|
|
|
Zastanawiam się czy sobotnie życie towarzyskie ludzi po 30-tce, pracujących, mających rodziny, obowiązki itp istnieje w naszym mieście??? Sezon na działkowanie dobiega końca, a wieczorem miło jest zabawić się przy znanych przebojach minionych lat bez ścisku i obecności młodszych którzy wolą w tym dniu inne, dedykowane dla nich imprezy. Czy w soboty mają tego pokroju ludzie gdzie spędzić czas? Kiedyś często w piątki można było spotkać podobne klimaty w Arkadii dla mniej wymagających w Słoneczku...obecnie ponoć przy niedzieli w planecie. Jak sądzicie czy jest zapotrzebowanie na tego typu imprezy w jedyny wolny od pracy dzień sobote? Gdzie spotykają się ludzie np z różnych firm, znajomi, przyjaciele żeby odetchnąć od pracy i odreagować bieżące trudny każdego dnia...
Czy w firmach jest jeszcze ten zwyczaj spotykania sie po pracy?? Zapraszam do dyskusji na ten temat! (na poziomie) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam
Zapraszam do LASOWIANKI na uliczy Siedlanowskiego, tam co piątek są Dancingi z muzyką inną niż w Słoneczku. Można sobie potańczyć przy muzyce minionych lat, nie łupance lecz typowo tanecznej muzyce. Początek godzina 20:00 tylko w piątki. Wiem że Pisałeś o sobocie ale na dzień dzisiejszy niestety chyba nic w soboty nie ma. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Witam!
Interesuje mnie właśnie temat sobót, przy czym rozumiem że zdecydowana większość lokali przy sobocie woli wynając sale na wesela bo to pewna kasa. Odnośnie Lasowianki nawet nie wiedziałem ze wzorem słoneczka też przy piątku coś organizują... Orientujesz się może czy zbierają jakieś wstępy, mają dj-a, zespół, ochrone? Dużo ludzi tam przychodzi? |
|
|
|
|
Witam
W Lasowiance jest Dj, a dokładnie 2 Djów. Co do wstępu to nie pobierają. Ochrony tam nie trzeba bo jest spokojnie i nikt do nikogo się nie stawia. Przychodzą tam ludzie w przedziale wiekowym od 20 do 100 lat Jeśli chodzi o liczbę gości przychodzących to jest to około 100 lub więcej. Polecam bo naprawde warto. Pozdrawiam |
|
|
|
|
wczorajw altrernatywach były lata 80 i zainteresowanie hmm znikome
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT wczorajw altrernatywach były lata 80 i zainteresowanie hmm znikome O prosze tego nie wiedziałem ze cos organizuja... Co mas zna mysli mowiac znikome? 5-10-15 osob? jakies wstepy, po ile, dj, ochrona? Ciekawi mnie to bardzo |
|
|
|
|
wczoraj imprezka się udała, frekwencja tez dopisała
...oby tak dalej - zapraszamy na przyszły tydzień (głównie starszą klientele), może jakieś spotkanie firmowe? Organizujcie się!!! |
|
|
|
|
W sobote pierwszy raz byliśmy w klubie ze znajomymi, po domowych urodzinach, zimno już na ogrodzie. Wrażenie bardzo dobre. Na poczatku ludzi mało, ale koło 23 doszło sporo i balety na całego - choć bez masowego ścisku i małolatów. Muzyka rewelacja, same perełki lat 80, 90 a nawet wybrane disco polo. Ze względu na wiek z sentymentem podeszliśmy do tematu, nie tylko my z reszta z tego co było widać na parkiecie. Jeżeli czyta to obsługa, a pewnie tak - do zobaczenia na kolejnym retro dance - 100% będziemy a propos obsługa i ceny dobre, bilarda jeszcze musimy sprawdzić! Ogólnie polecam bo ładnie, inaczej, czysto, bezpiecznie i kameralnie, towarzystwo też na poziomie. Ten klub mnie osobiście przypomina krakowskie klimaty.
|
|
|
|
|
Jedna z naszych pracownic była w sobotę na tym "dancingu". Z relacji o jakiej mówiła wczoraj podczas pracy wynikają same superlatywy. Zastanawiamy się tym samym czy przypadkiem na następną sobote nie udać się firmowo, bardziej stadnie. Grilowania na placu firmy pracownicy mają już dosyć
|
|
|
|
|
Brzmi rewelacyjnie!a orientujecie się czy można usłyszeć lambadę?aha i jeszcze czy da się płacić paszportem polsatu?
|
|
|
|
|
Witam i dziekuję ślicznie za pozytywne komentarze!
