|
|
|
Co myslicie o grze naszych pilkarzy?????
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Słowenia - Polska
przez różowe okulary : będzie 2:3 optymistycznie : 2:2 realnie : 3:1 pesymistycznie : 4:0 Mój typ ? 3:4 |
|
|
|
|
jak zwykle przegramy
|
|
|
|
|
brak slow
|
|
|
|
no to nasze orly sie nie popisaly haha.
Zenada, wolalem ogladac Anglia - Chorwacja w necie. Polakom zabraklo: woli walki, ambicji i umiejetnosci. Nie prezentowali sie jako zespol, a jako grupa ludzi ktorzy nie za bardzo wiedza po co wyszli na boisko. Nie osmieszam ich tutaj bynajmniej, wiem, ze nie mamy Torresa ani Ronaldo, z gowna bata nie ukrecisz. Ale kuzwa chyba ten orzelek na klacie cos znaczy i wypada sie postarac! Mam nadzieje, ze w meczach o nic z Czechami i Slowacja postaraja sie choc wygrac. Jesli nie, to obecni zawodnicy beda dla mnie leniwymi i pozbawionymi ambicji szympansami, ktore powinny miec zakaz gry w reprezentacji. Niech sie mlodziki promuja, dosc Krzynowka za zaslugi i grzejacych lawe 'zagraniczniakow'. I uwazam, ze zmiana trenera nic nie zmieni. Jak napisalem powyzej - z gowna bata nie ukrecisz. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Zmienilem temat. Piszcie co myslicie o grze naszych pilkarzy????? To co pokazuja ostatnio to wtyd i hanba.
|
|
|
|
Ja wiem? Pokazuja to co pokazuja nam politycy, bankierzy i dzialacze - liczy sie dla nich tylko kasa, a ten orzelek na piersi to tylko logo sponsora w ich przekonaniu...
Uwazam, ze akcja 'Nie przychodz' zaczeta www.koniecpzpn.pl powinna sie odbyc i byc sukcesem. Zaden kibic nie powinien pojsc i ogladac tego meczu pseudo kopaczy zarzadzanych przez zalosnych dzialaczy Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Tak sobie mysle ze te kibole lubia sie bic miedzy soba, to powinni sie zebrac i pojechac na ten macz i przepedzic tych polskich pilkarzy i rozgonic to cale towarzystwo.
Jak maja tak grac to lepiej zeby wcale nie grali. Wystarczy popatrzec na siatkarzy i siatkarki oni graja i maja cel. A Ci pilkarze to dla nikogo nie graja ani dla kibicow, ani dla siebie to po co wogole grac??? Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Tak sobie mysle ze te kibole lubia sie bic miedzy soba, to powinni sie zebrac i pojechac na ten macz i przepedzic tych polskich pilkarzy i rozgonic to cale towarzystwo. Jak maja tak grac to lepiej zeby wcale nie grali. Wystarczy popatrzec na siatkarzy i siatkarki oni graja i maja cel. A Ci pilkarze to dla nikogo nie graja ani dla kibicow, ani dla siebie to po co wogole grac??? Nie przepędzać piłkarzy i trenerów.. tylko Władze w PZPN! to oni kierują, dysponują i nakazują. NON SERVIAM |
|
|
|
|
A co da rozpedzenie wladz PZPN? Ta sama klika, ktora je wybrala, wybierze nastepcow dzialajacych w ten sam sposob. Nic nie zmieni zmiana figur na szczycie, to sam zwiazek powinien przejsc strukturalna zmiane tak by dzialaczy bylo znacznie mniej niz pilkarzy
A jak dlugo kazdy bedzie parl do wladzy zamiast rozumiec, ze idzie tam do pracy, tak dlugo bedziemy mieli burdel w polskiej pilce. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Już dziś na TVN7 "Pożegnanie z Afryką".
Znów puszczają to samo co w TVP |
|
|
|
|
To na mundial nie jedziemy.
Towarzysze z PZPN rozwalili polska pilke doszczetnie. Szkoda mi tylko w tym wszystkim Leo - chlop sie zajal tym jak trzeba, ale mu polskie piekielko nie pozwolilo rozwinac wizji jak nalezy. Uwazam, ze przez nastepne dwa lata w polskim futbolu nic sie nie zmieni i wrocimy do bagienka z drugiej polowy lat 90tych ubieglego stulecia. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
nie zauważyłem w Polsce żadnych piłkarzy. Banda ciot latających za piłką. Grają tak jakby ta piłka śmierdziała albo parzyła. Nikt jej nie chce.
I znowu jest tak: http://japi.wrzuta.pl/obraz/9aL4eG8acH7/nagrywarka_lg Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
Kto ogladal mecz POL-RUM 0-1???
Co myslicie o nowym skladzie i o tych pilkarzach??? Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Kto ogladal mecz POL-RUM 0-1??? Co myslicie o nowym skladzie i o tych pilkarzach??? Powiem tak: Dziady cz. I w rezyserii Smudy Scena fatalna, choreografia nie do opisania zas aktorzy na szczescie skonczyli grac po 90 minutach. Gdyby spotkanie sie przedluzalo rzecz bylaby nie do zniesienia. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Ostatnio wszedzie tlumacza sie przygotowaniem boiska i ze na tej murawie nie mogli grac, tylko ze Rumuni jakos potrafili strzelic gola. IM murawa jakos nie przeszkadzala do strzelenia gola..
|