|
|
|
dużo mocherów za kierownica -uwaga na nie ,nie mają pojęcia o jeżdzie ,a koło Europekskiej -katastrofa ,tam remontujemy blok ,taka jedna jak naćpana biała mazda albo Oplem srebrnym jeżdzi-LUDZIE Uwazajcie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadzimy, ze sa mniej niebezpieczni i nieobliczalni od nacpanych gowniarzy w wieku 17-25 lat, ktorzy kupili zloma i szpanuja lub ktorym tatus sprezentowal auto.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
ja równiez podzielam pana zdanie -ale oni są niebezpieczni również ,a szczególnie ten kierowca jeżdzi po kraweżnikach
|
|
|
|
|
Kogo zaliczacie do mocherow bo ja nie w temacie w tym temacie
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
to po h.... nabijasz posty
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
gościuwa (u) ile trzeba mieć lat żeby nazwać kogoś mocherem ? a moze to od wyznania zależy ? będziesz kiedyś mocherką/em ?
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Kogo zaliczacie do mocherow bo ja nie w temacie w tym temacie Panowie wytłumaczcie na PW A wszystko co napiszecie,nawet z rażącymi błędamimoże być i będzie użyte przeciwko wam |
|
|
|
|
Gniewnyr Ja nigdy nie będę
|
|
|
|
|
Ja znam jednego mochera o eureko !! toz to ponury lamus
Ja cie bardzo grzecznie prosze odpierdo... sie od mojej skromnej osoby mam bron i nie zawaham sie jej uzyc Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT Ja znam jednego mochera o eureko !! toz to ponury lamus Ja cie bardzo grzecznie prosze odpierdo... sie od mojej skromnej osoby mam bron i nie zawaham sie jej uzyc Boże broń,jam człowiek nadzwyczaj spokojny i bliźnim życzliwy "pamiętaj zło zawsze wraca do ciebie" |
|
|
|
|
strach cie zwyczajnie oblecial
a propo zla ONO wlasnie do ciebie wraca Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT strach cie zwyczajnie oblecial a propo zla ONO wlasnie do ciebie wraca Tyle w tym mądrości co w porzekadle "pożyjemy,zobaczymy" |
|
|
|
|
ty zyj i daj zyc innym
a ja tez pozyje ale czy zobacze ? Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT ty zyj i daj zyc innym a ja tez pozyje ale czy zobacze ? Ja tak sobie myślę,że ty znasz odpowiedź CYTAT czy zobacze? Kto to wie czy spełnienie gdzieś tam nie czeka |
|
|
|
|
ponury
tu sie spelniasz ,juz nigdzie nie szukaj ... Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
a niech jezdza. Wy tez bedziecie w ich wieku kiedys.
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Do mocherów można też zaliczyć guwniarzy od 17 roku zycia niestety.Nie zawsze kobieta nie ma pojęcia o jeździe.Często to mężczyźni jeżdżą jak by się naćpali,albo jak by droga należała do nich.Jadą w zimie swoją koleiną i nawet nie myślą zjechać.
|
|
|
|
|
CYTAT Do mocherów można też zaliczyć guwniarzy od 17 roku zycia niestety.Nie zawsze kobieta nie ma pojęcia o jeździe.Często to mężczyźni jeżdżą jak by się naćpali,albo jak by droga należała do nich.Jadą w zimie swoją koleiną i nawet nie myślą zjechać. Kobiety jezdzą kulturalniej. Na ulicach widać ze niektórym brakuje wyobrazni i nie grzeszą kulturą jazdy. Oby się to zmieniło na lepsze. |
|
|
|
|
Może jutro niezależnie od wieku, marki auta i przekonań politycznych będziemy dla siebie mili na drodze? Akcja "przyjazny kierowca"? Dlaczego nie u nas? Uprzedzenia typu RNI, RST, RTA itp. nie są potrzebne. Może warto zacząć od siebie? Ja zaczynam. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
|
|
lepszy mocher za kolkiem niz RNI bez kolka
|
|
|
|
|
CYTAT Może jutro niezależnie od wieku, marki auta i przekonań politycznych będziemy dla siebie mili na drodze? Akcja \"przyjazny kierowca\"? Dlaczego nie u nas? Uprzedzenia typu RNI, RST, RTA itp. nie są potrzebne. Może warto zacząć od siebie? Ja zaczynam. Pozdrawiam wszystkich. Ja myśle ze warto być miłym przez okrągły rok, wiem ze to bardzo trudne jezeli ktoś pracuje za kółkiem , bo są sytuacje ze ma się ochote wziąść klucz do kół aby uświadomoić innego kierowce. Prawda jest taka ze co dla jednego jest chamskim zachowaniem dla innego jest normalną , wpojoną sytuacją na codzien. Widząć kulturalnego kierowce który zatrzymuje się by przepuscić pieszych czy daje mozliwość włączenia się do ruchu innym kierowcą - poprostu cieszy mnie taki widok, oby było ich więcej. |
|