NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 »
Cenzura Kotulskiego, na forum kandydata p.Kotulskiego panuje cenzura niczym z PRL-u
~~Marcin G.
ff
Wysłany: 21 Wrz 2006r. 20:32  
Na poczatku myslalem ze to tylko moj przypadek z wykasowanie postu, dzis zagladjac na forum kandydata na prezydenta p.Kotulskiego okazuje sie jednak ze nie, wklejam panstwu wpisy odwiedzajacych tamto forum i ich opinie na temat zachowania tego wydawac by sie moglo "powaznego kandydata" na urzad prezydenta naszego miasta:

Kilka dni temu zamiescilem moja opinie na forum.
Jednak chcialem zauwazyc ze forum jest cenzurowane...(jak za komuny) bo nie mozna na kotulskiego powiedziec zlego slowa ani nawet tego ze jego program nie trzyma sie kupy i nie jest zgodny z danymi statystycznymi!!! ...nadodatek moja wstawiona opinia nie byla wulgarna!!!

Z optymistycznym akcentem, za usuwanie mojej wstawionej opini o kotuskim i jego ludziach chcialem poiformowac ze tak jak mialem na niego glosowac to juz nie bede!!

Cenzurujcie dalej...
Dziama Dawid
Goœć

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 9:54 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry
Gdyby post nie obyl obrazliwy to napewno nie zostal by usuniety. Obrazanie kandydata jak rowniez ludzi ze sztabu nie bedzie tolerowane.
Jesli macie jakiekolwiek uwagi to prosze o zamieszczanie je w sposob kulturalny bo krytyka opini spoleczniej jest dla nas motywacja do wiekszej pracy.
cenzor
Goœć

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 6:45 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry
Czlowieku jakie obrazanie?!?!
Przypadek anonima nie jest odosobniony, moj post rowniez zniknał z niewiadomych mi przyczyn...
Widocznie ani Kotulski, ani jego sztab nie toleruje zadnych słow krytyki, oczywiscie bez slowa, ktore mogloby w jakis sposob obrazic pana Kotulskiego.
Zakładam, że temat do ciecia.......

pozdr.
Goœć

PostWysłany: Piš Wrz 15, 2006 5:55 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry
Czym Panu zaimponował Pan Kotulski Panie Dziama, jesteœ Pan za młody żeby pamiętać czasy kiedy Pan Kotulski " działał " w Solidarnoœci.
A kto go zna poza nielicznymi ludŸmi w Stalowej Woli.
raissa
Goœć

PostWysłany: Piš Wrz 15, 2006 9:24 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry
Każdy co zna Kotulskiego Janka wie jaki to jest goœć, i œmiem mówić że zna go pół Stalowej Woli. Nie jest smutasem jak Szlezak ani nie robi z siebie swietoszka jak pani Sagatowska. Całe życie jest pełen energii i pomysłów i to że jest wokół niego tak dużo młodych ludzi to tylko o nim dobrze œwiadczy bo kto ma zmieniać to Miasto jak nie młodzi !!!!!
Goœć

PostWysłany: Sob Wrz 16, 2006 5:31 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry
raissa! No wlasnie mlodzi... Ale na pewno nie z Kotulskim./
apolityczny
Goœć

PostWysłany: Nie Wrz 17, 2006 3:15 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry
Naprzód Stalowa Wola!!!!!!! Naprzód Prezydent Kotulski!!!! Czas skończyć z tymi Sagatowskimi, Szlęzakami, Tofilami, Koptyrami, Antonowiczami, ile lat to towarzystwo siedzi przy żłobie i nic nie robi.
Goœć

PostWysłany: Nie Wrz 17, 2006 3:45 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry
apolityczny???????!!!!!!!!!????????? Shocked Shocked Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing
fajna ksywka, tylko forum nie to Wink
Mirabelka
Goœć

