NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
prezydent,
~~ja
ff
Wysłany: 8 Cze 2007r. 17:04  
Jestem w szoku. Ogladam transmisję z sesji Rady Miasta. Jak można tak jak nasz prezydent traktować ludzi? Zupełny brak szacunku w jego wypowiedziach. Ludzi traktuje jak śmieci, którzy mają mu się podporządkować. Miasto jest Jego.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Cze 2007r. 17:04  

~~vice
ff
Wysłany: 8 Cze 2007r. 17:47  
miasto jest nasze i nie może być inaczej!!!

~~Barwinek
ff
Wysłany: 8 Cze 2007r. 19:29  
Miasto jest Jagodowego Króla good Panie Prezydencie, dziękuję za tak wspaniałą imprezę...Nigdy bym nie przypuszczał, że moje miasto zostanie kiedykolwiek stolicą, a jednak doczekałem tego momentu. I to nawet po raz drugigood

Niech nam żyje Jagodowy Król, fioletowy Andrzej gbur!!!

~~:)
ff
Wysłany: 8 Cze 2007r. 19:45  
super tekst barwinek, ale tak naprawde to nie ma co sie misac bo ten filotowyy - jagodowy gbur niszczy nasze miasto a sprytnie wina obarcza wszytskich innych a szczegolnie prawa strone rady .. ale panie PREZYDENCIE NIECH PAN WYJDZIE NA MIASTO I POSLUCHA CO MOWIA LUDZIE ! ILEZ MOZNA TOCZYC KLMASTW W PRASIE WMKONCU LUDZIE WIDZA KTO JEST KIM a ostatnia sesja pokazala ze z pana jest niepowazny czlowiek ktory sobie kpisz pan z cale rady, Nowego krola chcesz pan z siebie zrobic a gbur z apan ktory lekcewazy ludzi... to slychac na miescie tak o tym mowia, i maja dosc wszystkich klamst ktore powtarzal pan i powtarza... juz wystarczy zapraszamy i prosimy pana prezydenta do sejmu.. my wierni poddani mieskznacy stalowej woli przyrzekamy poprzez pana prezydenta w tych wyborach aby tylko jak to mozliwe najszybcuiej wyniosl sie pan stad do warszawy...
pozdrawiaja ukochani poddania krola Shreka umiech

~~kazik łaik
ff
Wysłany: 8 Cze 2007r. 22:06  
Niech Szlęzak idzie na tego posła do sejmu, tam nie będzie musiał przychodzić na posiedzenia sejmu ani wogóle z nikim nie będzie musiał rozmawiać, nikogo nie będzie musiał pytać o zdanie. On jest najmądrzejszy w tej piaskownicy. To jest jego miasto i wara wszystkim od niego!!! Wokół niego same nieuki, idioci, pijacy którzy nic nie robią tylko mszczą sie za przegrane wybory. Przez 4 lata rządził sobie spokojnie nikt się nie wychylał wszyscy siedzieli cicho, no i były sukcesy (wiadukt do nikąd, pomoc hucie, nowi inwestorzy, rozliczył korupcję, kilometry chodników przed wyborami, jacys anglicy nawet byli u nas, jakiś basen ktoś miał budować, stadion miał nawet wybudować - gdzieś są nawet plany na dyskietce tego stadionu, szkołe likwidował ale likwidował i likwidował a w końcu odmieniło mu się, katering wprowadził w szkołach żeby dzieci lepiej się odżywiały. Wszystko było cacy. No ale teraz będą nowe sukcesy to co obiecywał w kampani w każdej szkole dentysta dla dzieci, dzieci bedą miały bezpłatny basen, nowi inwestorzy oświecą nas itd.... Bedzie nasza Stalowa gnała do przodu - Naprzód mówi nasz władca!!!. Żli radni dajcie mu spokój, siedzcie cicho, podnoście ręce do góry kiedy wam powie. W co wy się bawicie ? w demokrację ?? Źle wam bierzecie przecież diety, też nie przychodzcie na sesje o co wam chodzi?. Nasze "niezależne" media (Zdzicho, Nowiniak, sztacheta) opiszą was wtedy jako bohaterów i uzdrowiciela miasta i wtedy wygracie znów wybory bo przecież o to w tym wszystkim chodzi

~~Edzio
ff
Wysłany: 9 Cze 2007r. 08:34  
No ciekawe, ciekawe... to dlaczego go wybraliście? Przecież nie głosowały na niego babki z Pysznicy, ani mohery ze Stalowej (za mało by miał głosów jezyk). Ja osobiście głosowałem na niego, bo na kogo innego miałem? Na Kotulskiego, który do tej pory siedzi obrażony, że go nie wybrali, jak Lepper po wyborach na Prezydenta Polski? A może na Sagatowską, człowieka baz żadnej kultury osobistej (znam przypadek kiedy wydarła się na starszą kobietę, ale szczegółów nie ujawnię jezyk). Jak dla mnie Szlęzak był najlepszym kandydatem. Jak to się ładnie mówiło?...wybraliśmy mniejsze zło, o! smiech2

~~Do Edzio
ff
Wysłany: 9 Cze 2007r. 09:03  
Edzio ty widze ze masz klapki na oczach na punkcie Shreka.

Prawda jest rzeczywiscie inna nie tak jak to przedstawiaja te pseudo gazety z naszego regionu - wlasnie ogladalem ostanie 2 sesje Rady Miasta i usze powiedziec ze to co prezentuje Shrek to przechodzi ludzkie pojecie.

Co on sobie mysli !!!

Bez jaj ale wole juz tego Kotulskiego bo Shrek to kpis sobie z nasz wszystkich i ma nas daleko w d.. bo "miasto jest Shreka".

~~
ff
Wysłany: 9 Cze 2007r. 09:49  
Ludzie popatrzeci co ta cala Rada Miasta,robi i jak sie zachowuje. Co sesje zadaja takie pytania ze przedszkolak wymyslil by mardzejsze, i ciagle sie go czepiaja a sami nie widza w sobie winy. Moze i Prezydent ma wady ale nie jest taki zly,zrobil wiecej w ciagu tych 5 lat niz inni w latach 1989-2002

~~
ff
Wysłany: 9 Cze 2007r. 10:05  
najbardziej to nietrawie rechorowskiej i kotulskiego, to dwójka to jakby mogła to by tego Szlęzaka walcem przejechała. Kiedyby sie nie przysłuchać wypowiedziom rechorowskiej to zawsze to jest takie poplątane z pomieszanym, zresztą kotulski nielepszy.

~~Edzio
ff
Wysłany: 9 Cze 2007r. 13:15  
Do "Do Edzio" - nie mam klapek na oczach, mówiłem przecież, że wolałem wybrać mniejsze zło. Ciekawe ile Ty masz lat i czy pamiętasz jeszcze "rządy" Rzegockiego? Zobacz ile sobie domów postawił, przejedź się na Rudę, jak będziesz miał szczęście zobaczysz jak się chłopak bawi. Znajomy chciał otworzyć w Stalowej fabrykę - produkcję części i akcesoriów do telefonów komórkowych. Chciał skorzystać z dotacji, i żeby mu Rzegocki dał jakiś jakiś budynek na początek (któryś z upadających magazynów koło Huty, których stało pełno pustych). Miał zatrudniać ok 500 ludzi z miasta. I wiesz jaką zażądał dla siebie kasę za to? A za wybudowanie Esso w centrum miasta (sic! stacja benzynowa) wiesz ile wziął? Cokolwiek można zarzucać Szlęzakowi, ale na pewno nie to, że bierze w łapę i jak już zdecyduje się coś robić, to robi. Nie jestem jego zagorzałym zwolennikiem, ale wolę jego niż wymienione wcześniej osoby. A to jak się zachowuje na sesjach rady miasta - a jak się zachowuje ta, pożal się Bosche, Rada?

~~
ff
Wysłany: 9 Cze 2007r. 13:50  
popieram wypowiedź poprzednika

~~Stalówek
ff
Wysłany: 9 Cze 2007r. 13:53  
zbierajcie podpisy i wyrzuccie go ze stolka,jaki problem.demonstrujcie swoje rAcje.dostaniecie wsparcie odKotula Ciska czy Sibigi.a jest jeszcze Kozielewicz.żle wam to sie stawiajcie.wszystko byscie chcieli zrobic lepiej(mowie teraz o radzie)tylko jak wam tlumaczy Szlezak ze nie na wszystko starczy pieniedzy to oni dalej swoje ze tak rzadzi i takie tam.popierdoleńcy!!!

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »