NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 3 »
Hahahaha i co PISUARY hahahah, Stalowa Wola wolna od pisowskiej zarazy
~~AntyPisuar
ff
Wysłany: 26 Lis 2006r. 23:27  
Smialem sie z Kotulskiego i teraz smieje sie z was, glosnym i donosnym smiechem smiech2.
I co "ktosiu" nie pomogl twoj belkot, naprodukowales sie i co ci z tego przyszlo hahahahah.
ilosc oddanych glosow na tego Szreka mowi samo za siebie ludzi emieli dosyc tej twojej Sagatowskiej, tych KLAMST IDEMAGOGII Pisowskiej.
Przegral ten pomiot Kaczynskich.
STALOWA WOLA WOLNA OD PISOWSKIEJ ZARAZY. JUZ NIEDLUGO I CALA POLSKA BEDZIE SIE RADOWAC Z UPADKU TEJ PARTYJKI. JUZ NIEDLUGO!!!!

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Lis 2006r. 23:27  

~~
ff
Wysłany: 26 Lis 2006r. 23:42  
ja nie jestem z pis, śmiej się z siebie że dałeś tak się zmanipulować temu nierobowi a twierdzę że kotulak miałby szansę z tym grubasem wygrać, sagatowska nie zbyt duzo jest przeciwoko pis i kościół sprzedajny

~~
ff
Wysłany: 26 Lis 2006r. 23:50  
Zmanipulowac buaaahahahahahahahah, w moim odczuciu jest to najlepszy wybor i jak sie okazuje dla ponad 9.000 mieszkancow rowniez wiec skoncz mi tu pieprzyc o manipulowaniu.
Kotulski - nieuk, pijak i nierob bez matury? smiech na sali. Chyba ciebie zmanipulowal i nie wiem czym ci dodatkowo zaimponowal? Glupota? Nierobstwem?
Tylko Szlezak z tej dziewiatki nadaje sie na prezydenta i na szczescie dla mnie WYGRAl. A porazke calej reszty mozecie sobie tlumaczyc jak chcecie nie obchodzi mnie juz to. Oni wszyscy PRZEGRALI !!! i to jest FAKT ktorego nie potraficie przelknac.

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:03  
jesteś porypany, psychologia tłumów, manipulacja kościoła i propaganda goebelsa ot co a kotulskiemu powiedz to jurto w oczy na sesji to cię tłuku zmiażdży jak muchę palancie

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:05  
Psychologia tlumu to moze dziala na ciebie. Ja mysle samodzielnie, sam decyduje za siebie jak i sam decyduje kogo popieram, a kogo nie.
Kotulskiemu natomiast nie trzeba tego mowic - on to doskonale wie!

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:06  
9000 idiotów na niego chyba głosowało, to miasto kretynów, wszyscy mądrzejsi już chyba wyjechali dzięki też polityce grubego

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:08  
zapewniam że nie wie, proszę napinaczu, tchórzu powiedz mu

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:09  
nie myliłem się jesteś kretynem, ale jesteś w tłumie, nie martw sięumiech

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:10  
A Szlezaka popieralem od samego poczatku do samego konca, pomimo tych wszystkich haselek wypisywanych pod jego adresem na tym i innych forach i nie potrzebowalem nikogo w podjeciu tej decyzji. Natomiast z checia bym sie dowiedzial jak sie czuje taki manipulowany czlowieczek jak ty smiech2

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:11  
Smieje sie z was do rozpuku. W koncu trzeba sobie jakos wytlumaczyc porazke smiech2

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:12  
bardzo dobrze, jestem na urlopie, pracuję od dwóch lat w angli i pieprzę takie szczurki jak ty

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:13  
Wie wie w koncu ledwo co skonczyl zawodowke umiech a jedynym czym sie moze pochwalic to ilosciami wypitaj wodki. Przez ten okres nasluchalem sie od pracownikow Huty jaki jest Kotulski i ilu z nim pilo.

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:13  
ja szlęzaka znam bardzo dobrze a ty nie, znam go osobiście wiele lat i na takiego typa nigdy nie oddam głosu

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:14  
myślę że ze szlęzakiem więcej, pamietam jak wisiał na znaku przed stadionem bo go Lipko powiesił a nie mógł już staćumiech

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:15  
Co w polsce sobie nie radziles?? Jak siedzisz w Angli to po co sie wtracasz w sprawy Polski??? A co robisz? Myjak? Betoniarka? Zamiatanie ulic??

~~diss
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:15  
Brawo dla przedmówcy! Właśnie to są gołe fakty! Szlęzak był najlepszy z całej 9-tki i zasłużenie wygrał, a sposób w jaki to zrobił świadczy o tym, że jednak mieszkańcy miasta są mu wdzięczni za to co zrobił i nie bali się powierzyć mu losu miasta na kolejne 4 lata. Kotulski to faktycznie był śmiech na sali, myślał, że prześliźnie się dzięki cyganom, kibicom i innym burakom z miasta, a Sgatowska to już wołało o pomstę do nieba - cała ta pseudo kampania, brak programu i w kółko powtarzane ŻAŁOSNE "mam znajomości". Teraz oczywiście zacznie się zganianie na "mohery", Kościół itp. Kilku płaczków będzie żalić się i wypłakiwać jacy to ludzie w tym mieście są głupi i że trzeba uciekać. Ale tak to już jest jak nie umie się z honorem przyjąć przegranej własnego pupilka. Na szczęście ludzie w Stalowej potrafili skutecznie obronić się i przed głupotą Kotulaków i przed lepkimi mackami PiS-u. Brawo mieszkańcy Stalowej Woli!!!

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:16  
jestem lekarzem dupeczkoumiech

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:17  
Ja rowniez znam Szlezaka osobiscie jak i jego otoczenie (np: R.File znam od dwudziestu kilku lat) i co z tego??? Chwalisz sie czy sie żalisz???

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:17  
wstyd mi za mieszkańców stalowej, będzie znowu tematem do żartów

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:18  
jakiego Panaumiech hehe to niemota

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:18  
nawet szlęzak nie szanuje tego fili

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:19  
a myslalem, ze kolejnym nierobem co myslal, ze w anglii kokosow nazbiera tylko przez to, ze tam wyjedzie. No prosze co za fajny zawod sobie wybrales przez internet umiech

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:19  
szlęzaka znam za dobrze, a się nim brzydzę to jest to uczucie

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:20  
OOOOO kolejny ktory wie lepiej od samego Szlezaka. NO no no ilez tu Szlezakow na tym forum smiech2

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 00:21  
Tobie wstyd a innym nie. ot demokracja

1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »