|
|
|
zastanawiam się nad wyborem ośrodka,który proponujecie a które odradzacie,czekam na wasze opinie,ceny itp?
|
|
|
|
|
|
|
|
~~aaa | |
|
|
motos.
|
|
|
~~ToJaK | |
|
|
CYTAT motos. Ja stanowczo Motos odradzam, jazda po mieście konczyła się po 35 min , w Tarnobrzegu byłem ale samochodem i z dwoma innymi kursantami.Instruktor pokazywał nam gdzie bedziemy jezdzić na egzaminie.A tak to cały czas na placu.Ja odradzam. |
|
|
~~mike | |
|
|
http://www.stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=101217
Tu już było trochę na ten temat napisane. |
|
|
|
|
|
Polecam Roberta Gumiela z Rotransu.
|
|
|
|
|
na UKRAINIE 1800 ZŁ
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~ToJaK | |
|
|
CYTAT na UKRAINIE 1800 ZŁ A potem się dziwić że nie opanował motocykla, że miał wypadek itd. |
|
|
|
|
|
Fakt jest taki, że kurs uczy Cię zdać egzamin, a nie jeździć na motocyklu. Kto z posiadaczy kat. A w Stalowej słyszał na kursie o przeciwskręcie, międzygazie? Chyba, że robiliście prawko np. u Tomka Kulika w Wawie... ;)? Z okolicznych polecam Pana Kutyłę Kazimierza zamieszkałego Wolina. ;)
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
tu masz opinie na temat ośrodków szkoleniowych...niekoniecznie kat A ale klimat też jest ważny przy nauce
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=79013&poile=&str=1 " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Najlepiej w Moto-Crossie. biuro jest w szkole pod basenem. jak ja robilem to trzy godziny po tarnobrzegu jezdzilem i zdalem za 1 razem. polecam
|
|
|
|
|
ja oobiscie motosu nie polecam.Jezdzic nauczylam sie dopiero jak zmienilam instruktora.Polecam goroca pana Zbyszka Karcza super nauczyciel
|
|