|
|
|
Byłam kiedyś z mężem w tej naleśnikarni i powiem tak :
- wystrój robi pozytywne wrażenie, atmosfera miła i co mi się bardzo spodobało to zakaz palenia - obsługa miła ale na 2 naleśnki musiałam dość długo czekać - naleśniki same w sobie dość smaczne ale bez rewelacji, ktoś wcześniej pisał że można się nimi najeść, ja zjadłam jednego naleśnika na słodko i spokojnie zjadłabym jeszcze jednego, mój mąż był tego samego zdania ale nie kupiliśmy kolejnych bo cena dość spora jak dla mnie, za 14 zł zjem spokojnie pizzę i się najem do syta... Także ogólne wrażenie w porządku ale nie prędko tam się znowu zjawimy.... Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
CYTAT Byłam kiedyś z mężem w tej naleśnikarni i powiem tak : - wystrój robi pozytywne wrażenie, atmosfera miła i co mi się bardzo spodobało to zakaz palenia - obsługa miła ale na 2 naleśnki musiałam dość długo czekać - naleśniki same w sobie dość smaczne ale bez rewelacji, ktoś wcześniej pisał że można się nimi najeść, ja zjadłam jednego naleśnika na słodko i spokojnie zjadłabym jeszcze jednego, mój mąż był tego samego zdania ale nie kupiliśmy kolejnych bo cena dość spora jak dla mnie, za 14 zł zjem spokojnie pizzę i się najem do syta... Także ogólne wrażenie w porządku ale nie prędko tam się znowu zjawimy.... Naleśniki na słodko powinny spełniać zadnie bardzie deseru niż obiadu... NON SERVIAM |
|
|
|
|
Nie dla każdego obiad ma się składać z mięsa i ziemniaków, niektórzy lubią jeść obiad czy kolację na słodko - naleśniki, gofry, pierogi z jagodami, racuszki, ryż z jabłkami czy makaron zapiekany z serem i wanilią - też na sodko. Także nie sugeruj, że naleśniki na słodko to dla wszystkich deser. Ja opisałam swoje wrażenia - chyba mam do tego prawo i mogę lubić naleśniki na słodko jako treściwszy posiłek a nie koniecznie tylko jako deser.....
ps. mój mąż jadł naleśnika z mięsem w środku i też nie był zachwycony tak, żeby szybko do tego lokalu wrócić Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
Czy Naleśnikowy Raj jeszcze istnieje ?
STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|