~~Titka | |
|
|
ibuprom to se można wsadzić, weź pyralginum, jedynie to może Ci pomóc,a jeszcze lepiej ketonal,to już raczej na pewno pomoże, ale niestety na receptę to jest
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~--- | |
|
|
Czy ktoś wie gdzie teraz przyjmuje Ewa Gola??
|
|
|
~~ZXCV | |
|
|
Marta Zawół - Brulińska, na przeciw MALDOMU na ul. Poniatowskiego
|
|
|
~~kama | |
|
|
CYTAT Czy ktoś wie gdzie teraz przyjmuje Ewa Gola?? AL.JPawla(Biały dom-nad COCO) |
|
|
~~MalpiszonWCzerw | |
|
|
Co wy robicie, że leczycie zęby kanałowo? Jak często je myjecie i czym? Napiszcie ku przestrodze innym czytelnikom. :-: Jak często chodzicie do kontroli? A może tylko wtedy, gdy już boli ząb? To wszystko jest ważne!!! Jak to tego doszło...
|
|
|
~~--- | |
|
|
Kama dzięki za informacje
|
|
|
~~smutny | |
|
|
Ja złamałem zęba, dwójke górną, trzeba go pewnie bedzie nadbudować do kogo sie udać i ile w przyblizeniu taka usługa kosztuje? Licze na podpowiedzi tych osob ktore juz miały cos takiego robione.
|
|
|
~~ktos | |
|
|
ja nadłamałam górną jedynke i nadawała się do kanałowego. Dentes jest dobry koszt ok. 300zł Pani piersa
|
|
|
~~bluemalpiszon | |
|
|
CYTAT Co wy robicie, że leczycie zęby kanałowo? Jak często je myjecie i czym? Napiszcie ku przestrodze innym czytelnikom. :-: Jak często chodzicie do kontroli? A może tylko wtedy, gdy już boli ząb? To wszystko jest ważne!!! Jak to tego doszło... problemów z zebami nie mają Ci,którzy poprostu nie mają już w ogóle zębów i noszą protezy zęby w protezie nie bolą i się nie psują
|
|
|
~~ania | |
|
|
CYTAT Ja złamałem zęba, dwójke górną, trzeba go pewnie bedzie nadbudować do kogo sie udać i ile w przyblizeniu taka usługa kosztuje? Licze na podpowiedzi tych osob ktore juz miały cos takiego robione. ups...............kijowo.....duży wydatek,jesli da się nadbudować to ok,ale jesli trzeba wzmocnic wkładem(ok 150zł) i na to jakas korona(najtansza ok 200zł,porcelanowa od 350zł w wzywż)
|
|
|
~~esp | |
|
|
Halo Halo . .
musze usunac chirurgicznie zeba, do ktorego dentysty najlepiej sie udac? dajcie tez ewentualnie jakis namiar i mniej wiecej koszt uslugi ... z gory dzieki za podpowiedz, |
|
|
~~pacjent | |
|
|
Witam. Polecam nowy gabinet, który pojawił się w Rozwadowie w rynku. Na oko widać, że sprzęt nówka sztuka, no i ceny niewygórowane... A plomba siedzi i nawet jej nie widać. :haha:
|
|
|
~~ząbek | |
|
|
o witamy pana doktora na forum
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
siemka!
dajcie namiar na jakiegoś specjaliste od mostów bo mam nielada problem :( Errare humanum est. |
|
~~buli | |
|
|
Kierbedź
|
|
|
~~~ ~ | |
|
|
orientuje sie ktoś czy istnieje jeszcze dentes?? przechodziłam dzisiaj o 16 bylo zamknięte i szyldu nie było.
|
|
|
~~ziuta | |
|
|
CYTAT orientuje sie ktoś czy istnieje jeszcze dentes?? przechodziłam dzisiaj o 16 bylo zamknięte i szyldu nie było. A gdzieś Ty przechodziła? Dentes jest na Popiełuszki, wejście od strony podwórza, szyld jak byk. Otwarte od poniedziałku do piątku od 11 do 19. Pozdrawiam. |
|
|
~~ziuta | |
|
|
więcej szczegółów: obok jest wejście do TK Diana, a z drugiej strony wejście do biblioteki uniwersyteckiej. białe domy. Trafisz na pewno. buźka.
|
|
|