NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Najciekawsze wytlumaczenia porazki kliki , Sagatowska-Kotulski-Rzegocki-Pychowski :)
~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 11:37  
no tak widze, ze znakomicie odebrales ta ironie o kandydowaniu.
Gratuluje. rozszyfrowales mnie Sherlocku a moze powinienem napisac detektywie Rutkowski.

Ostrzeżenia: 0%
ff

~~
ff
no tak widze, ze znakomicie odebrales ta ironie o kandydowaniu.
Gratuluje. rozszyfrowales mnie Sherlocku a moze powinienem napisac detektywie Rutkowski.

~~diss
ff
No właśnie najbardziej żałosne jest to, że najbardziej na Kościół najeżdżają ci, którzy nie mają pojęcia o czym w tym kościele się mówi, a dokładnie o czym się nie mówi umiech Ja osobiście chodzę do kapucynów i od 10 lat nie słyszałem tam najmniejszego politycznego akcentu. Ale jak ktoś dobrze zauważył WIELCY PRZEGRANI muszą się wypłakać i zrzucić na kogoś winę. Tylko, że to już nic nie da umiech Możecie sobie płakać, żalić się i zrzucać winę nawet na papieża, co nie zmienia faktu że będziemy się z was śmiać :haha:

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 11:40  
a przez nastepne 4 lata to Szlezak ktorego jestesmy wyborcami bedzie prezydentem a nie Sagatowska czy Kotulski smiech2

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 11:49  
diss kilka postów wyżej chodziłaś do floriana, tak to jest ja się nie ma pojęcia o rzeczach a zabiera się głos, to tak jak tówj guru gruby

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 11:49  
diss kilka postów wyżej chodziłaś do floriana, tak to jest ja się nie ma pojęcia o rzeczach a zabiera się głos, to tak jak tówj guru gruby

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 11:56  
radze przeczytac jeszcze raz i zwrocic uwage na podpis umiech "diss" napisal, ze chodzi do klasztoru, a o Florianie pisal "~/~". troche sie to natomiast nija ma do tego co ty napisales. Ty po ktorym guru to masz?? Pewnie po Kotulskim.

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 12:05  
pewnie żeby go zakonnicy pucowaliumiech oj mohery

~~ulik
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 12:13  
Diss wczesnie pisal o Florianie pozniej o Klasztorze To prawda .Latwo sie cofnac.Nie ma jednak racji ze w Stalowej woli jest kilku dziekanow.Klasztor rowniez nalezy do Dekanatu Stalowa Wola .Dziekanem dla calego Dekanatu jest ks. Warchol.Wypadaloby to wiedziec zanim sie cos napisze.A co do Klasztoru To zgoda ze tam polityki sie nigdy nie uprawialo.A tak na marginesie to dajcie juz z tymi kosciolami spokoj.To i tak nic nie zmieni.:im dalej w las tym wiecej drzew :

~~diss
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 12:17  
i tu właśnie wychodzi na jaw twój poziom IQ umiech Należę do prafii Św. Floriana bo mieszkam na osiedlu centralnym. Do tej parafii chodza moi rodzice jak wyżej pisałem. Ja osobiście od prawie 10 lat chodzę do parafii Zwiastowania Pańskiego w Rozwadowie (do kapucynów). Może zacytujesz w którym miejscu napisałem że chodzę do floriana głąbie? Napisałem że moim dziekanem jest Jan Kozioł a wynika to z przynależności do parafii. Ale tu własnie kłania się twoja wiedza o kościele good

~~diss
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 12:21  
ulik - następny znawaca :haha: Klasztor należy do dekanatu Stalowa Wola Północ gdzie dziekanem jest ksiądz Tadeusz Mach.

~~ulik
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 12:27  
diss przeczytaj uwaznie swoj post z 27.11.godz.11.09 i zastanow sie nad tym co piszesz.Tam wymieniasz swojego Dziekana wyraznie.A najleoiej daj sobie juz z tym spokoj.Najpierw sprawdz.

~~diss
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 12:32  
Wiesz co to jest przynależność do parafii? Określa się ją przez miejsce zamieszkania, tak wiec oficjalnie należę do prafii Św. Floriana a moim dziekanem oficjalnie jest ksiądz Kozioł jak i również ksiądz Warchoł (jak ulik słusznie zauważyl w Stalowej jest kilku dziekanów). To, że chodzę do innej parafii w innym dekanacie tego nie zmienia.

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 12:38  
Dobra Panowie przestancie już. prosze.
Po pierwsze tlumaczenie porazki Sagatowskiej ingerencja (lub tez jej brakiem) Kosciola jest conajmniej glupie, po drugie wygral Szlezak znaczaca zeby nie napisac miazdzaca przewaga glosow i to jest PEWNE. Kto gdzie jest dziekanem zostawcie juz dla siebie jest to naprawde nieistotne. Istotna jest natomiast przegrana Pisuarów z czego naprawde trzeba sie cieszyc umiech
A zwolennikom przegranej Sagatowskiej Kotulskiego i calej reszty proponuje znalesc sobie inne wytlumaczenie porazki swoich "prezydentow".
Szukejcie moze w programach wyborczych lub w braku jesli chodzi o niektorych kandydatow.

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 14:57  
program szlęzaka to stek bzdu i dosyć o programie, tylko idiota tego nie widzi, a sztafety były pełne jego programów przez 4 lataumiech

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 16:53  
ty jestes idiota!!! nie obrazaj bucu 12.000 wyborcow Szlezaka. kretynie.

~~
ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 17:40  
12000 idiotów tyle mnie obchodzi co ty idioto to to samo idiotyzm

ff
Wysłany: 27 Lis 2006r. 18:52  
kłóćcie się kto do którego kościoła chodzi :-)

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »