~~Michal | |
|
|
BOja ? to najlepszy dowcip jaki slyszalem i kolejny wasz unik od konkretow.Proponuje zeby wyjechal na zachod na powno przyjma go tam z otwartymi ramionami Juz czekaja .Zadalem pytania byl u Rzegockiego cznie dzwonil czy nie >Podobnie zpanem Mietusem .IJak to bylo z ta telewizja /Jeszcze raz podkreslam jest mi obojetny Szlezak Rzegocki czy Kotulski .I nikogo sie nie boje .Grubo sie mylicie przeceniajac siebie ,sami popelniacie bledy .Krytykowaliscie poprzedniego prezydenta za pomnikomanie a Kotulskiego ustawiacie przed pomnikiwm Papieza .Brak konsekwencji .Na zachodzie by to nie przeszlo szkoda ze wasz kandydat nic nie wspomnial o wroclawskim epizodzie swojego zycia Bylo to bardzo odpowiednie miejsce .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Widzę, że skoro się tak znacie to proponuję jak macie konflikty spotkajcie się sam na sam i wyjaśnijcie to sobie jak mężczyźni a nie piszecie tu bzdyry zmuszając nas do ich czytania
|
|
|
~~MIchal | |
|
|
Po pierwsze to nie sa bzdury tylko prawda spotykac sie nie mysle bo nie ma z kim nie podejmujecie tego tematu bo wam nie lezy .Dochodze do wniosku ze ze szkoda czasu na dyskusje o niczym .Znam doskonale motywy i sposob waszego dzialania .Promujac swoljego kandydata kierujecie sie odwetem w stosunku do jego poprzednika bo czegos wam niezalatwil .nie widze plaszczczyzny do rozmowy.Szkoda czasu .A swoja droga epizod z wroclawskiego zycia p. Kotulskiego zna dwie trzecie mieszkancow miasta.Dlatego wlasnie nie przystoi aby reklamowal sie przed pomnikiem Papieza .
|
|
|
~~Michal | |
|
|
I jeszcze jedno nie mam zadnych konfliktow z tymi panami a poprosilem ich o odpowiedz na kilka pytan zeby pokazac ze nie sa wiarygodni Ot tyle.
|
|
|
~~ | |
|
|
To jakieś miejsce oczyszczenia dla dwóch zakompleksionych człowieczków nie mam ochoty już tu poraz kolejny wchodzić i czytać historię choroby Michała i Marcina B. a może to ten sam, który ma rozdwojenie jaźni...
|
|
|
~~MIchal | |
|
|
ZApewniam Wszystkich Ze ja nie mam nic Wspolnego z NIejakim Marcinem I z zadnym kandydatem .Podanefakty mialy miejsce!Sa na to dowody .troche sie tu pobawilem ale widze ze to nie ma sensu.Zapewniam was ze to nie byl blef ani rozdwojenie jazni .A na marginesie postawienie Kotulskiego przed pomnikiem Papieza bylo niesmaczne Przeciez Rzegocki wybudowal jeszcse inne nalezalo skorzystac.Zegnam.
|
|
|
|
|
|
To jakieś miejsce oczyszczenia dla dwóch zakompleksionych człowieczków nie mam ochoty już tu poraz kolejny wchodzić i czytać historię choroby Michała i Marcina B. a może to ten sam, który ma rozdwojenie jaźni...
Ludzie czy wy nie macie innego tematu??? tu jest debata o WYBORACH SAMORZADOWYCH, a nie o marcinie B. (JAK TO USILNIE KTOS TU POWTARZA) pracujacego w UM (co jest rownie wierutna bzdura) tylko o kandydatach na to stanowisko prezydenta miasta. jak tak dalej pojdzie to bede slawniejszy od wszystkich tych ludzi a ten temat zmieni sie w "Marcin B.(G) Show" Wyluzujcie to, ze na mnie sobie ponajezdzacie to wam pomoże?? jakas jak tu kolega wyzej wspomnial - terapia oczyszczajaca?? Nie chcesz czytac tego co pisze??? TO NIECZYTAJ!! Wszedles moze pierwszy raz, a przynajmniej pierwszy raz sie podpisales i juz wielce nie mozesz czytac moich postow, nikt cie przeciez do tego nie zmusza. Ale TY jednak wchodzisz, czytasz, odpowiadasz na moje posty wiec o co ci tak naprawde chodzi?? A i na koniec obale twoj mit. Rozczaruje Cie, nie mam rozdwojenia jazni, a z wpisami Michala mnie nie lacz, to sa jego opinie. Czujne Oko |
|
~~ | |
|
|
Wiec porozmawiajmy moze o tym Wiekierze, czy ktos wie kto to jest i skad sie wziol? Wyglada na mlodego goscia, sprawial wrazenie ok, jakies opinie ?
|
|
|
|
|
|
Niestety nic nie wiem o Bogdanie Wikiera, jedynie, ze jest z Samoobrony co dyswalifikuje go jako tego, na ktorego moglbym oddac glos :/
(sorki ale partia SAMOOBRONA dla mnie jest nie do poparcia tak samo jak PiS i LPR) Jeli juz to zastanawial bym sie nad panem Zarzecznym ale o nim rowniez nie wiele wiadomo (jesli sie nie chodzilo do szkoly, ktora zarzadzal, a ja nie chodzilem), na forum PO rownie niewiele sie dzieje i tyle samo mozna sie dowiedziec o ich programie i samym kandydacie. Szkoda byc moze traca cennych wyborcow. Czujne Oko |
|