~~ | |
|
|
popytaj znajomych jak traktuje filę i kopytę taki to człowiek ten szlęzak, taki ma styl bycia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
w demokracji często zdarza się robić głupoty ciociolina we włoszech to taki szlęzak w stalowej nawet biust mają podobnej wielkości
|
|
|
~~~/~ | |
|
|
Hahahaha, debili to tu nie brakuje Boli porażka co? Trzeba teraz zmieszać z błotem Szlęzaka, powyzywać od pijaków i postawić krzyżyk na Stalowej. Jakoś od 4 lat się nie zawaliła i teraz też się nie zawali a jak się nie podoba to wyp... do Anglii na zmywak Chociaż zawsze można powiedzieć potem "jestem lekarzem"
|
|
|
~~ | |
|
|
tobie potrzebny inny lekarz, psychiatra, ja jestem niestety internistą
|
|
|
~~ | |
|
|
Ich sparawa jak ich traktuje. Na pewno nie twoja. Jaki wielki obronca ho ho ho. Facet tlumacz sobie to wszystko jak chcesz wyjechalees do angli siedzisz na zmywaklu to myj sobie teraz gary, a nie pucujesz sie po forach ze swoimi kompleksami. Widzisz ja zostalem, przekonalem do wyborku Szlezaka kilkadziesiat osob a ty siedzisz i sobie raczki w pianie moczysz myjac gary po angolach.
|
|
|
~~ | |
|
|
nic nie przegrałem, za tydzień jadę znowu i pieprzę to co się tu dzieje, pozabijajcie się
|
|
|
~~ | |
|
|
internisto DO ZMYWAKA!!!!!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
niezle skonczyles INTERNISTA NA ZMYWAKU hahahahah gratuluje awansu spolecznego
|
|
|
~~ | |
|
|
moczę sobie co innego, ale skąd Ty możesz jak i szlęzak o tym wiedzieć, eunuchu
|
|
|
~~ | |
|
|
nie wiem czy znasz słowo nostryfikacja poczytaj sobie a dowiesz się
|
|
|
~~ | |
|
|
Moczysz to ty pewnie rece w kiblach angoli czyszczac ich gowna internisto z koziej dupy. Jedz juz do tego swojego zmywaka lub kibelka i skacz bredzic po forach
|
|
|
~~ | |
|
|
no tak potwierdzasz swoimi wypowiedziami moje zdanie o szlęzaka wyborcach
|
|
|
~~ | |
|
|
Za to ty penie znasz toilet, shit, work work,
|
|
|
~~ | |
|
|
Bogdan Stangrodzki zajmie się tobą zgłoś się do niego to dobry lekarz w specjalności której potrzebujesz, papa, buziaczki da ci szlęzak
|
|
|
~~~/~ | |
|
|
Taki z ciebie internista jak z koziej dupy trąbka, albo z mysiej pizdy worek :haha:
|
|
|
~~ | |
|
|
A ty moje o wyborcach pokroju Sagatowskiej i Kotulskiego
|
|
|
~~ | |
|
|
juz odchodzisz o wielki internisto od zmywaka i kibli ?? co zateskniles za tymi angielskimi kiblami co no dobra nie trzymam cie bo wiem, wracaj i czysc chociaz dokladnie te gary i kible i daj dobry przyklad polaczka. peace
|
|
|
~~ | |
|
|
No i poszedl. Biedaczek zabraklo mu argumentow na wytlumaczenie sobie porazki PiSu i calej osemki. Szkoda, ze poszedl dobry zawod sobie wybral. Zawod - Internista na zmywaku. Czyż to nie brzmi dumnie ???
|
|
|
~~ | |
|
|
hehe czytałem to, no tak szlęzaka elektorat to idioci
|
|
|
~~ | |
|
|
ty za to blysnales inteligencja. Tylko pogratulowac. Nie zapomnij tez panie "madry", ze idiotami nazywasz 12.000 mieszkancow miesta. Kretynie!!!!
|
|
|
~~ulik | |
|
|
Przy okolo 68000 bo stale ubuwa to naprawde niewiele.
|
|
|
~~ | |
|
|
ulik i uwazasz ze 68.000 mieszkancow miasta ma prawa wyborcze tak??? Fajnie to ja juz wole byc idiota od Szlezaka jak mam myslec jak ty
|
|
|
~~ulik | |
|
|
Moze nie jestescie idiotami ale ludzmi nieco ograniczonymi.szkode ze obce sa Wam takie pojecia jak groteska ironia itp.A ze w tej liczbie sa tez najmlodsi nieszkancy wiedzialem.Widocznie tutaj jest inny poziom rozmowy niektorych oczywiscie.
|
|
|
~~ulik | |
|
|
Moze nie jestescie idiotami ale ludzmi nieco ograniczonymi.szkode ze obce sa Wam takie pojecia jak groteska ironia itp.A ze w tej liczbie sa tez najmlodsi nieszkancy wiedzialem.Widocznie tutaj jest inny poziom rozmowy niektorych oczywiscie.
|
|
|
~~ | |
|
|
Niezle to sobie tlumaczysz. No coz jakos trzeba Ironia, groteska ppfffff. Smiechu warte. Ciekawe jak okreslisz swoj poziom rozmowy?? Zapewne uwazasz, ze jest bardzo wysoki a reszta ci nie dorasta do piet. W koncu jestes pewnie w tej "wiekszosci" ktora glosowala na Sagatowska.
|
|
|