|
|
|
Po Stalowej rozchodzą się wieści że proboszcz pewnej parafii w stalowej ma romans z młoda dziewczyną ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To zadna nowosc, w sasiedniej parafi ksiadz ma juz dwojke dzieci.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ksiundz tyz czlowiek, wyprowadzic zwierza musi. A ze to obluda czysta z jego strony to juz inna historyja
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
skandal ,skandal !!
w seminarium powinni uczyc jak okielznac zwierzece zadze tak samo jak w szkole "przysposobienie do zycia w rodzinie " Od tysiecy lat wnętrzem mezczyzny targają nieokiełznane żądze. Tylko obiekty westchnień się zmieniają. Główną z nich jest żądza krwi. Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
myslalby kto. Ksiadz tez czlowiek to tez sobie bzyknie, no ale jak kobietom chlop juz nie wystarcza i seksi sie z psem to juz jest tragedia.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Dlatego należy kastrować kleryków w seminarium.
|
|
|
|
|
Ludzie, to jest bzdura. Z tego co mi wiadomo to nie jest ona taka młoda.
Ksiądz to jest taki człowiek, do którego wszyscy mówią "ojcze", oprócz jego własnych dzieci, które do niego mówią "wujku". Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
hahah
a ja myslalam juz, ze cala ta historia to bzdura a tu nie taka mloda ,a to dobre Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Prawdopodobnie to była miłość z jednej strony a facet jak to facet..... info z forum. Ciekawe co na to nasi wielcy katolicy, przecież to wbrew powołaniu ?? koleś nadal sobie bimba a bp. F jest zajęty inną sprawą - na młodyniu hehe
|
|