~~Patriota lokalny | |
|
|
Wybierzmy sagatowską a kasa będzie płynąć do miasta strumieniem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
to byłyby jaja, jego inteligencja w porównaniu np z Pyrkoszem jest diametralnie różna delikatnie mówiąc, to byłyby jaja ale nie ma na co liczyć nawet jeśli PiS będzie rządzić w województwoe co nie jest przesądzone. a porównójąc jego i np panią błądek czy Romaniukiem to nie nadaje się całkowicie
|
|
|
~~ | |
|
|
lokalny patriota strumien glupoty uderzyl ci do glowy??
|
|
|
~~ | |
|
|
a lyzka na to: Niemozliwe
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Wielki sukces naszego powiatu. Może ktoś pamięta, kto ze Stalowej był na takim stanowisku w województwie? Zapewne nikt szlęzakopodobny
|
|
|
~~wyborca | |
|
|
Ludzie nie zmarnujmy takiej szansy!!! Głosować na Sagatowską!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
ostatnia szansa, ona długo nie pożyje
|
|
|
~~ | |
|
|
faktycznie Zygmunt Cholewinski zostal marszalkiem i jest to wiadomosc w 100% pewna, wybor szlezaka w takim wypadku nie wchodzi w gre..
|
|
|
~~ | |
|
|
A ja, moja rodzina, rodzina mojej dziewczyny i znajomi moich rodzicow wszyscy glosuja na Szlezaka bo maja juz dosyc PiSu i ich nieudolnych rzadow
Dodatkowo sam namowilem kilkunastu kumpli, ktorzy mieli nie isc na 2 ture, zeby jednak poszli i przekonalem ich ze PiS to dno. Swoj glos oczywiscie nie oddaja na Szlezaka ale przeciwoko PIS-owi. I to mnie ogromnie cieszy I mozecie sobie tu pisac co chcecie do jutra nakrece przeciewko pomiotom pisu takim jak Sagatowska jeszcze przynajmniej kilkunascie osob |
|
|
~~ | |
|
|
Idac tokiem rozumowanie Pisuarow dzieki UKLADOM i KOLESIOSTWU mozna jedynie cos zdzialac. I wezcie mi powiedzcie pisuary kto tu tworzy lokalny UKLAD I SITWE? Szlezak? Przed pierwsza tura sitwa to Szlezak, przed druga tura nagle sie okazuje, ze Szlezak nie ma takich UKLADOW jak Sagatowska. PISUARY jestescie najbardziej zaklamana partia od 89 roku. Wasz jezyk to jezyk NIENAWISCI, KLAMSTWA i DEMAGOGI. Jestescie jak niechciany pryszcz na dupie ktorego trudno sie pozbyc. JESTESCIE GORSI OD SLD, a kaczynski w swoich KLAMSTWACH o niebo wyprzsedza klamce Millera. Rzygac sie chce na tych dwoch konusów.
|
|
|
~~max | |
|
|
Sagatowska jest w cieniu Błądka i ta miernota tylko czeka żeby przy jej wygranej rządzić tym miastm. To zwykły partyjniak i aparatczyk. Młodzi wy go nie znacie inie dajcie się oszukać. Grupa skompromitowanych AWS - owców znowu podnosi głowy.Jak nie wiecie co to TKM to zapytajcie starszych. Kolesie znów zwietrzyli szansę. Ta sierota i miernota poseł Gargaś cztery lata przesiedział nic nie robiąc w hucie a teraz razem z Błądkiem chćą tworzyć polit biuro.To nie Sagatowska tak naprawdę walczy ze Szlęzakiem tylko te miernoty. Gargaś będąc posłem z mównicy Sejmowj oznajmiał już upadłość Huty a jak jest każdy widziTe przybłędy nie mogą o Was i przyszłości miasta decydować. Ja idę i wybiorę napewno lepszego od pisowczyka kandydata.