PostWysłany: Pon Wrz 18, 2006 4:12 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry
Takze i ja zaobserwowalam jaka to Pan Kotukski stosuje cenzure. juz kilka razy widzialam jakna tym forum sa tematy i znikaja. Dlaczego? Zeby nie bylo zlego slowa o Mr. Kotulskim. nie tozumiem takze glosow przecigko p.Sagatowska i p.Szlezak. Zakladajac ze Janusz zostanie prezydentem to za te 4 lata bedzie dopiero mozna powiedziec co on zobil dla stalowej woli! pewnie to samo co sie mowi o sagatowskiej i szlezaku ze nic nie zrobili i ze te lata to stracone lata - ale w ego przypadku bedzie duzo racji. bo ile sagatowska i szlezak zrobili dla stw, a ile kotulski... ja to w usa inaczeij widze - Pozdrowienia z wakacji w polsce Smile

POSTEPOWANIE KANDYDATA NA PREZYDENTA POZOSTAWIAM PANSTWU DO OCENY umiech

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Wrz 2006r. 20:32  

~~sss
ff
Wysłany: 21 Wrz 2006r. 21:23  
ale to nei bylo na tym forum ??

~~Marcin G.
ff
Wysłany: 21 Wrz 2006r. 22:04  
NIe ta cenzura prowadzona jest na stronie/forum pana Kotulskiego na tym forum nie spotkalem sie z przejawami cenzury

p.s. jesli czytal pan moje posty w temacie wybory samorzadowe jest tam blad w prawie kazdym wpisie wynikajacy z AUTOMATYCZNEJ zmiany sdresu strony innego forum, na strone tego.

~~
ff
Wysłany: 22 Wrz 2006r. 10:16  
A ten to znowu swoje, jesteś już nudny Marcinie G. Może Szlęzak pogoniłby Cię do roboty

~~Marcin G.
ff
Wysłany: 22 Wrz 2006r. 10:42  
Dlaczego myslisz ze pracuje dla slezaka???

~~Igor
ff
Wysłany: 26 Wrz 2006r. 22:13  
skoro kotulski taki swietny to niech przypomni wszystkim jak to bylo z paszportem Tomczyka i dlaczego tak krotko byl kierownikiem Kadry czy Stalowej woli tez bedzie taki pomocny czy zwinie zagle i wyjedzie do Wroclawia w Stalowej Woli jest znany i to za dobrze szkoda tylko ze szkoly nie mogl tutaj skonczyc bo...on najlepiej wie dlaczego .

~~Dziama Dawid
ff
Wysłany: 27 Wrz 2006r. 16:04  
Odpowiedz dla Igora:

Janusz Kotulski sprawowal funkcje kierownika kadry od 1983 - seniorow, kadetow, juniorow, mlodziezowki do 1999.
Odszedl z kadry wraz z calym sztabem Eugeniusza Kijewskiego.
Paszport Tomczyka w Grecji schowali mu koledzy w ramach "zartow". To wszystko na temat kadry.

Szkole ukonczyl w Katowicach - Slaskie Techniczne Zaklady Naukowe Ministerstwa Przemyslu Ciezkiego - ul. Krasinskiego 8ABC

Ponadto kandydat Janusz Kotulski zaprasza na osobiste spotkanie, w ktorym scislej odpowie na Panskie pytania.

Pozdrawiam

~~Igor
ff
Wysłany: 27 Wrz 2006r. 21:48  
Na spotkania z panem Kotulskim szkoda czasu znam Go tak dobrze ze nie musze juz o nic pytac znam wszysrkie fakty zarowno z jego zycia prywatnego jak i zawodowego ocene mam wyrobiona podobnie mysli wiekszosc mieszkancow naszego Grodu ktorzy sie z tej kandydatury po prostu smieja .pytalem dlaczego nie mogl skonczyc szkoly w stalowej woli a nie czy i gdzie skonczyl podobnie z paszportem ktorego historia jest mi doskonale znana dlaczego nie byl w stanie pomoc?widze ze z kazdej ulomnosci mozna zrobic zalete tak trzymac ja i tak na niego nie bede glosowal bo w wasze bajki nie wierze.

