Dołączył: 29 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Czy orientuje się ktoś ile będą kosztować bilety na mecze Stali w kosza ??
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
35zl i 45zl, takie informacje mam od jednego z graczy.
|
|
|
![]() |
|
hm... 20 25 i chyba 30.
StaloweMiasto.pl |
|
|
![]() |
|
Od wtorku mają być w sprzedaży karnety w cenie 120,140 i 180 zł. Z tego co wiem jest dosyć spore zainteresowanie więc z kupnem biletu przed meczem mogą być problemy.
|
|
|
![]() |
|
20 zł - z boków trybun (żólte siedzenia)
25 zł - na środku (czerwone) 30 zł - na środku najbliżej parkietu - na te miesjca podobno najszybciej rozejdą się karnety więc może się okazać, że nawet nie wejdą do sprzedaży |
|
|
![]() |
|
Wątpię aby tak szybko się rozeszły 30 zł to nie jest mało. Myślę, że przy tych cenach nie będzie dużo osób chodzić (1000 - 1500 to max
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 22 Sie 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ![]() i o to chodzi ;] |
|
|
![]() |
|
Myślę, że koło 2 tys bedzie
|
|
|
![]() |
|
nie ma takiej możliwości. są 2 trybuny po 750 miejsc. jakby sporo osób stało to może 1700 upchnie
|
|
|
![]() |
|
Lepiej dać 40zł na kosza i emocje gwarantowane niż 15zł na noge i wylądować na kardiologi lub psychiatryku.
|
|
|
![]() |
|
święte słowa, święte słowa
|
|
Dołączył: 25 Maja 2009r. Skąd: Żelazowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Oho kibic sukcesu się odezwał. Co zrobisz jak za 2 lata koszykarze spadną 2 ligi niżej? Zaczniesz chodzić na ping ponga?
|
|
|
![]() |
|
akurat ja na mecze koszykówki chodze od 5 lat więc nie do mnie te slowa ;)
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Lepiej dać 40zł na kosza i emocje gwarantowane niż 15zł na noge i wylądować na kardiologi lub psychiatryku. skad wiesz ze gwarantowane..nie odbyl sie ani jeden mecz jeszcze..a wszystko wskazuje na to ze bedziemy chłopcami do bicia..to rzeczywiscie emocje po ch...u. ![]() Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
|
![]() |
|
lepiej isc na kosza i patrzyc jak koszykarze dostaja w EKSTRAKLASIE niz isc na pilke i patrzyc jak dostaja wpie... od byle leszczy i two w 2 zasranej lidze
|
|
|
![]() |
|
Witam
właśnie dziś zakupiłem karnet na trybune A cena 180 zł sprzedaż od 10.00 do 15.00 w kasie klubu na I-pietrze ![]() ![]() ![]() 1.PGE Turów Zgorzelec 2.Znicz Jarosław 3.Polonia 2011 4.PBG Basket Poznan 5.AZS Koszalin 6. Polpharma Starogard Gd. 7.Energa Czarni Słupsk |
|
|
![]() |
|
Na ile spotkań jest karnet ?? Na 7 ?
|
|
Dołączył: 25 Maja 2009r. Skąd: Żelazowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT akurat ja na mecze koszykówki chodze od 5 lat więc nie do mnie te slowa ;) W takim razie zwracam honor ;) A co na swoja obronę ma rambo? |
|
|
![]() |
|
jak rambo to pewnie M16 z granatnikiem...łuk z wybuchowymi strzałami i kose jak murzyńska maczeta.
![]() Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
|
![]() |
|
Wczoraj zakupiłem karnet za 180zł na starej trybunie- wychodzi po 25,71zł na mecz a przynajmniej miejsce pewne, bo karnety maja rząd i miejsce
![]() Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
![]() |
|
Coś będą musieli zrobić z halą bo niedługo podobno ma wejść przepis w ekstraklasie, że hala ma mieć minimum 2 tys.
Obecnie jest to 1500 + ewentualnie 300 za koszami (ruchome trybuny) Nie wiem czy w ekstraklasie można rozprowadzać na miejsca stojące ![]() Co do cen biletów i karnetów - najdroższy bilet jest za 30 zł. Kupując karnet dostaje się jeden mecz gratis ![]() Im więcej karnetów tym więcej pewnych ludzi na meczach. Obecnie łącznie z firmami itp. podobno sprzedano około 500 karnetów, a klub liczy na 1000, więc jak będzie ciekawy mecz to istnieje możliwość, że ktoś nie wejdzie |
|
|
![]() |
|
Mam pytanie: W najblizszym czasie zamierzam zakupic karnet na kosza tylko nie wiem jak teraz zostala hala podzielona jesli chodzi o sektory czy moglby ktos napisac jak teraz jest?
bo zastanawia mnie to gdzie sa miejsca za 120(z tego co mi sie zdaje to od barierki co dawniej na meczach kamerowali w gore)za 150 i za 180(z plotek to niby 3 rzedy od dolu) ale chyba sie myle z gory dzieki za odpowiedz POZDR! |
|
|
![]() |
|
180 to na A krzesełka bez barierek plus chyba jakieś skrajne żółte na B to jakoś do 9-10 rzędu, reszta jest tańsza, a najtaniej jest na zółtych bardziej po bokach a do wczoraj zeszlo coś ponad 100 sztuk karnetów.
|
|