~~GGGG | |
|
|
Szukam Pracy na wakacje ale jakoś nigdzie nikogo nie szukają chodze do technikum budowlanego w stalowej. ( 2 klasa) i nigdzie nie ma roboty nawet na budowie a tak nie ma ludzi do pracy. JEżeli ktoś sie buduje to moge pomóc vippiotrek123_(at)_o2.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
nie wierze ze nie ma nigdzie roboty na budowie
ps. tez chodze do budowlanki |
|
|
~~ | |
|
|
no jest za 4 - 5 złotych na godzine ale czy to jest robota ?
|
|
|
~~ | |
|
|
gdzie ty chcesz wiecej zarobic?
|
|
|
~~ | |
|
|
to idź do roboty za 4 złote
|
|
|
~~xxx | |
|
|
Jak masz trochę pomyślunku i w miarę mających kasę rodziców to spróbuj gdzieś zagranicą.Bo w naszym kraju to może być ciężko no i za marny grosz.
|
|
|
~~rst | |
|
|
masz racje ,za 4 złote to niech se sami zapierd.....ja ja bym tez nie poszedł
|
|
|
~~3macz | |
|
|
co to jest "zagranica" i gdzie to jest?Jakby rodzice mieli kase,to chłopak nie szukałby roboty
|
|
|
~~smok | |
|
|
czlowieku, Ty jeszcze technikum nie skonczyles, zero doswiadczenia, i ile chcesz zarabiac ??
malo Ci 5zl za godz ? ile bys chcial ? 10 ? 20 ? i nie mów że nie ma roboty - tylko że nie ma takiej jak Ty byś chciał - a takiej pewnie nigdy nie znajdziesz. wiesz że w każdym społeczeństwie jesy paru % bezrobocie ? a wiesz dlaczego ? bo te pare procent nie pujdzie do roboty, wlasnie jak Ty, bo to zla robota, to zamalo placa itp ... Troszke pokory ! popracuj, zarob pare groszy, zaloz wlasna firme i plac 30zl na godz. ludzia ! - ciekawe ile wytrzymasz :wśceikły: |
|
|
~~ | |
|
|
smok jak chcesz to idź za 4 złote robić... robiłem już w tamtym roku całe wakacje za 5 złotych i mam to teraz w dupie.
|
|
|
~~smok | |
|
|
no to powiedz ze masz w dupie - a nie piszesz ze szukasz roboty
|
|
|
~~ | |
|
|
mam w dupie robić za 5 złotych... ale powiedzmy za 6 złotych moge robić 8 godzin od 7:00. to mi wychodzi 50 złtych dniówka
|
|
|
~~smok | |
|
|
Ty chyba nie czytasz co pisze - wiec powtorze:
CYTAT czlowieku, Ty jeszcze technikum nie skonczyles, zero doswiadczenia, i ile chcesz zarabiac ??
malo Ci 5zl za godz ? ile bys chcial ? 10 ? 20 ? zdziwiony i nie mów że nie ma roboty - tylko że nie ma takiej jak Ty byś chciał - a takiej pewnie nigdy nie znajdziesz. wiesz że w każdym społeczeństwie jesy paru % bezrobocie ? a wiesz dlaczego ? bo te pare procent nie pujdzie do roboty, wlasnie jak Ty, bo to zla robota, to zamalo placa itp ... Troszke pokory ! popracuj, zarob pare groszy, zaloz wlasna firme i plac 30zl na godz. ludzia ! - ciekawe ile wytrzymasz wściekły |
|
|
~~ | |
|
|
no i co mi to dało ? co pisze mówie ze za 5 złotych nie pojde ale za 6 tak.
|
|
|
~~robol | |
|
|
siedz w domku nierobie i nie pyskuj że roboty niema spytaj starego za ile zapier....w HSW?
20LAT praktyki i doświadczenia. |
|
|
~~ | |
|
|
to niech robi jego problem
|
|
|
~~robol | |
|
|
szanuj ojca gnojku posiedzisz w domku rok bez kasy to pujdziesz za2 albo3zł.
|
|
|
~~ | |
|
|
tylko że on nie robi w hucie
|
|
|
~~łun | |
|
|
w kątowni za śrubownią koło gwintowni,zaraz obok żwirowni,na lewo od przepompowni
|
|
|