~~kasia24 | |
|
|
ech niedziela....wielu z was spedza ja normalnie w domu w gronie rodzinnym no tak ja tez z moim skarbem ,ale coraz czesciej w takie dni jest ciezko nostalgia i rutyna przybija.i te mysli wciaz mnie nie opuszczaja .......wiem moze pomyslicie uzala sie nad soba ,nie poprostu pisze o tym co mnie boli brak przyjaciol powoduje ze nie mam z kim porozmawiac i to miejsce jest jedynym gdzie moge sie (wygadac)...pomaga.kolejny dzien powoli sobie mija...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Kasia, załóż sobie bloga, będzie Ci łatwiej pisać takie rzeczy, nawet po kilka razy dziennie. Wrzuć linka gdzieś tutaj (albo do swoich danych rejestracyjnych - nie wiem, czy jest taka opcja?).
|
|
|
~~kasia24 | |
|
|
EDZIO napisz na gg jak mam to zrobic 2929181
|
|
|
~~ | |
|
|
powiem jedno :
"NIC NA SIŁE" |
|
|
~~ | |
|
|
ja też nie mam przyjaciół jak mi jest źle to ide na rower ( oczywiście sam ) i jade jak najdalej
|
|
|
~~Aga | |
|
|
Droga Kasiu!!!! Ja bylam w podobnej sytuacji. Doskonale Cie rozumie, wiem jak jest zle samemu. Ja tez mam dziecko i na sile szukalam faceta. Bylam bardzo samotna. Bylam wrecz zla , ze jestem sama. Moje dziecko mialo juz 5 lat , kiedy sie poddalam i pogodzilam z tym , ze bede sama. Nagle ni z tad ni z owad zjawil sie facet , ktory sie bardzo zakochal we mnie i w moim dziecku. Ja sie balam zaufac, bo wydawalo mi sie to nie mozliwe.
Dzis jestesmy po slubie juz ponad 4 lata i jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie. Nie szukaj na sile , bo nie znajdziesz kogos kto naprawde chce byc z Toba. Ja bylam w paru zwiazkach , gdzie wydawalo mi sie , ze to juz to , a potem jakos sie wszystko rozwalilo. Uwierz w przeznaczenie. Nie szukaj na sile. Ten Ktos sam do Ciebie przyjdzie, zobaczysz.Zycze Ci powodzenia i cierpliwosci. |
|
|
~~kasia24 | |
|
|
zapraszam was na blog wlasnie go tworze po namowie kogos postanowila go stworzyc mam nadzieje ze pomozecie mi by byl wyjatkowy nicola024.blog.interia.pl zapraszam i dziekuje wszystkim.
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
No widzisz? Mówiłem, że to dobry pomysł ;)
Pzdr, Edziosław Wspaniały |
|
|
~~Edzio | |
|
|
Jeszcze znalazłem w sieci coś, co może Ci się też spodobać: http://www.fotka.pl/ załóż sobie konto tam, na pewno Ci nie zaszkodzi, a może właśnie pomóc w tym, czego szukasz .
Edzio. |
|
|
~~kasia24 | |
|
|
|
|
|
~~kasia24 | |
|
|
jesli ma ktos jakis pomysl by mi pomoc..(chodzi o prace) piszcie -2929181.zalamalam sie pracuje do 1 a potem ..hmm no coz zostaje na lodzie:( jesli ma ktos jakis pomysl piszcie ..byla bym wdzieczna...bo juz nie wiem co robic...
|
|
|
~~mica | |
|
|
nie zamartwiaj sie tym,ze jesteś sama,ja mam męża,a ale on lubi podrywać dupy na gg
|
|
|
|
|
|
Warto, wystarczy, że trafisz na tak cudownego faceta jak ja albo jelon, żyć nie umierać. Pzdr. i powodzenia w miłości życzę.
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
O tak, picza dobrze mówi, ja jestem otwarty chłopak na nowe znajomości ;)
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
chyba nie ten przedzial wiekowy chlopaki
|
|
|
|
|
A tam
|
|
|
|
Ja chętnie trwałbym u boku 24letniej kobiety i wspierał ją w znoju codziennego życia oraz dostarczał wrażeń i emocji.
|
|
|
|
Ty to jesteś
|
|
|
|
No jestem, jestem, ale niestety (albo i stety) także jestem zajęty. Pozdrowienia dla mojego dziubaska :*, kocham Cię, bombelku. :-)
|
~~ | |
|
|
No jak milo podobno czas leczy rany wiec nic mi niepozostaje jak czekac i poznawac ludzi
|
|
|
~~kasia24 | |
|
|
a tak na marginesie pozdrawiam harnasia,i sarenke
|
|
|
|