NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Debata w tvk diana, Debata w tvk Diana
~~kop
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 14:22  
Warto zobaczyć i podjąć samemu decyzje
http://tvm.tvkdiana.pl/polityka.php

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 14:22  

~~Tytus
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 14:28  
To nie byla debata.Debata to zywa dyskusja nawet miejscami burzliwa.To byl wywiad przeprowadzony niezbyt udolnie z kandydatami ktorym pani redaktor zadawala kolejne pytania.Gdyby rozmawiala z nimi oddzielnie wyszloby na to samo.Z jedna roznica nie byloby na wizji kwiatow i wersalu.Ogolnie oboje bez jaj.

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 17:21  
Co za tragedia ta "debata" wlasnie sobie sciagnalem i ogladnalem. Masakraaaaaa. Tragiczny wystroj wnetrza to po pierwsze, tragiczna jak zawsze prowadzaca i tragiczny belkot Sagatowskiej.
Zgodze sie z przedmowca, ze z debata NIC(mniej wiecej tyle co zrobila dla miasta Sagatowska heheheh) nie miala wspolnego z prawdziwa debata polityczna, chyba ,ze nazwe. Zadno kilka pytan i tyle. Ale sie nadebatowali ho ho ho. to juz nasze wypowiedzi tutaj na forum jedne za drugie przeciw sa lepsza debata na ten temat niz to co pokazala ta pseudo telewizja.

~~
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 18:14  
"debata" tragiczna, aktorzy do luftu, nie idę głosować kandydaci na Prezydenta poniżej jakiegokolwiek poziomu, jak się nie da tu wytrzymać pod rządami któregoś, a jest mi to obojętnie którego wyjeżdżam nie będę na to płacił podatków. A ta kandydatka moherowego PiS tragiczna wręcz, polecam fragment o oświacieumiech

~~Tytus
ff
Wysłany: 21 Lis 2006r. 22:23  
Ta oswiata to juz mi bokami wychodzi.wszyscy chca reformowac szkolnictwo.Mowia ze nie beda zamykac szkol.Zwalniac nauczycieli.Kielbasa wyborcza.Jasne ze nie bedzie zwolnien bo duza czesc nauczycieli w 2007roku wybiera sie na emeryture.Przy tak duzym nizu demograficznym nonsensem jet utrzymywanie bez mala pustych budynkow.A gadanie o rozwoju szkolnictwa wyzszego nie zatrzyma mlodziezy w miescie.zwlaszcza ze poziom ksztalcenia np.na KuLu znacznie sie obnizyl.Studiujaca tam mlodziez ma tego swiadomosc.Trzeba tak zrobic zeby do Stalowej Woli wracala mlodziez postudiach w W-wie,Krakowie,Wroclawiu etc. etc.Samo istnienie uczelni w miescie tego nie sprawi.To bajki.

~~
ff
Wysłany: 22 Lis 2006r. 08:18  
ja oglądałam wczoraj w Stelli, to strasznie, oni nie mają pojęcia co to znaczy debata. Wygłaszali swoje kwestie obok siebie i dalej nic nie wiem czyja koncepcja jest lepsza. Sagatowska nazwała to, że jest to kultura polityczna, jest to idiotyzm!!! Nie mają pojecia na czym polega debata, amatorzy, jak ona tyle lat funkcjonowała w polityce!!! Pomijam już jej wygląd w tych samych butach i spodniach była w trzech debatach jakie widziałam, żakiet strasznie zniszczony, pozaciągany brrrr

~~tytus
ff
Wysłany: 22 Lis 2006r. 08:26  
Debata to forma wypowiedzi ktora ma okreslone cechy.Debatujac wcale nie musimy lamac kultury politycznej.Jest to forma znacznie trudniejsza od wywiadu.Do prawdziwej debaty masi kandydaci nie dorosli podobnie jak i miejska telewizja.

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »