~~:) | |
|
|
w wielu miastach sa organizowane takie plebiscyty na najlepszego radnego , moze by zainteresowac ktoras z lokalnych gazet czy telewizji...( watpie zeby dianie sie chcialo bo im sie raczej nic nie chce ale moze stella ? ) zeby zoorganizowaly cos takie .. moze by to zachecilo naszych wspanialych radnych do niesiedzenia na stolkach przez 4 lata i by sie starali cos robic.. bo zapewne efekty jakis prac bedziemy widzieli dopiero w 4 roku kadnecji a tak co roku by sie starali zeby zostac tym najlepszym z najgorszych co wy na to ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
szkoda ze nie ma na najgorszego postawil bym na Sibige
|
|
|
~~kulka | |
|
|
a mi się pomysł podoba
Popieram tą inicjatywe!! A miałby być jakiś podział na radnych miejskich, powiatowych, gminnych?? Czy tylko kilku wybranych jak w "sportowcu roku"?? |
|
|
~~**** | |
|
|
wg mnie to chyba gmini, bo powiatowi to ogolnie sa bardzo malo widoczni i zajmuja sie wg mnie tylo i wylacznie administracyjnymi uchwalami, a miejscy to maja wieksze pole do popisu wiec moze lepeij zaczac od miasta... jak myslicie czyta to forum ktos z naszych predstawicieli mediow ? jak tak to moze faktycznie podlapie temat, no zobaczymy... a moze zrobimy mini plebiscyt ? kogo mianujecie ?
|
|
|
~~ | |
|
|
Apteka
|
|
|
~~ | |
|
|
najlepsza radna to Rehorowaka przynajmniej o coś jej chodzi a najgorsi to Kozielewicz za fatalne prowadzenie obrad i wszczynanie konfliktów i odpowiedzialna za to wszystko Sagatowska szefowa Klubu Radnych PiS
|
|
|
~~:) | |
|
|
cóz chyba pomysł nie wypali , ale mimo wszytsko uwazam to za dobre rozwiazanie do motywacji radnych...
|
|
|
~~krol | |
|
|
wg mnie to ta swołocz jest nikomu niepotrzebna-pasozyty!!!!- rządy jednoosobowe, a jak zle sie spisal np prezydent to egzekucja na rynku głównym / w Stalowej brak/lub najblizszej wierzbie
|
|
|
~~TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA | |
|
|
a mi się pomysł podoba
Popieram tą inicjatywe!! A miałby być jakiś podział na radnych miejskich, powiatowych, gminnych?? Czy tylko kilku wybranych jak w "sportowcu roku"?? |
|
|
~~kulka | |
|
|
@ TAAAAA
co ci nie pasuje?? |
|
|
~~xyz | |
|
|
A taki radny Marek Tyza, drugą kadencję jest radnym. Jak się okazuje to nie zabrał nigdy głosu w żadnej sprawie w poprzedniej całej kadencji, a był z LPR-u, ale teraz wyczuł, ze nie przejdzie to zmienił barwy na PIS /przeszedł/i dalej siedzi, i bierze kase, o zgrozo.
To wielce moim zdaniem nieuczciwe taki radny-bezradny, a w Kościełe miny robi jakby Pan Boga za nogi złapał. |
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
NIEMA TAKIEGO SKURYWSYNA I SKURWYSYNKI!!
VOTE FOR SLEZAK!!! |
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
VOTE FOR SZLĘZAK!
przepraszam za błąd... |
|
|
~~Flak | |
|
|
Rzeczywiście ten Tyza jest nieuczciwy,......a taki niby bogobojny....a tfu.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ale takich Tyzów to zatrzęsienie w tym PISie........
|
|
|
~~ja | |
|
|
Tyza jest dalej członkiem LPR.... :zzz:
|
|
|
~~vinci | |
|
|
Należał do LPRu, przed wyborami wstąpił do Ruchu Narodowościowego... jakiegoś tam, a teraz jest w PiSie !! skacze z kawiatka na kwiatek
|
|
|
~~ | |
|
|
Jak on tak siedzi cicho i kasiorę bierze to jak ludzie mogli na takiego głosować.....????????????
Kiedy to się skończy, że bedziemy głosować na takich 'skoczków'??? Wg mnie, a nie będę tutaj pisał takich słów, ale delikatnie mówiąc, na uznmanie on nie zasługuje, wręcz przciwnie... Poza tym jak spojżysz na niego to już wiesz, ze to taka normalna obłuda przez niego przebija. Wstydu chłopisko nie ma juz, a miał nas reprezentować ten radny-bezradny. Chyba tam i więcej takich jest co się chowają za innych. |
|
|