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Ale jesteście śmieszni
Gdyby Szrek sie nadawał do zdobywania pieniędzy unijnych, to sam bym na niego głosował. ALe to nieudolny nieudacznik. Tłumaczenie, że ma fobie i boi się jeździć samochodem, to już żenada Coś się ludziki boją strasznie tego PISu I bardzo dobrze. Czerwone khmery boją się o swoje wpływy, a Szlęzak to ich jedyna szansa. Poza tym czy sądzicie, że Szreku się pofatyguje do Pana Marszałka w jakiejkolwiek sprawie? Czy przygotuje jakikolwiek wniosek do któregoś z sektorowych programów? Ja tak nie sądzę i wybieram Sagatowską, tak jak wielu moich znajomych, którzy mają troszkę szerszą wizję miasta niż tylko korytko A co do kibiców i stadionu. Myślę, że nie powinni się tak obawiać Sagatowskiej, bo sprawa stadionu jest jedną z ważniejszych i jeżeli będą środki lub odpowiednie programy, to sprawa będzie ruszona. I to będzie typowo piłkarski, kameralny stadion. Chyba, że wybiorą dosztukowane krzesełka od Szreka |
|
|
~~ | |
|
|
tam przy sagatowskiej jest dwóch gorczych siembida i parys
|
|
|
~~ | |
|
|
parys poszedł do kotulskiego na rzecznika, ale myślę że dla zmyły, bo od kiedy ujawnił się jako rzecznik kotulaka, kotulak przestał atakować sagatowską i walczył ze szlęzakiem, rozpracowali całe województwo wszędzie PiS. Dajmy odpór pisowi w Stalowej
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
CYTAT Dajmy odpór pisowi w Stalowej I myślicie, że Szreku coś zrobi? Nie zrobił nic przez 4 lata i musi się chwalić każdą zalepioną dziurą, które to powinno być jego obowiązkiem |
|
|
~~ | |
|
|
ale zmanipulowali. I kotulak też poparł sagatowską, a szlęzak niby taki cwaniak i nie przewidział tego, teraz chcąc nie chcąc trzeba na nią zagłosować jeśli leży wyborcom na sercu dobro stalowej
|
|
|
~~ja | |
|
|
POPIRAM "ktoś"
|
|
|
~~ | |
|
|
żeczywiście trzeba teraz głosować na panią a nie na shreka. Jest szansa jakiej nie było od lat dla stalowej. To w rzeszowie dzielone są pieniądze
|
|
|
~~ | |
|
|
"żeczywiscie"
A ja ktosia nie popieram bo to zwyczajny aparatczyk jakich za komuny bylo pelno w tym kraju. Ktosiowi pewnie Sagatowska obiecala jakas posadke i dlatego tak sie pucuje na tym forum. Pucuj sie pucuj Aparatczyku. Moze akurat ci to cos da to opowiadanie bajek jaka to stalowa nie bedzie mlekiem i miodem plynaca. Do niedawna smiales sie wraz ze mna z Kotulskiego, jaki jest idiota i jak potrafi tylko wypominac komus cos, nie mowiac o tym co sam zrobil. W tej chwili ty zachowujesz sie jak taki kotulak. Uzywasz tych samych argumentow co ta banda z tym nieukiem na czele. Wymyslilbys cos swojego bo, obiekty do nasladowania to sobie chlopie lipne wybrales. Nie potrafisz juz nawet ARGUMENTOW "za" wymienic, w kolko powtarzasz ze pis ma wladze tam i tam a pieniadze strumieniami si ebeda laly do stwa. Jednak lejesz to ty wode. Potrafisz jedynie powtarzac w kolko szrek to, szrek tamto, szrek tego nie, szrek tamtego nie. Probujesz zbudowac poparcie dla sagatowskiej na krytyce, tak samo probowal kotulak i nie wyszedl na tym dobrze. Mam nadzieje, ze twoja Sagatowska padnie i ten Szrek zwyciezy. Widzisz tu nawet nikt nie probuje pisac o tym co szrek zrobil czy nie On sie sam broni. NIe potrzebuje pucowania sie po forach tak jak ty to robisz w imieniu sagatowskiej. Ci co sie wypowiadaja jada raczej Pisuarom i twojej Sagatowskiej, tej Sagatowskiej bez programu, bez pomyslu na miasto, bedacej jedynie pomiotem Kaczynskich i KOLESIOSTWA z jej otoczenia. Zszedles na dno "ktos" ale do jutra juz sie nie odbijesz. Mam nadzieje, ze wygra Szlezak. Ma swoje minusy ale przy tym czym (bo nie kims) jest sagatrowska i caly ten pis to i tak jest lepszym prezydentem od niej. |
|
|
~~ktoś | |
|
|
Rozbawiła mnie wypowiedź poprzednika Gdyby Szlęzak potrafił zdobyć i zdobył jakieś środki unijne, nie byłoby pytań czego to dokonał.
CYTAT Ktosiowi pewnie Sagatowska obiecala jakas posadke i dlatego tak sie pucuje na tym forum. Dobre . Wystarczy mieć swoje zdanie i już się jest osądzanym o jakies posadki Zapytajcie Szlęzaka, komu i za co obiecał "posadki" w przededniu pierwszego posiedzenia rady miasta ;) CYTAT Nie potrafisz juz nawet ARGUMENTOW "za" wymienic, w kolko powtarzasz ze pis ma wladze tam i tam a pieniadze strumieniami si ebeda laly do stwa. Powtarzam jeszcze raz, skoro nieuważnie przeczytałeś. Jeżeli Szlęzak potrafiłby zdobyć pieniądze unijne, to sam bym na niego głosował. Ale tak nie jest. Przez 4 lata wydawał to co było zatwierdzony już przed jego wyborem 4 lata temu. To sa niestety dla niektórych fakty. CYTAT Widzisz tu nawet nikt nie probuje pisac o tym co szrek zrobil czy nie On sie sam broni. Nikt nie próbuje pisać, bo nie ma o czym. W swojej gazetce rozpisuje się na 2 strony, czego to nie dokonał. Ale gdzie są tam jakieś inwestycje, do któryh sam się przyczynił? Szkoda, że nie wpisał tam wymiany żarówki w damskiej toalecie w UM, skoro takie rzeczy tam wymienia Tyle razy już pytałem: Ile razy Szlęzak był w urzędzie marszałkowskim w Rzeszowie? ILe razy był w ministerstwach? ILe razy był w Romie? NApewno odpowiedź na ostatnie pytanie bije wcześniejsze dwa razem wzięte... |
|
|
~~herman | |
|
|
Pieprzycie strasznie drodzy forumowicze, ja natomiast jestem na tyle glupi i to czytam.
