~~abs | |
|
|
Witam ! moze mi doradzicie do jakiego serwisu komputerowego zaniesc komputer?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Najlepiej to skontaktuj się ze mną. Ja solidnie podchodzę do sprawy
|
|
|
|
|
|
Szczerze mówiąc to znam jeden serwis komputerowy (przy sklepie AND). Ale nigdy z niego nie korzystałem więc nie moge go polecić.
nie szalej! ...moge usunąć Twój post! //moderator |
|
~~motyla_noga | |
|
|
Jesli nie dajesz rady sam ze sprzetem to polecam ATX
http://hurtownia.nazwa.pl/atx/ Milo, sympatycznie no i z Dawidem mozna sie zawsze dogadac. |
|
|
~~marcel | |
|
|
firma ORION
|
|
|
~~a | |
|
|
sigma computers
|
|
|
~~zibi | |
|
|
tylko ATX! Dawid jest bardzo konkretnym gościem , wiele potrafi i ma dobry sprżet servisowy. Raz mi nawet mobo pożyczył do testów
|
|
|
~~mm | |
|
|
miszane uczucia mam co do ATX ...
|
|
|
~~w | |
|
|
's
|
|
|
~~ | |
|
|
najlepiej serwisowac w ASO
|
|
|
~~plusia | |
|
|
ZrYWPOL komputery- full serwis szybko i sprawnie TANIO!!!! mili goście fachowcy
|
|
|
~~Majk | |
|
|
Polecam andComuters koło Hali Targowej
|
|
|
~~Berta | |
|
|
No to w końcu gdzie najlepiej naprawiają?
|
|
|
|
|
|
Najlepiej naprawiam ja komputery Nie chwaląc się oczywiście...
|
|
~~ANDY | |
|
|
OPA DIGITAL w Nisku przy Tysiąclecia.
Wielokrotnie korzystałem.Bardzo dobra, fachowa obsługa. Polecam |
|
|
~~bystrzak | |
|
|
A co sie dzieje z twoim kompem moze dalo by sie samemu naprawic?? bo w sumie to za serwis musisz placic
|
|
|
~~Berta | |
|
|
Nie da się go uruchomić i nie ma trybu awaryjnego.Zupełna klapa...
|
|
|
|
|
|
ja mogę Ci naprawić dużo nie wezme
|
|
|
|
|
CYTAT Nie da się go uruchomić i nie ma trybu awaryjnego.Zupełna klapa... A skąd wiesz, że nie ma? Co się pokazuje jak wciskasz F8 przy uruchamianiu? |
|
~~fefik | |
|
|
Ja z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że w stalowej nie ma dobrych serwisów komputerowych. Wszyscy, którzy byli dostatecznie porządni i zaradni żeby ogarnąć taki przybytek już dawno awansowali lub zmienili zajęcie na bardziej dochodowe.
W takim kiepskim serwisie po pierwsze, twój komputer dostanie ostrą szkołę życia, a wszelkie naprawy będą się ograniczać do wymiany połowy flaków, bo panowie serwisanci nie są skłonni "marnować czasu" na szukanie tego jednego zepsutego komponentu - bo "to przecież może być wszystko". Jeżeli komp jest na gwarancji jako całość to nie przeszkadza, ale jeżeli liczysz się z kosztami i nie chcesz płacić za wymianę dobrych komponentów to lepiej się zawczasu umówić co do ceny i tego co panowie serwisanci są skłonni zrobić (przeważnie absolutne minimum). |
|
|
~~999 | |
|
|
Zdaje się, że w Solinie naprawiają kompy. Polecam.
|
|
|
|
|
|
ja tez potrzebuje pomocy do mojego kompa coś mi dysk twardy nawala chyba będzie potrzeba wymiana dysku i cały format. kto by się tym zajął i ile czasu by to zajęło???
ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
|
|
|
kupujesz dysk, wsadzasz, podpinasz i po sprawie ;]
|
|
|
|
|
CYTAT ja tez potrzebuje pomocy do mojego kompa coś mi dysk twardy nawala chyba będzie potrzeba wymiana dysku i cały format. kto by się tym zajął i ile czasu by to zajęło??? Jak już kupisz dysk to z godzinkę, może dwie.. zależy co masz na dysku. A skąd wiesz, że dysk nawala? Co się dzieje? |
|