|
|
|
Szukam dobrego ortopedy w okolicach Stalowej Woli, w grę wchodzi tylko leczenie z ubezpieczenia (prywatnie odpada). Polećcie kogoś odpowiedzialnego, kto nie zbyje pacjenta głupim gadaniem.
Tylko bez głupich komentarzy, których coraz więcej na 4um |
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Tzn. generalnie jest tak, że najlepiej iść w aptekę A na poważnie, dobrego ortopedy tutaj nie uświadczysz.
|
|
|
|
|
|
To aż tak źle ze specjalistami tutaj? A Tarnobrzeg, Sandomierz i inne okolice?
|
|
~~ | |
|
|
4 lata temu mi reke poskladali w stalowej tak, ze jak obracam wokol wlasnej osi, to skrzypi jak drzwi od stodoly
|
|
|
~~ | |
|
|
Tarnobrzeg odpada zupełnie, w Sandomierzu ponoć ordynator ortopedii w tamtejszym szpitalu (swoją drogą bardzo sympatyczny i oryginalny) jest bardzo dobry ;)
|
|
|
|
|
|
Dokładnie to szukam ortopedy w celu dobrego leczenia. Koleżanka ma problemy z kolanami, jak dłużej pochodzi (przemęczy je) to ją tak bolą że ledwo wytrzymuje z bólu i kuleje. Szukam jakiegoś lekarza dla niej. Nie chcę żeby było na zasadzie a to nic takiego, tylko żeby wykonali jakieś badania itp. Nie wiem RTG czy tomograf. Bo to nie jest normalne, boję się że to coś poważnego albo początki zwyrodnienia stawu. Młoda jest ale w dzisiejszych czasach wszystko możliwe. A że jest cięta na lekarzy to szukam kogoś konkretnego.
|
|
|
|
|
bardzo dobrty ortopeda jest w nisku nazywa sie Giebutowicz kiedys pracował w szpitalu w stw straszne śa do niego kolejki trzeb aise zapisac i czekac
franciszka |
|
Dołączył: 12 Kwie 2007r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
SZELĄG. PRZYJMUJE TAKŻE W NISKU. A PRYWATNIE W DOMU NA PIASKACH. TANI JEŚLI CHODZI O PRYWATE
|
|
~~wifon | |
|
|
Na ul Wojska Polskiego doktor Gola ma przychodnie.
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
dr. Inglot w szpitalu wojewódzkim w Rzeszowie na Lwowskiej.
|
|
|
~~ | |
|
|
oraz doktor Avon w przychodni na Ul. Pochodni
|
|
|
~~kizia-mizia | |
|
|
jedynym ortopeda w Stalowej jest SZELĄG przyjmuje panstwowo w nisku w przychodni naprawde konkretna osoba wytlumaczy normalnie a nie jakas lacina ze niewiadomo co gdzie i jak
|
|
|
|
|
|
OK dzięki za pomoc, teraz tylko zagonić koleżankę do lekarza uff.
|
|
~~marta | |
|
|
Szczerze mówiąc leczyłam się w Stalowej chyba praktycznie u wszystkich ortopedów, stwierdzam jednak, że nie ma dobrego, jak nie chcesz odnieśc uszczerbka na zdrowiu to razdę Ci nie lecz się w Stalowej. Po moim długoletnim leczeniu (u specjalistów ze Stw czeka mnie poważna operacja kolana.) Jednak na przyszłosc polecam Ci naprawde sprawdzonego i dobrego lekarz, który przyjmuje w Nałęczowie w prywatnej klinice niestety - Krzysztof Gawęda. Wcześniej jednak trzeba umówic sie tel na wizyte. Podaje nr 081 5016000. Wizyta kosztuje 100 zł, ale naprawde dowiesz się co Ci jest. Pozdrawiam i nie lecz się w Stalowej!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
Gawryjołek , przy Rycerskiej , w Rzezzowie, leczenie juz operacyjne, nie polecam Stalowej
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jak to już Marta powiedziała, nazwiskami rzucać można, ale po swoich doświadczeniach nie wybiorę się do żadnego, żadnego ortopedy w naszym województwie, no chyba że ze złamaniem, jeśli coś poważnego dolega to niestety, ale Podkarpacie nie jest dobrym miejscem na leczenie.
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja jak mi cos dolega zwiazanego z ukladem ruchu to potrafie jechac do mojego dobrego znajomego z wroclawia ktoremu bez granicznie ufam
bardzo fajny chlopak polecam |
|
~~Tomek | |
|
|
|
|
|
~~ACL | |
|
|
Jesli chodzi o ortopedie i traumatologie to u Nas na podkarpaciu specjalizuja sie w tym dr.Bielecki, oraz dr.Gawryjołek.Jesli macie cos z kolanami to tylko od nich kierujcie sie.Bielecki przyjmuje w Szpitalu Specjalistycznym w rudnej Malej kolo Rzeszowa,natomiast Gawryjołek w Mielcu.Bardzo dobrym fachowcem jest rowniez dr.Gaweda przyjmuje w Lublinie prywatnie na ul.Głebokiej 29.Jakby ktos chcial numery telefonow to pisac na gg:660114
|
|
|
~~siunia | |
|
|
WITAJCIE! Najlepszym ortopedą na podkarpaciu jest 100%dr.GAWRYJOŁEK. Jest wspaniały'miły'uczynny'ludzki'a przedewszystkim DOBRYM FACHOWCEM cenie go i podziwiam.POZDROWIENIA DLA DR>ZBIGNIEWA>.GSIUNIA K>
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie polecam żadnego ortopedy ze Stalowej!DNO!
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
A ja polecam lekarzy ze Stalowej. Potrafią czynić cuda! Jak ktoś ma chorego konia... albo psa..
|
|
|
~~Ami | |
|
|
Gawryjołek jest bardzo dobrym specjalistą, ale go już nie ma w Polsce,słyszałam, że wyjechał za granicę........
|
|
|
~~ | |
|
|
Ta znajoma z kolanami powinna raczej odwiedzić REUMATOLOGA. Mówię szczerze. To są raczej typowe objawy dla RZS
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja polecam dr Sudoła
|
|
|