~~
ff
Wysłany: 27 Wrz 2006r. 22:01  
Wiec co cie powstrzymuje przed wypowiedzeniem sie w tym temacie glosno i wyraznie, jesli znasz fakty i wiesz jaki jest naprawde pan K. to wal smialo, ja z chcecia bym je poznal i pewnie mieszkancy niezdecydowani rowniez.
Wybory poniekad to loteria, jesli ten facet nie nadaje sie na prezydenta i nie zasluguje na to stanowisko, a ty wiesz dlaczego, to podziel sie swoja wiedza ze wszystkimi umiech

~~mieszkaniec
ff
Wysłany: 28 Wrz 2006r. 01:57  
A ja chciałem sie podzielić jedną refleksja z moich obserwaci co w mieście się dzieje. Wszyscy ludzie ,którzy sa powiązani układami z Urzędem Miasta najbardziej boją sie Kotulskiego, ponieważ tylko On jest w stanie przerwać to i zaprowadzić w tym mieście porządek!!! Ja nie jestem jakimś fanatykiem Kotulskiego ale naprawde uwierzcie mi że ludzie, którzy teraz maja ciepłe posadki w mieście i nic nie robią najbardziej boją sie Prezydenta Kotulskiego. Ale zaczynam mieć takie przekonanie że Stalowej Woli jest potrzebny człowiek spoza tych panujących w mieście układów. I chyba oddam na Kotulskiego swój głos.
P.S. Mam 27 lat i zachęcam wszystkich młodych ludzi do udziału w wyborach!!! Poobserwujcie te wszystkie kampanie i wybierzcie Waszym zdaniem kandydata najlepszego!!! Ale prosze idźcie głosować!!!

~~Igor
ff
Wysłany: 28 Wrz 2006r. 13:20  
Dziad o niebie a baba o chlebie na tym forum rozmawiaja ze soba ludzie Kotulskiego szkoda czasu nie tylko na spotkanie z p. Kotulskim ale i na rozmowe tutaj Moj czas jest zbyt cenny .zareczam Wam jednak ludzie nie dadza sie nabrac ani starzy ani mlodzi !A apel o glosowanie popieram .Nabraliscie ludzi 4 lata temu i jestem pewien ze teraz bedziecie miec z tym duze trudnosci .Zegnam.

~~antykotulski
ff
Wysłany: 28 Wrz 2006r. 21:04  
kotulski tojakis gupi nieuk oby nigdy nei wygrał wyborów. znam o nim taka ciekawoste ze wjechał do atrkadi na koniusmiech2 oczywiscie kilkanascie lat temu

~~Marcin G.
ff
Wysłany: 29 Wrz 2006r. 13:25  
Witam panstwa wklejam kolejna porcje idiotyzmow sztabu wyborczego pana k. znalazlem to na forum dyskusyjnym EchaDnia umiech

baba, gość, IP: 217.96.23.*, dzisiaj, 07:12
(wypowiedz)
baba, gość, IP: 217.96.23.*, dzisiaj, 08:37
(wypowiedz)
susu, gość, IP: 217.96.23.*, dzisiaj, 08:45
(wypowiedz)
I.I.I., gość, IP: 217.96.23.*, dzisiaj, 09:10 (wypowiedz)
guli, gość, IP: 217.96.23.*, dzisiaj, 09:48
(wypowiedz)

Jak da sie zauwazyc jeden i ten sam adres IP umiech
Pewnie z siedziby kandydata i jak sie ktorys dopcha do tego jednego kompa to sle od razu posty. Ciekawe ktorym jest sam kotulski "gulim" czy "susu" a moze "baba"?

Jak widac biedactwa dwoja sie i troja zeby tylko dogrysc obecnej wladzy, oczywiscie potwierdzajac swoje tezy wieloma faktami z ich chorych umyslow.

