|
|
|
skad to info, że w czwartek ?? pewne ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zapewne od własciciela.
|
|
|
|
|
jak od własciciela skoro on sam nie potrafi sie określić, narazie słyszałam że 24tego,a z innego żródła ,ze za jakiś miesiąc sie wyrobią ,więc nie ma co ,trzeba wierzyć ze kiedys jednak uda im sie wystartować z tym interesem ,"śmiech na sali"
|
|
|
|
|
Ty jestes smiech na sali.... chyba nie wiesz ile papierów potrzeba na otworzenie takiego interesu... i to nie zalezy od wlasciciela tylko od naszych KOCHANYCH urzednikow....
|
|
|
|
|
Dzisiaj wieczorem przejeżdżałem obok i kilka osób w środku pewnie właściciel i pracownicy, więc pewnie lada dzień otworzą
|
|
|
|
|
Dzis po namowach kolegi odwiedziłem ów pizzerie....i co....TRAGEDIA przez duże T..lokal wszak miły ale jakość i smak pizzy???(czyt.wyżej)....ja bynajmniej klientem telePlacka już nigdy nie będe i odradzam wszystkim...
Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
|
|
|
to "bynajmniej" pozwól innym przekonać się o tym osobiście
|
|
|
|
|
Oj nieladnie usunięto wszystkie posty które krytykowały telepizze ,czyżby male układziki między wlaścielem a modem na portalu "stalowemiasto"??
Więc powtórze ...tragedia nie pizza ,sosow sie nie da jeść o pizzy nie wspomne i te ceny !!! |
|
|
|
|
Czytalam wczoraj mase niegatywnych postow na temat zlej jakosci i bezsmakowosci telepizzy i wszystko zniknelo !!!
ten ktos kto to usunal ma nadzieje na co ?? na to ze pizza sie poprawi ? Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Przesadzacie z besztaniem Telepizzy...
To chyba jedna z najtańszych sieciówek... Nie przesadzajcie... może żadna rewelacja. Moze ich pizza nie jest cudem kulinarnym, ale jest ok... przynajmniej ciasta nie musze młotkiem rozlupywac A co do smaku to kwestia gustu ja np. nie lubie pizzy z Rusticy... Zreszta widzialam jak kiedyś przywiexli im gotowe spody, takie jak piekarnia Społem sprzedaje... takze sorry... Zreszta najlepszą pizze robi moja mama A jeżeli w Telepizzy jest drogo to jak jest w Pizza Hut czy Dominium Pizza.... Uważam, ze przesadzacie... |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
znikło częśc postow, ponieważ baze wcielo;]
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
mi pizza smakowala a co do negatywnych opinii wydaje mi sie ze za wczesnie na to dajcie sie im rozkrecic ;p wczoraj mieli takie zapierdziel ze glowa mala;p a mowienienie ze jest tam drogo jest conajmniej dziwne;> bo ceny sa bardzo przystpne w pizza hut albo w dominium pizze drozsze sa conajmniej o 40% i wcale nie sa lepsze;)_
pozdrawiam |
|
|
|
|
Po co porównujecie ceny do Pizzy Hut i do czegoś innego czego u nas nie ma? No po co?
Co do smaku pizzy ja tam stołować się nie będę, bo dla mnie jest okropna. Ale innym może smakować to sobie jedzą. |
|
|
|
|
Polecam pizze carbonara!
Takiej pizzy nie znajdziecie w innych pizzeriach w naszym mieście.. NON SERVIAM |
|
|
|
|
ZOMO
Jasne a swistak siedzi i zawija posty w sreberka Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
No napewno mieli tam pracownicy wczoraj zapierdziel bo ludzie chcieli skosztować tej "ambrozji",a pizza carbonarato poprostu pizza z boczkiem i co to takiego nowecgo jes to nie wiem,ale jesli chodzi o pizze której tam spróbowałam to była naprawde fatalna ,nie dopieczona,obeschnięty kurczak nie robiłam zwrotu bo nie chciałam ich dodatkowo stresowac,moze sie to zmieni i dojdą do wprawy ,powodzenia
|
|
|
|
|
Powiem wam, ze kazdy ma swoje gusta. Jedni beda chcieli za najmniejsze pieniadze zjesc jak najwiecej (DaGrasso sie klania), inni moga wiecej wydac i zjesc lepiej, co tez nie oznacza, ze drozsza pizza jest lepsza.
