~~wyga | |
|
|
W Stalowej Woli już drugą kadencję będą komuniści u władzy a inaczej ma się to w skomunizowanym Tarnobrzegu. Ciekawe jaka tym razem cena jest tego poparcia, pewnie wyjdzie niedługo, ciekawe jaka cena jest poparcia dziekana Warchoła!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~utu | |
|
|
a kogo popierał Warchoł ??
|
|
|
~~ | |
|
|
rozdawał karteczki na szlęzaka a w I turze na sagatowską
|
|
|
~~utu | |
|
|
poważnie ? jestem w ciężkim szoku ..... polityka jednak jest mazistą kloaką
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
Warchol dzialal na dwa fronty Sam namawial na Szlezaka.Poniewaz gora wdawala wskazanie na Sagatowska.ijej nie odmawial wsparcia.O spotkaniach organizowanych u niego wspominal na tym forum najmlodszy radny naszego miasta.
|
|
|
~~karol | |
|
|
Uwazam ze to wina PiSu ktory wystawiajac Sagatowska rozbil prawice.Z gory bylo wiadomo ze jest za slaba zeby wygrac wybory.Elektorat pozostalych kandydatow albo nie poszedl glosowac albo glosowal na Szlezaka.No ich jak zwykle zwarta lewica zadecydowala o wynikach.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja tam wsydu nie czuje tylko zadowolenie i wlasnie bylem pogratulowac sztabowi SiP-u. Lyso wam, ze te "pewniaki" jak Kotulski ktory juz w pierwszej turze "byl" prezydentem jedynie na radnego sie zalapal.
|
|
|
~~ | |
|
|
bo jesteś za głupi, pogratuluj też klamce w dzrwiach szlęzaka, bo tak on ten cały sztab traktuje
|
|
|
~~ | |
|
|
witamy kolejnego Szlezaka na forum (teojej inteligencji nie skomentuje z jednego powodu...nie ma co komentowac!!!)
|
|
|
~~ | |
|
|
jakbyś go znał tobyś durniu wiedział jak jest
|
|
|
~~ulik | |
|
|
Pogratulowac nalezy bo wygral.Ale zastanowic by sie trzeba jak to bylo mozliwe.Przez 4lata nieomal wszyscy mieszkancy nazekali ze w miescie nic sie nie dzieje ,ze sie cofamy. ze nas nigdzie nie ma .ze nie sciaga pieniedzy.ze nie ma go nigdy w Urzedzie.No i ze pije o czym sam mowil ze musi przestac bo..Ze jest du..nie urzednik.itd.itd.I fundujemy sobie na kolejne 4lata znowu nieudacznika?
|
|
|
~~ | |
|
|
Najwidocznie to o czym piszesz jest jedynie wymyslem badz niesprawdzonymi informacjami jedynie grupy jego zagorzalych przeciwnikow widzacych w nim jedynie pijacego w romie itd. itp., a dla wiekszosci mieszkancow jawi sie jako dobry gospodarz mowiacy konkretnie i na temat. Przyznajacego sie do swoich porażek i wad, ale dobrze zarzadzajacym budzetem miasta, czlowiekiem ponad podzialami chcacym zrobic cos dla miasta a nie napchac sobie hajsem kieszenie.
|
|
|
~~ | |
|
|
Większość???? 68 % z 20 % mieszkańców - MATEMATYKA SIę KłANIA!!!! (i brak logicznego myslenia)
|
|
|
~~ | |
|
|
u ciebie w ogole sie myslenie klania.
|
|
|
~~ | |
|
|
68% glosow z okolo 20 - 25% uprawnionych do glosowani to wiekszosc. I nie rozmawiamy tu o tych ktorzy na glosowaniu nie byli z prostego powodu z nimi w tej chwili sie nikt nie liczy i nikt ich nie liczy. A nie liczy sie z nimi nikt poniewaz mieli tak jak kazdy jeden glos i woleli siedziec w domach niz glosowac. Wiec teraz moga sobie ponarzekac co najwyzej na siebie samych.
Wiec jakby nie patrzec to WIEKSZOSC glosujacych wybrala Szlezaka i jego program. Pasuje |
|
|
~~ | |
|
|
A mogę prosić o jakieś logiczniejsze wytłumaczenie niz tylko: "u ciebie w ogole sie myslenie klania."?
|
|
|
~~ | |
|
|
patrz wyzej
|
|
|
~~ | |
|
|
poprawka "68% z 20-25% glosujacych" nie uprawninych.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja nie neguję wyboru Pana Szlęzaka w demokratycznych wyborach, tylko dziwi mnie że jest mowa o WYGRANEJ przy tak nikłym poparciu ogólnym.
Dla porzadku nie jestem ze Stalowej Woli i nic na tym wyborze nie tracę, ani tym bardziej nie zyskuję. |
|
|
~~ | |
|
|
Wiesz nikt nikomu nie zabranial isc do urn, wiec narzekac na frekwencje to moga jedynie przegrani. Jednak patrzac na frekwencje wyborcza w calym kraju nie ma sie czego wsytdzic. Nie byla ona najwyzsza lecz nie byla rowniez strasznie niska. Wiadomo chcialo by sie zeby frekwencja byla jak najwyzsza i wybor prezydenta wowczas "sprawiedliwszy". Ci co zostaj w domach uwazajac, ze nic sie nie zmieni w chwili obecnej pozbawiaja sie prawa do jakiejkolwiek krytyki gdyz sami siebie stawiaja przed faktem dokonanym.
Byc moze w przyszlosci nasze spoleczenstwo "nauczy" sie korzystac w pelni z praw demokracji. |
|
|
~~Waglik | |
|
|
Ludzie nie poszli bo nie mieli na kogo glosowac Oboje sa beznadziejniA wtej malej frekwencji byly glosy swiadomie niewazne.Znam sporo osob ktore poszly i skreslily obu kandydatow zeby pokazac ze sie oboje nie nadaja.Wiem ze to smieszne ale niestety prawdziwe.
|
|
|
~~/-/ | |
|
|
Kozielewicz Przewodniczacym Rady .To tez nie duma dla Miasta.
|
|
|
~~ | |
|
|
No to dzieki takim "wspanialym" wyborcom ja sie ciesze z wygranej Szlezaka. Z tego co mowisz to pewnie bylo ich sporo pewnie jakies 8000 hahahahhahahah
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Gratuluję Prezydentowi wygranej. Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko życzyć mu, aby kolejna kadencja była o wiele lepsza niż obecna.
Ps. O nowym stadionie możemy pomarzyć tylko. Zapytajcie szefa MOSiR-u jakie ma plany na najbliższe lata |
|
|
~~ | |
|
|
B.Żak chyba też poparł PiS-uary?!
Szlęzaka to on sie nie boi?? Może sponsorów sobie poszuka. |
|
|