Jak kazdy wie internet nie jest anonimowy (takie uwagi kierowano pod moim adresem) ale nie pomysleli ze wpadna sami ofiara swoich slow umiech

Postanowilem wiec ujawnic swoj adres IP 10.0.35.* zeby nie bylo ze pisze z UM ktorego to jestem rzekomym pracownikiem umiech na cieplym stoleczku ktorego boje sie tak bardzo stracic na rzecz faceta bez matury umiech i jego otoczenia.

~~Dziama Dawid
ff
Wysłany: 29 Wrz 2006r. 19:11  
Drogi przyjacielu, nie bede sie smial z twojego ograniczenia (podanie wew. adresu IP - smiech na sali). Stwierdzenie, ze piszemy posty jeden za drugim aby obalac Twoje tezy - argumentujesz podaniem publicznego adresu IP TVK Stella, gratuluje. A tak po za tym, Twoj adres IP to : 86.19.236.74 (duy74.internetdsl.tpnet.pl) a takze, zdarza Ci sie pisac z kilku innych jeszcze. Bo przeciez wszyscy wiedza, ze Internet nie jest anonimowy

Poszło Echo w miasto? chytry

~~Marcin G.
ff
Wysłany: 29 Wrz 2006r. 21:26  
No coż pomylki sie zdarzaj nikt nie jest doskonaly umiech nigdy nie twierdzilem, ze wiem wszystko, a to o czym pisze to moje spostrzezenia i wnioski ktore wysunalem, jesli sie myle mam przynajmniej odwage sie przyznac do tego.
Wiec "przyjacielu dziama" nie rob z siebie tutaj alfy i omegi, ze udalo ci sie trafic raz w zyciu jak slepej kurze ziarno.

A z tym "ograniczeniem" to zwroc sie do swojego szefa, do niego bardziej pasuje takie okreslenie. Smiac sie z niego nie musisz wystarczy, ze wiekszosc stalowej sie juz z niego smieje!

~~
ff
Wysłany: 29 Wrz 2006r. 23:02  
dziama daj spokój niech się gościu leczy...

~~
ff
Wysłany: 29 Wrz 2006r. 23:05  
A tak wogóle niech Radek Sagatowski już więcej tu nie pisz podpisując się imieniem brata...

~~do marcina
ff
Wysłany: 30 Wrz 2006r. 01:07  
To chyba żyjemy marcinku w dwóch różnych miastach, bo ja nie słyszałem żeby pół miasta się śmiało z Kotulskiego. Ty napewno wiesz lepiej ale nie jest tak żle chyba bo w piątkowym Echu dnia był ranking poparcia kandydatów na prezydenta i jak widzę Kotulski jest na pierwszym miejscu.

~~od marcina
ff
Wysłany: 30 Wrz 2006r. 13:45  
Byc moze i zyjemy w dwoch roznych miastach, kto wie, byc moze nawet w tym samym, kwestia jest taka kto w tym wlasciwym umiech.

Nie twierdze i nie twierdzilem, ze wiem najlepiej wiec mi tu nie przyszywaj slow, ktorych nie napisalem okej?

A rankingi, jak to pokazuje historia polityki w naszym kraju nie koniecznie sie sprawdzaja, nie twierdze, ze nie sa prawdziwe i jak dla mnie kotulski moze byc na pierwszym miejscu.

Wybory i tak to wszystko zweryfikuja, pan.k bedzie dzis pierwszy, a wybory wygra np. pani sagatowska albo slezak czy rzegocki. szczerze to mam to coraz bardziej gdzies.

Ja co w tej chwili moge to obiecuje, zwlaszcza wspolpracownikom pana k. ze postaram sie o to
zeby ich kandydat odczul moja ingerencje umiech i uczestnictwo w wyborach umiech i co najwazniejsze bede mial przy tym zajebisty ubaw.

