~~abs | |
|
|
Witam ! moze mi doradzicie do jakiego serwisu komputerowego zaniesc komputer?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Jurek | |
|
|
Chlopaki w biurze Stowarzyszenia Interblock naprawia prawie wszystko.
Wiec zapraszam tam w godzinach popoludniowych. |
|
|
~~ | |
|
|
wszystko tylko nie mtm-info
|
|
|
~~ | |
|
|
i nie covernet
|
|
|
~~ | |
|
|
i nie apteka !
|
|
|
~~ | |
|
|
AND COMPUTERS
|
|
|
~~as | |
|
|
NIEEE tylko nie interblock - paru cwaniakow tam siedzi - co mysla ze rozumy pozjadali .... :wśceikły:
|
|
|
~~ | |
|
|
jak cos to "and computers"
|
|
|
~~do as | |
|
|
Jebany pajacu nie pierdol glupot.
W Interblocku sa chlopaki ktorzy znaja sie naprawde na wielu rzeczach i wszystko naprawia po wiele mniejszych cenach niz wszystkie sklepy w Stalowej Woli. I to sa osoby ktore naprawde sie na komputerach znaja !! A nie jacys pseudo specjalisci w sklepach komputerowych ktorzy w wiekszosci przypadkow sa lamerami !!! |
|
|
~~ | |
|
|
tylko nie zapomnij żeby ci wystawili faktury
|
|
|
~~do: do as | |
|
|
oj koles chyba prawda w oczy kole, sam pewnie jestesz Interblocku, i moze zaliczasz sie do tych pseudo specjalistów, nie podwazaj czyjejs wiedzy, jestes chyba z tych fachwców "pseudo informatyków" którzy jedyne co to pewnie winde postawic umią a pozniej przychodzą do serwisu ze np. głosu w kompie nie ma,(bo sie sterów nie zainstalowało), pracuje w jednym serwisie i wiem cos o tym i ty do tych lamerów sie zaliczasz.
|
|
|
~~Irek | |
|
|
Pseudo fachowcy to pracuja w stalowowolskich sklepach - w sumie nie ma co sie dziwic bo kogo sklep moze zatrudnic za 800 zl.
Jakies pol roku temu zeszlem wszystkie serwisy w Stalowej bo padl mi dysk a chcialem odzyskac wazne dane. Zaden serwis sie za to nie wzial ale w jednym sklepie polecili mi wlasnie chlopakow z biura Interblocku. W ciagu kilku dni odzyskali mi dane z dysku ! |
|
|
~~... | |
|
|
A odnosnie faktur za naprawe - w zadnym serwisie procz Andcomputers nie wystawiaja !
|
|
|
~~do "~do: do as" | |
|
|
i twoja stara też
|
|
|
~~DO : ~do "~do: do as" | |
|
|
widzę ze brakło argumentów i bluzgamy, szkoda mi cie gosciu
|
|
|
~~as | |
|
|
CYTAT A odnosnie faktur za naprawe - w zadnym serwisie procz Andcomputers nie wystawiaja ! a o jakich argumentach mozna mowic ? bylem widzialem - kilku osob opinie tez znam podobna - jak ktos wierzy ze jest inaczej - niech wierzy nadal ... do czasu ... |
|
|