~~krzysiek24 | |
|
|
Witam.
Wpisujmy jakie samochody jezdza po naszym miescie, ustalmy ze wpisujemy te ktore maja rejestracje RST i RNI. Wiec Stalowa Wola i okolice oraz Nisko i okolice. Nie psujcie tematu, mozna fajnie pogadac bo auta jezdza coraz lepsze Przez co ulice sa barwniejsze. Więc tak: 1. Audi TT srebrne (8J) rok. 07-08 RST. 2. BMW 645 srebrne rok. 05-07 RNI. 3. Porsche Boxter srebrne rok ? RST 4. ? p.s. uszanujmy wlascicieli i piszemy tylko rst bądz rni, bez numerow rejestracji. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~barteko | |
|
|
Fajny temat. Dzis widzialem BMW x6 ale na blachach PN :/
A co do tematu to dopoisze 1. Audi TT srebrne (8J) rok. 07-08 RST. 2. BMW 645 srebrne rok. 05-07 RNI. 3. Porsche Boxter srebrne rok ? RST 4. Mercedes CLS 320 granatowy rok 06, RST jak sobie przypomne to cos dopisze |
|
|
|
|
|
Byłtaki temat poszukaj
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~krzysiek24 | |
|
|
aha jeszcze jedno, ustalmy ze wpisujemy autka ktorych wartosc to jakies 100 000pln, badz auta egzotyczne, tj. porsche, aston martin, moze jakis starszy jaguar.
pozdrowki |
|
|
~~damianNISKO | |
|
|
Wiem ze po Nisku jezdzi Audi A8/S8, czarne piękne..rocznik moze 2005?moze 2006. Oczywiscie RNI
Tak swoja droga to mysle ze lepsze auta sa zarejestrowane na rejestracje RNI JAk to BMW 645 |
|
|
~~Prezes | |
|
|
Mercedes S500 WB koleś ze stalowej
Mercedes E270 RST plus 2 lub 3 taxówki BMW X6 o ile sie nie myle RNI Lexus LS460 WB tez ze stalowej Jaguar XJ6albo8 RST |
|
|
~~Prezes | |
|
|
Range Rover nie zna rejestracji
|
|
|
~~krzysiek24 | |
|
|
CYTAT Mercedes S500 WB koleś ze stalowej Mercedes E270 RST plus 2 lub 3 taxówki BMW X6 o ile sie nie myle RNI Lexus LS460 WB tez ze stalowej Jaguar XJ6albo8 RST x6 w Nisku? Jaki kolor? NIE WIERZE |
|
|
~~Stiven | |
|
|
Też widziałem a kolor to chyba jakiś bordo albo wiśnia. Napisane jest ze chyba RNI a nie że napewno
|
|
|
~~bmn | |
|
|
Po Stalowej gania na blachach RST niebieskie Subaru na złotych felgach, ospojlerowane ...Rocznik ok 07
|
|
|
~~abecadło | |
|
|
Jezdzi tez Mitsubishi EVO 8 niebieskie
|
|
|
~~hahaaha | |
|
|
coś egzotycznego - seicento oklejone w niby tygrysa niestety RST
|
|
|
~~imgw | |
|
|
to x6 pn to ze stali
|
|
|
~~mały rni | |
|
|
czerwono czarne cabrio czhyba fiat tablice rst
|
|
|
~~Nexia | |
|
|
A moja biała nexia tez moze byc??
|
|
|
~~Pan Żart | |
|
|
CYTAT A moja biała nexia tez moze byc?? Na Agatówce mają jeszcze wolne miejsca |
|
|
|
|
|
Na RNI jezdzi srebrna S.IMPREZA z rocznika 05 -06
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
~~astek | |
|
|
srebrne audi a3 na RNI taki leszczyna z zarzecza wozi sie jakby to było ferrari za pare milionów...
|
|
|
|
|
|
Audi Q7 RST
|
|
~~janko muzykant | |
|
|
łada 2107 5.4 V12
|
|
|
~~Jurek | |
|
|
Jak zwykle kilku baranów wypisuje glupoty, no ale trzeba ich olać, ciepłym moczem najlepiej.
Co do aut, to X6 widziałem rownież dzisiaj...Miodzioo. Serio ktos ze St Woli je ma ? A co do fajnych autek: kilka AUDI A6tek RST kilka BMW 5tek e60.. kilka MEROLI E KLASA w211 Ogolnie nie wiem ile w tym prawy ale slyszalem ze ktoś ma F360 na RST, czerwone...Widzial ktos? Ja jakis msc temu na Orlenie na Staszica, ale jak podjechalem to juz go nie bylo ;/ |
|
|
~~PIR | |
|
|
Jurek,
takie widziałem na RST ok 2-3tyg temu. |
|
|
~~eros | |
|
|
Porsche Cayenne srebrne widzialem kilka razy juz na miescie....Całkiem mozliwe ze ktos ze Stalowej takim pomyka.
A co do 'perełek' to moze ma ktos dostep do urzedu rejestracyjnego Ciekawe czy cos bardziej egzotycznego znajdziemy....Co do Ferrari F360 to kiedy widzialem, oczywiscie czerwone, ale nie wiem czy na RST....;/ |
|
|
~~PIR | |
|
|
oczywiście zdjęcie przykładowe.
|
|
|
~~bonifacy | |
|
|
To chyba oczywiste, stalowa to wiocha i tu kilka lat wstecz kto miał kasę kupował peugeot 206 a kto nie fiata bo takie były trędy, tu ludzie nie mają gustu.
|
|
|