|
|
|
mam zajeb... pytanie dlaczego ktoś usuwa moje ogłoszenie i to nie pierwszy raz... czy ja czegoś nie rozumie? dział ogłoszeń do tego służy żeby je tam zamieszczać tak sądzę, czy może ktoś mi to wyjaśnić z adminów i wyprowadzić mnie z błędu i przedstawić inna funkcję jaka pełni dział ogłoszeń na tej stronie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wczoraj ja tez dodalam 3 ogloszenia i wszystkie 3 zostaly usuniete. tez chcialabym wiedziec z jakiego powodu.
|
|
|
|
|
Wczoraj to akurat mielismy awarię...
|
|
|
|
|
a wcześniejsze przypadki ? też awaria?
|
|
|
|
|
Witam.
Ja też mam to samo pytanie, dlaczego '' ktoś '' usuwa wszystkie moje posty i ogłoszenia, parę minut temu dodałem pare ogłoszeń i postów które przed chwilą zniknęły ??? Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
niech zgadne dlaczego ogłoszenia leca:
- dotyczą działalności stricte usługowej ? - napisane są CAPSLOCKIEM ? - ktoś pisze po 3-4 ogłoszenia pod rząd. W jednym sprzedam lampe, a w drugim żarówkę .. |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT niech zgadne dlaczego ogłoszenia leca: - dotyczą działalności stricte usługowej ? - napisane są CAPSLOCKIEM ? - ktoś pisze po 3-4 ogłoszenia pod rząd. W jednym sprzedam lampe, a w drugim żarówkę .. Szanowny pan zaglądanie do tematu: Dramat rodzinny od wczoraj to widze i nikt nie reaguje Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT niech zgadne dlaczego ogłoszenia leca: - dotyczą działalności stricte usługowej ? - napisane są CAPSLOCKIEM ? - ktoś pisze po 3-4 ogłoszenia pod rząd. W jednym sprzedam lampe, a w drugim żarówkę .. -Lub kilka takich samych ogloszen... ;] StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
CYTAT mam zajeb... pytanie dlaczego ktoś usuwa moje ogłoszenie i to nie pierwszy raz... czy ja czegoś nie rozumie? dział ogłoszeń do tego służy żeby je tam zamieszczać tak sądzę, czy może ktoś mi to wyjaśnić z adminów i wyprowadzić mnie z błędu i przedstawić inna funkcję jaka pełni dział ogłoszeń na tej stronie! Strona jest tendencyjna. Jak napisałem kiedyś o wrzeszczących od rana megafonach Warchoła, to też post szybko zniknął. Pewnie proboszcz pogroził palcem Stalowemu Miastu. |
|
|
|
|
Nie -proboszcz- pogroził, tylko -tata- kazał usunąć
|
|