~~seea | |
|
|
CYTAT To chyba oczywiste, stalowa to wiocha i tu kilka lat wstecz kto miał kasę kupował peugeot 206 a kto nie fiata bo takie były trędy, tu ludzie nie mają gustu. nie pie.r.dol typie, zreszta nie chce mi sie odpisywac nawet. Ferrari nie widziałem, ale popytam gdzie sie tylko da o szczegoly... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~miszcz | |
|
|
Moje typy :
porsche 911 szefa alutecu no i 2 mazdy rx-8 jedna bordowa jedna biała - Piękne auta !!!! |
|
|
~~prezes2 | |
|
|
czym tu sie podniecac 3 merce 211 z taxi teraz takie auta sa warte z normalnym przebiegiem do 50tzl na allegro mozna kupic o wiele taniej takie auto jak te 211, a tak na marginesie to wiecej kosztuje fiat grandepunto na lepszym wypasie niz te zajechane dryndy(ostatnio jednego holowali z wawy)
|
|
|
~~kolo | |
|
|
jedne z rzadszych w naszym miescie to Dodge WC.
|
|
|
|
|
|
to na RNI jezdzi FORD CAMARO
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
~~jlbr | |
|
|
CYTAT to na RNI jezdzi FORD CAMARO nie ma takiego samochodu, jak cos to Chevrolet Camaro |
|
|
~~wiem | |
|
|
ferrari dostal cygan na prezent slubny, na slubie byly kluczyki a ono plynie z USA, moze juz jest?
Lancer evo 8 jest niezly ma 360ps i daje rade :] wczoraj pod planeta stalo 911 MY06 na niemieckich blachach ale chlopaczek z okolic, calkiem niezla blachare wyrwał |
|
|
~~aldinio | |
|
|
CYTAT srebrne audi a3 na RNI taki leszczyna z zarzecza wozi sie jakby to było ferrari za pare milionów... widziałem tego buraka |
|
|
~~c-r | |
|
|
Pontiac grand prix sport touring edition - nieco starawy , ale niepotarzalny i jedyny w swoim rodzaju. Ma "oko".
|
|
|
~~trrr | |
|
|
CYTAT ferrari dostal cygan na prezent slubny, na slubie byly kluczyki a ono plynie z USA, moze juz jest? Lancer evo 8 jest niezly ma 360ps i daje rade :] wczoraj pod planeta stalo 911 MY06 na niemieckich blachach ale chlopaczek z okolic, calkiem niezla blachare wyrwał Cygan? Kostecki Dawid? |
|
|
~~marian | |
|
|
Mustang GT czarny 5.4l 420km Rst- cygan z piasków nim sie wozi
Audi Q7 Rst Audi TT Rst stoi nidaleko avanti nic mi narazie sie wiecej nie przypomina!!! |
|
|
~~jurek | |
|
|
jest jeszcze Vw Tuareg na rst ale nie wiem co za motor ma pod maską.Jakaś kobita tym śmiga jak burza.Nawet to idzie nieźle.
|
|
|
|
|
|
złote SUZUKI XL 7, powiększona wersja Grand Vitary, amerykański wozik,duzy, ale bardzo zgrabny, jeździ po Nisku, ale blachy rst
|
|
~~bonifacy | |
|
|
daevoo tico na blachach rst stoi u mnie na parkingu a i jeszcze czasem matiz się pokazuje i 2 prawdziwe rodzynki fiat 105p ale chyba nie na chodzie i oka tesz raczej trup z pod maski trawa wyrasta.
|
|
|
~~luk-149 | |
|
|
Może to nie jest coś super ale w Europie nie wyszła ta wersja - Toyota Yaris w sedanie ( jedna ze stalowki druga z Janowa Lub)
|
|
|
~~tutturu | |
|
|
Smiga po stalowej zajebiste auto , czerwony chyba nissan -zeżarte progi i nadkola . Tez fajny - obok 911 haha. Pozdrawiam kierowce
|
|
|
~~Taurus | |
|
|
MazdaCX9 .Widziałem dwa takie samochody w Stalowej ,ten sam piękny kolor ,ale na numerach rzeszowskich i warszawskich,cudeńka
|
|
|
~~ossaa | |
|
|
fiat x1/9 jezdzi po stalowej juz jakis czas
|
|
|
~~aro | |
|
|
CYTAT MazdaCX9 .Widziałem dwa takie samochody w Stalowej ,ten sam piękny kolor ,ale na numerach rzeszowskich i warszawskich,cudeńka Mazda CX9 wozi sie własciciel Wytwórni Kafli w Stalowej |
|
|
~~ktos | |
|
|
KILKA BMW SERI 5 ROK 2006-2009(PRZYNAJMNIEJ3)RST
BMM 750i ROK 2007 RST BMW X6 RST ROK 2009 LANCER EVO 8 ROK 2007-08 MERCEDES S 500 WB (RST) LEXUS LS 500 RST JEST JESZCZE KILKA POZDRAWIAM... |
|
|
~~123 | |
|
|
ładnie macie nasrane - podniecać sie zdechłą bemką za max 50tyś.zł. ktoś kupuje np. nowego aurisa lub golfa, octavie, i wydaje więcej niż taka beja jest "warta", wiec spokojnie z tą podnietą. Stalowa schodzi na psy :(
|
|
|
~~nova | |
|
|
CYTAT ładnie macie nasrane - podniecać sie zdechłą bemką za max 50tyś.zł. ktoś kupuje np. nowego aurisa lub golfa, octavie, i wydaje więcej niż taka beja jest \"warta\", wiec spokojnie z tą podnietą. Stalowa schodzi na psy :( trzeba być niezle pierd...ęty żeby kupic octavie lub aurisa za takie pieniądze |
|
|
~~123 | |
|
|
pewnie masz racje, ale trzeba być jeszcze bardziej pierd..nięty żeby sie podniecać bmk-ą e60
|
|
|
~~too | |
|
|
CYTAT pewnie masz racje, ale trzeba być jeszcze bardziej pierd..nięty żeby sie podniecać bmk-ą e60 Kolezko a co Ty masz do BMW e60? To limuzyna za ponad 200 000zł !! |
|
|
~~bonifacy | |
|
|
ta szczególnie ta z niemiec z 200 000 przebiegu kupiona od turka który w niej murzynki a fuu aż nie dede więcej pisał
|
|
|