|
|
|
CYTAT ty chyba na tego buziaka poleciales i chcesz mi do....ac ;D to ze staram sie odnalezc zabawne (przynajmniej dla mnie ;]) aspekty w kazdej sytuacji chyba nie znaczy ze jestem uprzedzony ?;D ^^ jakbym napisal ze np egalitaryzm rzadzi, ze babki i faceci popelniaja tyle samo bledow, etc to nie bylo by tej milej rozmowy bo bysmy sie zgodzili ;-) Zazdrosnys o tego buziaka i tyle haha. Nie chce Ci do**bac tylko sie nudze haha. Oczywiscie, ze sa zabawne aspekty. Np. nie wiem po co w trakcie jazdy szukac karty kredytowej w torebce skoro i tak nie pamieta sie nigdy pinu Ja wiem tylko, ze sa lepsze tematy do zartow niz ten. Bo akurat jestesmy sobie rowni takze w tej sprawie. Co do zabawnych aspektow to trzeba uwazac. Np. kawal 'Co robi dziecko w Sarajewie na hustawce? Drazni snajpera'. Jest to w pierwszym odruchu a i owszem smieszne. Ale jak chwile sie pomysli co to tak naprawde oznacza to wlasciwie nie ma sie z czego smiac tylko zastanowic nad losem ludzi uwiklanych w wojne. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
http://www.wykop.pl/link/134286/kobieta-za-kierownica-horror-i-tragikomedia-w-kilku-odslonach
To tak żeby nadal było śmiesznie . |
|
|
|
|
echelon
fajne usmialam sie ale ale skad pewnosc ze wszyscy kierowcy to kobiety ?nie wszedzie to widac ze co ? |
|
|
|
|
Tylko na pierwszym nie widać .
|
|
|
|
|
a na ostatnim ??
ze co ? |
|
|
|
|
Na ostatnim widać, że to był mistrz kierownicy co wyklucza kobietę .
|
|
|
|
|
jeden z komentarzy ogladanego filmiku
statnia scena parkowania, to akurat była chyba (99,9%) kobieta. Widziałem ten filmik i się śmialiśmy jak jakaś dupa wysiadła z tego samochodu i poleciała do pracy ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ja wiem tylko, ze sa lepsze tematy do zartow niz ten. Bo akurat jestesmy sobie rowni takze w tej sprawie. Co do zabawnych aspektow to trzeba uwazac. Np. kawal \'Co robi dziecko w Sarajewie na hustawce? Drazni snajpera\'. Jest to w pierwszym odruchu a i owszem smieszne. Ale jak chwile sie pomysli co to tak naprawde oznacza to wlasciwie nie ma sie z czego smiac tylko zastanowic nad losem ludzi uwiklanych w wojne. Bardzo proszę usera ragnarok aby na przyszłość darował sobie takie dowcipyCo do tej opini sie zgadzam CYTAT Ale jak chwile sie pomysli co to tak naprawde oznacza to wlasciwie nie ma sie z czego smiac tylko zastanowic nad losem ludzi uwiklanych w wojne.
|
|
|
|
|
[quote]Bardzo proszę usera ragnarok aby na przyszłość darował sobie takie dowcipyCo do tej opini sie zgadzam[quote]
To byl przyklad edukacyjny. Nie wypisuje takich dowcipow po sieci bo nie widze w nich nic smiesznego. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
user PonuryZniwiarz szuka dziury w calym ( jak zwykle )
ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT user PonuryZniwiarz szuka dziury w calym ( jak zwykle ) Nie szukam dziury w calymwielu ich szuka a mi się udało Czyżbym się komuś naraził Poprosiłem tylko usera ragnarok j/w napisane,mam swoje osobiste powody |
|
|
|
|
CYTAT Nie szukam dziury w calymwielu ich szuka a mi się udało Czyżbym się komuś naraził Poprosiłem tylko usera ragnarok j/w napisane,mam swoje osobiste powody Szkoda, ze nie zrozumialem co napisal user ragnarok Nie pochwalal tenze user tego kawalu, pokazal tylko jak niestosowne sa zarty na pewne tematy. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
userze rangaroku ponury ma swoja interpretacje
ze co ? |
|
|
|
|
ifeelgood
mam nadzieje, ze nie zaczniesz sypac swoimi ulubionymi dowcipami nie obraz sie ale nie sa one w moim guscie ze co ? |
|
|
|
|
mnie jakos one nie smiesza. Moze przez to, ze widzialem jak umiera bliska mi osoba i nic nie moglem na to poradzic. Dlatego nie widze nic wesolego w smianiu sie z uposledzen, chorob itp.
Immortal - All Shall Fall |
|