Ja osobiscie polecam ta nowa pizzerie w Nisku (obok stadionu za Suchojadem). Placki pieczone w prawdziwym piecu z drewnem, cieniutkie ciasto ( choc nie kazdy jest zwolennikiem takowego) no i bardzo przystepna cena. Pzdr |
|
|
|
|
CYTAT a pizza carbonarato poprostu pizza z boczkiem i co to takiego nowecgo jes to nie wiem LOL Gratuluje obeznania w temacie... żenua NON SERVIAM |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a pizza carbonarato poprostu pizza z boczkiem i co to takiego nowecgo jes to nie wiem LOL Gra tuluje obeznania w temacie... żenua |
|
|
|
|
A co tam sie może zmienić jeżeli ciasto ,skladniki i sosy dostarcza bezpośrednio sieć Telepizza??Nic ......
Co do cen to narazie jest promocja -50% bez promocji kosmos |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT a pizza carbonarato poprostu pizza z boczkiem i co to takiego nowecgo jes to nie wiem LOL Gra tuluje obeznania w temacie... żenua O proszę, jaki styl wypowiedz świadczący o inteligencji użytkownika co w tym przypadku jest jej brak, trudno są ludzie i parapety. Wracając do Telepizzy ogólnie to szału niema, miał byc wielki szok, zaskoczenie i Nowość, a wyszło jak zawsze, przez tydzien bedzie wielki ruch a potem cisza... Kto bedzie tam chodził i się stołował, jego sprawa, o gustach sie nie dyskutuje. Mnie tam pizza smakuje ale tak jak to Virus zauważył, cena "placka" kosztuje np 17 zł no i trzeba doliczyć 2 zł za sos... "nowość" w stalowej. I jeszcze raz polecam pizze Carbonare NON SERVIAM |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Polecam pizze carbonara! Takiej pizzy nie znajdziecie w innych pizzeriach w naszym mieście.. A jest taka pizza Ja słyszałem o spaghetti alla Carbonara - to chyba sos A tak poza tym kuchnia mojej mamy... Poza tym wszystko,co skusi mnie zapachem ale nie pizza |
|
|
|
|
Ponury
czyzbys mial wloskie korzenie ?? A Carbonara to sos moze byc pomidorowy lub serwowo -jajeczny z dodatkiem wedzonego boczku do pizzy stosuje sie odmiane pomidorowego sosu sama robie tak ,ze rzeczony sos daje na ciasto i na to reszte skladnikow smak rewelacja pewnie stad nazwa Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ponury czyzbys mial wloskie korzenie ?? A Carbonara to sos pomidorowy z dodatkiem wedzonego boczku sama robie tak ,ze rzeczony sos daje na ciasto i na to reszte skladnikow smak rewelacja pewnie stad nazwa No ja korzeni włoskich nie mam. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo Ja szczerze mówiąc nie przepadam za włoską kuchnią,osobiscie baardzo polecam polska kuchnie. A może to tylko przyzwyczajenie. Pozdrawiam i thx za wyjasnienie w w/w topiku |
|
|
|
|
Totalny koszmar. Poszliśmy dziś sprawdzić jak smakuje. Pomimo to że zamówiliśmy dodatkowo żeby pizza była mocno wypieczona to i tak ciasto było blade, niedopieczone i jak guma. Ale jak to mówi powiedzenie: " Nie szata zdobi człowieka" - tak jest i tutaj: lokal na 5, obsługa na 4 a pizza na 2.
|
|