Wera, odnośnie bilarda informuje ze udało się dogadać z operatorem stołu by wydłużył promocyjna cene na wakacje tj 6 pln za godz (proporcja płatnosci wg czasu) a nie 8. Powiedzmy ze mieliśmy na uwadze wakacje studenckie Fajnie że podobało Wam się u nas, zapraszamy ponownie! FirmaX - zapraszamy, możliwe upusty w barze do uzgodnienia z managerem klubu! Oczywiscie FV też jak trzeba będzie! Moby - hmmm humor widze dopisuje. Muszę Cie rozczarowac.... nie mamy jeszcze nawet płatności kartami kredytowymi a co dopiero paszportem polsatu Jezeli chodzi o lambade to pomyśl sobie ze była, osobiście zwróciłem na to uwage W sobotę jak w każdy dzień otwieramy od 20:00, zapraszamy! |
|
|
|
|
Kto prowadzi te dancingi? Czy może ten "wiekszy człowiek" który grywa na weselach i imprezach firmowych? Jeżeli tak to duży pozytyw. Proszę o odpowiedz
|
|
|
|
|
Witam
Nie mylcie pojęć, Dancingi są w Lasowiance a te lata 90 to nie Dancingi tylko zwykła dyskoteka lat 90. Nie mówie że to jest złe tylko nazywajcie to tak jak się nazywa. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Kolego emerek myśle ,że tak naprawde to pomyśl o zamknęciu biznesu a nie o imprezach , widzę żę sam juz nie wiesz co masz organizować od hip hopu po "dancig" .Człowieku zastanów się jeszcze nie jest za pózno " chyba"
tak na marginesie to troche nie ładnie samemu sobie odpowiadać na swoje posty i podszywać się po np. vere lub firme X |
|
|
|
|
Serdel, myslalem ze tylko ja to zauwazylem;-)
|
|
|
|
|
i jak tam sie kreca sobotnie dancingi w cc "dla nieco starszych"? czy tak jak opisywane tydzien temu przez niby zadowolonych, "super rewelacyjnie".Cos nagle ucichl ten temat, i strasznie jestem ciekaw
|
|
|
|
|
A jak tam czarne piątki,tłumy walą drzwiami i oknami
|
|
|
|
|
Magnum
chyba tylko drzwiami bo tam niema okien Ktoś pyta dlaczego temat taki cichy, czy nie wydaje Wam sie forumowicze że od momentu ujawnienia że kolega emerek sam sobie temat rozwijał i bezsensu reklamował i wychwalał coś co nie miało miejsca to juz jest spokój Może "organizator" wziął sobie do serca ostatnią moją podpowiedź o zamknięciu interesu |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A jak tam czarne piątki,tłumy walą drzwiami i oknami Tak się składa, że przechodzę koło tego przybytku codziennie i nigdy tłumów tam nie widuję. Faktem jest, że w ostatni piątek pierwszy raz widziałem tam kilka osób kręcących się przy wejściu więc marketing " nieudolnie szeptany " przynosi efekty Byłem tam z żoną i znajomymi zaraz po otwarciu. Lokal jak lokal, nic szczególnego i faktycznie trochę szkoda, że ludzie w wieku produkcyjnym nie mają się gdzie zabawić. Właścicielowi życzę sukcesów ale aby go osiągnąć niech obierze jakiś kierunek. Tak jak ktoś wyżej napisał, szarpanie się pomiędzy imprezami HH a dance raczej odstrasza gości niż przyciąga BTW. Zlikwidujcie ten bilard w pis-du Przecież w tym maleńkim pomieszczeniu żeby przycelować trzeba kij opierać o ścianę albo kaloryfer |
|
|
|
|
moby zeby płacić paszportem Polstau musisz być znajomym ,,Piaska,,
|
|
|
|
|
W końcu są te dancingi,czy nie i gdzie, bo w sumie z tych samoistnych przechwał nic nie kumam, a mam zamiar pójść ze znajomymi i dobrze się bawić.(dicho odpada,bom za stara)
|
|
|
|
|
nonsens ja też nic nie kumam może to wina wieku
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
IFG To zajarzyłam,że Emerek się reklamuje, ale gdzie lepiej iść?? Do niego,czy Lasowianki, a może gdzie indziej jeszcze?
A starość nie radość , ale co poradzić?? |
|
|
|
|
Nie no!!!!!!! czuję się na dwadzieścia , do balkonu to też mi jeszcze brakuje jakieś 100, więc chyba "let's dance "
|
|
|
|
|
No z tego co słyszałam to w De Gusto też robią wieczorki taneczne dla "starszej młodzieży" w piątki i soboty.
|
|