MOzecie sie smiac po forach z mojej niewiedzy na temat adresow ip i wysylac mnie do ilu chcecie lekarzy. jedno jest pewne kiedy przyjdzie czas wyborow wy to dotkliwie odczujecie umiech

Oczywiscie wszystko w ramach prawa i walki wyborczej :] to tak zeby ktos sie nie pomyslal, ze mu groze albo cos z tych rzeczy. Nie Nie Nie wszystko w ramach prawa.

Wtedy zobaczymy ktos sie bedzie smial ostatni umiech

~~Michal
ff
Wysłany: 30 Wrz 2006r. 20:54  
Z Kotulskiego smieje sie nie pol miasta ale dwie trzecie Mozecie nad nim nie wiem jak pracowac ludzie sie i tak nie nabiora Pan Rogowski 4 lata temu marzyl o stolku w klubie nie udalo sie zemscil sie na Rzegockim nie otrzymal tego czego chcial od Szlezaka robi to znowu .Ciekawe co mu obiecal Kotulski ?Podobnie z p. Mietusem nie zalatwil pracy w telewizji Rzegocki nie zalatwil Szlezak to moze zalatwi Kotulski?itp.

~~he he
ff
Wysłany: 30 Wrz 2006r. 23:48  
Marcin g. wszędzie widzi ludzi kotulskiego, wszędzie spisek każdy post krytyczny w stosunku do niego lub szlezaka to ludzie Kotulskiego,. Pewnie jak idzie sobie ulicą i ktoś na niego krzywo popatrzy to już musi być od Kotulskiego,. Marcin się budzi pewie spocony w nocy bo pewnie śnią mu się żli ludzie pewnie od Kotulskiego, jak mu pani w sklepie sprzeda chlebek z wczorajsza to pewnie jest od kotulskiego. A jak mu ptaszek przelatujący narobi na czułko to pewnie ptaszek jest od Kotulskiego

~~Marcin G.
ff
Wysłany: 1 Paź 2006r. 03:10  
Mylisz sie ale post calkiem wesoly umiech
Kotulski jak do tej pory niczym sobie nie zasluzyl zeby mi sie po nocach snic.
Pozdrawiam.

~~Michal
ff
Wysłany: 1 Paź 2006r. 09:30  
Bawicie sie panowie swietnie pomijajac prawde nic dziwnego trudno sie do pewnych spraw przznac np .czy nie byl p.Rogowski u Rzegockiego przed konkursem na dyr. klubu aprzed tymi nie dzwonil?CZy mamusia panaM. nie byla u Rzegockigo za praca dla syna .Ja tez bym bedac na Waszym miejscu nie chcial dzisiaj do tego przyznac ale takie sa fakty itaktie byly i sa motywy waszego dzialania bo Szlezak tez nie dal wam tego na co liczyliscie .CZ ktorys zwas zaprzeczy ?

~~Michal
ff
Wysłany: 1 Paź 2006r. 09:48  
W uzupelnieniu chcialem dodac ze nie jestem ani za Rzegockim ani za Szlezakiem a szczegolnie lata mi Kotulski ktorego swietnie znam zreszta nie tylko ja.

~~he he
ff
Wysłany: 1 Paź 2006r. 17:41  
Tylko jeden jest temat na forum źli ludzie Kotulskiego, pazerni na stołki (oczywiście tylko u Kotulskiego są źli, bo widzę że wszedzie indziej to filantropii, tylko trzymają się tych stołków od lat i robią wszystko żeby ich nie stracić. Chciałbym dowiedzieć się troszkę o otoczeniu innych kandydatów. O tym jakoś nikt nie pisze!!! A ten Rogowski to już wogóle nie dość że zrobił Szlęzaka prezydentem to jeszcze w beszczelny sposób znów chce zrobić kogoś nowego prezydentem. SKANDAL SKANDAL. To jest własnie Polska!! W Stanach Zjednoczonych taki facet byłby rozchwytywany przez wszystkie firmy reklamowe. Zarabiał by ciężkie pieniądze. Wie jak prowadzić kampanie wyborcze co już udowodnił i widzę że niektórzy strasznie się go boją

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »