|
|
|
Kto ma jakiekolwiek filmiki na temat Stalowej Woli? bardzo mi zależy.. jeżeli ktoś ma i mógłby mi wysłać proszę pisać do mnie :
gg ; 8928197 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prosze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No koles wymiata
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Zakochac sie i umrzec
choc nie jest w moim typie ma cos w sobie Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ma cos w sobie Ma napewno zakuty łeb...jak średniowieczny rycerz Damo_pik - czas pójść po rozum do głowy i przestać się zachowywać jak... I oczywiście pamiętaj słowa Matki |
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=l-U4siMV7DE
|
|
|
|
|
Ponury
zauwazylam ze wg .ciebie malo kto uzywa rozumu troche skromnosci wiele wynaleziono przed twoim przyjsciem na swiat przychodzisz na forum dowartosciowac sie ..?? Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT Ponury zauwazylam ze wg .ciebie malo kto uzywa rozumu troche skromnosci wiele wynaleziono przed twoim przyjsciem na swiat przychodzisz na forum dowartosciowac sie ..?? Rozumiem iż wg ciebie wyrażenie opinii na czyjś temat jest już obrazą Tak jestem stworzony i każdy postępuje wedle własnego uznania wg mnie z małym wyjatkiem do któtrgo sie sorry ty nie zaliczasz pustostanie umysłowy |
|
|
|
|
Ponury Lamusie
Oczywiscie pod plaszczykiem anonimowosci mozna sobie na wiele, ZBYT wiele pozwolic ,ale tak robia tylko tchorze i pieniacze jakim ty jestes .Miales juz bana na tym forum i szybko przybiegles na moje P.W pozalic sie , jaki ty biedy, ze inni robia to i tamto i nic a ty piekny, wspanialy yntelygentny nie masz szansy "wykazac" jak to mozliwe co o tym myslisz? pytales MNIE /czyli jak mnie gornolotnie nazwales pustostan umyslowy/ nie mnie oceniac zatem twoj stan umyslu cytuje PonuryLamus napisal : Dziwi mnie tylko jedno,ze zarzad i moderatorzy na to pozwalaja. Robia z tego forum...treść zdecydowanie nie do publikacji Poza tym,nowi userzy są traktowani trochę inaczej Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
To jest typowa dla ciebie falszywa wrodzona skromnosc tylko brać przykład z pewnością wynika ona z rad twojej...
Jestem dzięki tobie mądrzejszy o parę faktów Nie zrobiłas na mnie zadnego wrazenia: |
|
|
|
|
[OT]
A propos inteligencji, czytałem kiedyś w pewnej książce, że tylko idioci notorycznie piszą nie na temat.... [/OT] Co do filmików ze stalowej, proponuję, by ktoś zgromadził jutrzejszy materiał z DDTVN na YT bo chętnie bym ujrzał, a w pracy będę :/ ps. napisz może co już masz, daj linki, sami chętnie popatrzymy i jak coś nie będziemy wysyłać dubli |
|