z nimi. Najprawdopodobniej siedzisz w domu całymi dniami i cierpisz na syndrom \\\"prawego kciuka\\\" a wiesz że to się leczy? Później dziwić się że człowiek popada w jakąś depresje bo nie wyjdzie do ludzi, przestaje jeść i marnie wygląda. A odnośnie jedzienia i picia kawy to jaka to wspaniała przyjemność zrelaksować się na świeżym powietrzu przy filiżance kawy w towarzystwie a nie w mieszkaniu gdzie duchota i gorąco! W takim razie dlaczego nadal funkcjonują budki z fast food\\\'ami gdzie ludzie kupują kawe, zapiekanke i idąc po ulicy się nimi zajadają skoro to takie urażające? Apel do małych dzieci jeśli to czytają, pamiętajcie maluchy jeśli kupicie sobie loda z maszyny to niejedzcie go na chodniku! Nieście go pół kilometra do domu i spożyjcie go tam bo niektórym to przeszkadza, o ile go doniesiecie i bedzie co jeść. Bo jeśli ktoś chce psa uderzyć to zawsze pałe znajdzie!
|
|
|
~~bela | |
|
|
zgadzam sie z niektorymi opiniami. ze patologia byla i jest - ale wszedzie tylko nikt na forum kazdego przypadku nie opisuje.Ze ludzie sobie siedza - wolny kraj, cisza nocna jest o 22 a glosniej slychac muzyke z okien roznych blokow niz ich smiech. wandalizm? nie powiedzialabym bo nikt nie udowodnil ze samochod zostal podpalony. moze sam sie zapalil? a ze policjant mieszka- ma prawo zyc i spac a nie czuwac dzien i noc co tu czasem sie dzieje. dzieci maja rodzicow nich ich pilnuja. Oberwalo sie blokowi nr 9 choc auto i jego wlasciciel pochodza z 11. wiec co oni wspolnego ztym maja? wkoncu przeszkadza wam zapalone auto ( ktore splonelo przeciez nie z winy wlasciciela czuby) czy ludzia pod klatka bo to 2 sprawy. Zadnych halasow nie bylo wiec cisza dopiero wybuch obudzil ludzi.
|
|
|
~~Ruter | |
|
|
do: Margarita
Nie uzywalem wulgaryzmów wiec nie wiem o co Ci chodzi, no ale cóż jeżeli uwazasz ze przy bloku na oczach dzieci można pic alkohol, to ja sie martwie o twoją kulture i YnTELyGENCJE. No ale rozumu już Ci nie zmieni, gdyż on kształtuje się we wczesnych latach dziecięcych. A druga sprawa, chałasy pod tym blokiem są do późnych godzin ! nie kończą się o 22:00 z ciszą nocną, ludzie z sąsiednich bloków chcą spać !, jest ciepło i otwiera się okna, nie mam zamiaru słyszeć piski, śmiechy do późna i lamenty dzieci że chcą iść spać a matka z ojcem chlają. A ten gościu co spalił się mu samochód był pijany. |
|
|
~~Ruter | |
|
|
*hałasy
|
|
|
~~cicha | |
|
|
Ruter skończ swoje beznadziejne tłumaczenie nigdy nie słyszałam zeby dzieci do domu wołały a z tego co wiem to Ty też nie raz jak to piszesz chlałaś/łeś przy swoim dziecku i skoncz bo pogrążysz sie do końca.
|
|
|
~~Gansta | |
|
|
Ruter czy ciha itp to kazdy wie ze to jedna osoba pisze take głupoty tylko pod innym nickiem ty myslisz że my jesteśmy jakięś głupki to ty raczej niemasz poukładane w głowie
|
|
|
~~bela | |
|
|
ale to co ze byl pijany ? tzn ze niewime bil sie ? podpalil sobie auto? to on jeden pije czy co??? jakos mieszkam w tym bloku i nie slysze smiechow i piskow po 22. a skoro jest glosno czemu an policje nei zadzwonisz???? masz takie prawo anwet anonimowo jak ci glupio. Przeciez jak pija i glosno , a sa male dzieci to policja sie nimi zajmie.
|
|
|
~~cicha | |
|
|
Gansta popatrz na swojego gifa i zrób to.
|
|
|
~~kicha | |
|
|
bo Ruter to ten koleżka co nigdy nie pił.więc mu szkoda a nie ma z kim spróbować.może jakiś moher mu pomoże haha.
|
|
|
~~redbóll | |
|
|
odezwała się YntelYgencja bloku Poniatowskiego 9: kicha, bela, Gansta, Margarita.
chyba tym osobą brakuje kilka klas szkoły podstawowej. |
|
|
~~Margarita | |
|
|
Ruter o ile mi wiadomo to Ty kiblowałaś pare latek w jednej klasie więc nie bedę pokazywać palcem komu brakuje wykształcenia i inteligencji bo jak wyżej napisałam to inteligentny człowiek takich spraw na forum publicznym nie załatwia tylko z osobami zainteresowanymi w cztery oczy. A nawiasem mówiąc chciałabyś skończyć tak renomowaną uczelnie na całą Polske jak ja
|
|
|
~~Sunny | |
|
|
Ciekawi mnie jedno kiedy spółdzielnia na poniatowskiego zajmie się trutkami na szczury? Ponieważ od jakiegoś czasu biega tam po chodnikach szczur i to na dodatek czarny! Wydaje mi sie ze to chyba jakaś brazylijska odmiana i obawiam sie o swoje zycie.
|
|
|
~~mehanik sam. | |
|
|
CYTAT wandalizm? nie powiedzialabym bo nikt nie udowodnil ze samochod zostal podpalony. moze sam sie zapalil? no stary rzęch, to i stara instalacja elektryczna - nawaliła i się zhajcował. z dwojga złego lepsze toto niż żeby np. podczas jazdy nawalił mu układ kierowniczy czy hamulcowy - wtedy nie obyło by się bez ofiar. |
|
|
~~WtórStil | |
|
|
CYTAT no stary rzęch, to i stara instalacja elektryczna - nawaliła i się zhajcował. z dwojga złego lepsze toto niż żeby np. podczas jazdy nawalił mu układ kierowniczy czy hamulcowy - wtedy nie obyło by się bez ofiar. wszystkie samochody w wieku powyżej 10 lat powinny być ustawowo objęte obowiązkiem recyclingu |
|
|
~~bela | |
|
|
redbóll - jak mozna mowic cos na czyjs temat jak sie kogos niezna, niewie nawet kim jest a wyksztalcenie mam wyzsze niz ty.
|
|
|
~~ITD | |
|
|
CYTAT CYTAT no stary rzęch, to i stara instalacja elektryczna - nawaliła i się zhajcował. z dwojga złego lepsze toto niż żeby np. podczas jazdy nawalił mu układ kierowniczy czy hamulcowy - wtedy nie obyło by się bez ofiar. wszystkie samochody w wieku powyżej 10 lat powinny być ustawowo objęte obowiązkiem recyclingu zgadza się, samochody w wieku powyżej 10 lat powinny być wycofane z ruchu drogowego w celu wyeliminowania zagrożenia które powodują - wszak wiadomo że w 10-letnim samochodzie wszystko może się posypać i to w najmniej odpowiednim momencie. |
|
|
~~ciekawy | |
|
|
~WtórStil i ~ITD - brednie wypisujecie. A co np. z pojazdami zabytkowymi? Czasem trzydziestoletnie auto jest w lepszym stanie technicznym niz pięciolatek
|
|
|
~~kustosz | |
|
|
CYTAT ~WtórStil i ~ITD - brednie wypisujecie. A co np. z pojazdami zabytkowymi? Czasem trzydziestoletnie auto jest w lepszym stanie technicznym niz pięciolatek masz na myśli zabytki jężdżące po naszych drogach, a mianowicie: Goolfy, Beemki, Astry i całą resztę przywleczoną ze szrotów niemieckich ? |
|
|
~~ciekawy | |
|
|
~kustosz nie myl złomu z zabytkiem
Pojazd zabytkowy To podstawowe pojęcie zostało wprowadzone w Prawie o Ruchu Drogowym (ustawa z dnia 20 czerwca 1997r.) i brzmi: „to pojazd, który na podstawie odrębnych przepisów został wpisany do rejestru zabytków lub ujęty w centralnej ewidencji dóbr kultury” [art. 2 pkt 39 Kodeksu Drogowego]. W praktyce oznacza to, że pojazdem zabytkowym uznanym przez prawo jest wehikuł, który w wyniku wpisania do rejestru lub ewidencji otrzymał na końcu tych procedur specjalną (żółtą) tablicę rejestracyjną. |
|
|
|
|
|
CYTAT dlaczego wymyslono biala czekolade ? :]
zeby mogl murzyn ryja pobrudzic mamo mamo jasiu obgryza babci pznokcie jasiu uspokoj sie albo zamkne trumne ;] Idzie sobie facet z dwiema malenkimi trumienkami pod pachami. Z wielkim trudem wchodzi do klatki, tarabani sie ,biedaczyna, na drugie piętro i nie bez wysiłku naciska dzwonek do drzwi. Po chwili otwiera kobieta a facet do niej : -Dzień dobry! Przywiozłem Pani dzieci z kolonii... mclena gdzie zes jest ?:-] |
|