Jednak nie chce mi sie wierzyc, ze wygrana sagatowskiej sprowadzi te miliony do STW, nawet ze wsparciem cholewinskiego, nie sadze takze, ze marszalek nie bedzie wspolpracowal ze shrekiem. Smiem nawet twierdzic, ze wspolpraca wyjdzie lepiej dwom panom........ |
|
|
~~ | |
|
|
"Ktos", a ty dalej o Szlezaku te swoje brednie, te swoje bla bla bla. Tak w kolko chcesz ta rozmowe prowadzic??? Potwierdzasz tym tylko to, ze rzeczywiscie nie masz nic do powiedzenia o Sagatowskiej. Juz nawet nie bronisz jej ukladow.
Odniesc sie do wybranych zdan bez szerszego kontekstu to kazdy glupek potrafi. Ty najwidoczniej jestes takim "kazdym". Moglbym z twoja wypowiedzia zrobic dokladnie to samo co ty z moja, ale czy jest sens. Wedlug mnie nie ma bo i po co. Ty znow napiszesz cos o Szlezaku, a Sagatowskiej NIC. Potwierdza to rowniez, wedlug mnie, ze potrafisz tylko atakowac kogos, a moze sprobowalbys napisac choc jeden post bez ataku. Pewnie nie potrafisz. Jedyne co potrafisz to wypominac, bo to najlatwiej zrobic. Gdzie w tych twoich wypowiedziach Sagatowska. Zapomniales o niej? Przeoczenie? Brak argumentow? Polityczne dno?... |
|
|
~~ | |
|
|
oboje kandydaci są mierni tylko trzeba się zastonaowić którą miernotę wybrać? i tu pani ma jeden argument za no niestety jest z ugrupowania rządzącego, ma cholewińskiego jako marszałka woj. (to jest poważny argument). Myślę że będa chcieli tą szanse wykorzystać, przynajmniej mam taką nadzieję. A prezydent to co nam może zaoferować znów front z czerwonymi? przypominam że tak samo jak teraz pani senator argumentował że związał się z SLD bo aktualnie rządziło i jest szansa na pieniądze i co z tego wyszło???? Ale jest jedna różnica! Nikt nic nie wiedział przed wyborami 4 lata temu że kombinuje z czerwonymi, wszystkich oszukał!!!!! Ktoś zadał pytanie ile razy był w Rzeszowie czy Warszawie? dobre pytanie!!! A chwalenie się łataniem dziur i chodnikami w miescie jest żałosne
|
|
|
~~ | |
|
|
Przepraszam bardzo nie jestem za SLD ale nie uwazam ze SLD jest gorsza partia, mam kolege ktory jest jak najbardziej za SLD i dzieki Niemu zrozumialem ze SLD to nie tylko "komuchy", jak to probuje wmowic wszystkim guru sagatowskiej Jarek K. SLD to rowniez porzadni i uczciwi ludzie, a szufladkowanie ich godzi w uczciwosc wielu z jej sympatykow.
Szlezak wzniosl si eponad podzialy partyjne dl adobra miasta i to powinno byc nadrzednym celem kazdego prezydenta. Sagatowska mysli podobnie jak wielu pisuarow, ze jej partyjak jest nieomylna i jedyna sprawiedliwa co jest wierutna bzdura. Ktos tu na formu juz napisal o partii majacej monopol na wiedze, wladze i sprawiedliwosc. Ten ktos pewnie mial na mysli PZPR w tej chwili jak PRZPR zachowuje sie PIS. Wiec kto tu jest wiekszym komuchem?? PIS czy PZPR z ktorego PiS nasladuje?? |
|
|
~~ | |
|
|
ponad podziałami? I co z tego wyszło dla miasta, ja twierdzę że nic!!!! Oszukał swoich wyborców. Tylo czerwoni utrzymali swoje wpływy prze nim. Jak bym wiedział że wejdzie w spółkę z Antonowiczami to bym na niego nie zagłosował napewno
|
|
|