NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Kto wygrał wybory?, wielka i załuzona pani senator? urzędujący prezydent? ...
~~kazik
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 01:02  
wielka i załuzona pani senator? urzędujący prezydent? no nie wiem czy to ich zwycięstwo. Bidna ale kochająca ludzi no i oczywiście wielce zsłużona pani senator mająca tak WIELKIE znajomości (no bo przecież zna się z pół rządemumiech) nie potrafiła wygrać w pierwszej turze!!! ale wprowadziła 20 radnych w tym (Lucjiusza- nową gwiazdę na scenie) no i oczywiscie parę gwiazd które już o kilku kadencji się pchają na wszystkie stołki i startują w każdych nadażających się wyborach. A mosci panujący pan Prezydent, człowiek który 4 lata rządzi i miał za sobą całą machinę władzy, urzędników, pieniędzy, ludzi pracujacych u niego (kilkaset a może więcej głosów urzedników boiacych się nowej władzy) też nie potrafił wygrać w pierwszej turze a ponadto nie popisał się z radnymi bo 5 to nie wielu jak na 4 lata świetnych jak on to mówi rządów.
A może jednak cichym wygranym jest Kotulski trzecie miejsce, 6 radnych bez wielkiego zaplecza partyjnego, urzedów, chmary urzedników. jak na debiut to chyba nie najgorzej i napsuł chyba trochę krwi pozostałym kandydatomumiech

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 01:02  

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 07:41  
ostatni kwik kotulakasmiech2

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 07:53  
niesamowicie dużo odwagi mają gówniarze w internecieumiech a spróbuj palancie powiedzieć to w oczy Januszowi, pewnie nawet Twój wodzuś miałby parę sekund na przeżycie wtedy

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 12:02  
zgadzam się z kazikiem, wszyscy nagle atakowali Kotulskiego jak zobaczyli sondaże że ten jak mówią "głupek" może im zagrozić. no i głupek im pokazał, napewno strachu się najedli to było widać np; na tym forum, a te napisy na murach w nocy przed wyborami? Strasznie bali się Kotulskiego

~~jf
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 12:59  
Tak czy owak przegralo miasto.Ale teraz wybor dla mnie jest prosty.Nie bede glosowal na Pis tylko na Sagatowska.Na CZLOWIEKA a nie na drania.

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 13:34  
a ona to nie drań? są na to dowody. Jej otoczenie już dyszy żeby dorwać się do budżetu Miasta, chociażby jeden były kierowca MKS

~~if
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 13:38  
Przykro mi ale nie slyszalem zeby byla draniem.nie sadze rowniez zeby kierowca..?Natomiast ze on jest draniem mam dowody namacalne.

~~if
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 13:43  
Dodam jeszcze ze jej otoczenia tez nie akceptuje wiem ze niewiele dla miasta zrobila ale z bolem serca musze wybrac NORMALNEGO CZLOWIEKA a nie klamce,demagoga.cynika i nieudacznika.

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 14:41  
Te napisy na murach w przed dzien wyborow nie byly sprawa zadenego ze sztabow i nie byly inspirowane przez zaden ze sztabow wyborczych. Byla to natomiast OBYWATELSKA inicjatywa przeciwko GLUPOCIE U WLADZY!!! Nasze miasto nie potrzebuje kolejnego Leppera, takich juz jest pod dostatek!!

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 13:49  
KLAMCY, DEMAGODZY to raczej cechy charakteru Pisuarow.
- nie zostane premierem jesli moj brat wygra wybory KLAMSTWO !
- 3 mln mieszkan DEMAGOGIA !
- Nie dla przestepcow w rzadzie KLAMSTWO !
- nie bedziemy juz wiecej rozmawiac z ludzmi o marnej reputacji KLAMSTWO !
itd. itp.

Twoj jezyk jest jezykiem pisuwarow a ten tekscik z czlowiekiem hahah przyjemne blagalne haselko Kazia, nie wybieracie parti tylko czlowieka. Wiesz dlaczego tak powiedzial?? analizowales to??
Jest smiesznym czlowieczkiem choc rzeczywiscie bardzo medialnym przestwianym z posadki na posadke przez guru. Slyszales jaka ma dostac posadek kiedy wtopi w 2 turze??? Znow zmian stolka tym razem Kaziu zostanie szejkiem w PKN Orlen. czyzs to nie smieszne?? Nauczyciel od fizyki prezesem najwiekszego przedsiebiorstwa paliwowego!!!
Na koniec zostwiam sobie najlepsza demagogie pisuarow.
- walczymy z "UKLADEM" (czyt. bo przeszkadza nam stworzyc wlasny)

~~if
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 13:54  
Byc moze ale mnie nie imteresuje PiS do ktorego mi bardzo bardzo daleko.Dla mnie Szlezak jest tym klamca demagogiem i draniem ktory manipuluje opinia publiczna.To potwor zdolny do wszystkiego.

~~if
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 14:05  
Chcialem jeszcze dodac ze moja ocena nie ma nic wspolnego z polityka wynika z wlasnych doswiadczen i kontaktow ze Szlezakiem jeszcze raz powtorze to kawal drania.

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 14:08  
okej to moze bardziej osobiscie. coz takiego zrobil ci ten heheheh potwor ???
i troche na zrdowy rozsadek. Czy myslisz ze Sagatowska cos dla ciebei zrobi?? Wierzysz w bajke o jej kontaktach??? Bo jesli tak to spojrz na fotki na jej stronie!! Oto jej kontakty! Widziales tam kogos z tej ekipy (juz nie dlugo) rzadzacej???? bo ja nie. Jej kontakty to kontakty z Walesa, Suchocka czy Krzaklewskim ktorych juz w polityce czynnej po prostu NIE MA.

~~if
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 14:19  
Nie wiem czy cos zrobi czy nie dla mnie bezposrednio.Ale wiem jak sie z nia rozmawia.Jest normalna.Nie bede pisal co mi zrobil Szlezak bo to moja sprawa .Wiem tylko ze na dzien dzisiejszy zrobie wszystko zeby jak najwieksza liczbe moich znajomych przekonac aby glosowali na Sagatowska.A polityke ,stolki.uklady mam daleko gdzies.Chociaz musze przyznac ze PiSu nie trawie.

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 15:01  
Z TYMI NAPISAMI TO SPOKOJNIE. POLICJA BADA SPRAWE A LUDZIE NIE POTRAFIĄ TRZYMAĆ JĘZYKA ZA ZĘBAMI WIĘC SPOKOJNIE SPRAWA SIĘ WYJAŚNI

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 15:31  
wszystko co piszesz o Szlęzaku pasuje też do Sagatowskiej i wiem to napewno bo ja z kolei mam takie z nią doświadcznia a nawet gorsze niż ze Szlęzakiem

~~if
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 17:03  
Jakie?prosze o konkrety a nie wodolejstwo.

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 17:13  
if nie jestem autorem poprzedniej wypowiedzi ktorej zarzucasz wodolejstwo ale to raczej ty tu to uprawiasz niz tek ktos powyzej twojej wypowiedzi :/ Ja natomiast spytalem cie wprost o to co ci takiego szlezak zrobi ty na to odpowiedziales ze nie bedziesz o tym mowil, dlaczego??
Bo tak naprawde nie zrobil ci nic tylko wymysliles sobie, ze to dran i tego sie trzymasz?
Ja sobie napisze, ze Sagatowska to "dziwka" i nie powiem ci dlaczego, bo po co, ale tak jest bo Jozek mowil Wladkowi o tym a Wladek Kazikowi a Kazik mi.
Tego typu jest wlasnie twoj argument i to sie bardziej nadaje na wodolejstwo.

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 18:21  
np że jest kanalią jak chcesz przez lata "służby" zgarneła ponad 2 mln wypłat, czy uważasz że na nie zapracowała? najpierw jak została senatorem olała kościół teraz mu wchodzi do... zapytaj jej córki przybranej ona dużo Ci powie jaką kanalią jest i zrobi to bardzo chętnie a nieudacznik, kto to robi hospicjum przez lata? dużo by pisać, obserwuję tę babę od lat, brrrr

~~if
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 22:02  
Jezeli to prawda to dlaczego nikt o tym nie mowil przed pierwsza tura wyborow?moze caly wynik bylby inny?Caly atak skierowano na Kotulskiego ktory i tak nie mial szans na wygrana.Ona byla ijest glaskana nawet przez Szlezaka,ktory wrecza kwiaty ,klania sie w pas,slini po rekach?odnosi sie wrazenie ze to nie kontrkandydat w wyborach lecz dobry poplecznik.

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »