~~Karate Kyokushin | |
|
|
Czy ktyoś trenowal jakies sztuki walki ?? Co sadzice o karate i moje glowne pytanie brzmi czy ktos sie orientuje ile kosztuje miesiecznie trenowanie tej dyscypliny ?? (slyszalem ze w Stalowej Woli dziala szkola "Bushido" ale nic wiecej o tym nie wiem. Z gory dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
30zł miesięcznie :-0
3-maj sie |
|
|
~~Karate Kyokushin | |
|
|
dzieki za odpowiedz
|
|
|
~~ | |
|
|
Tak zgadza się 30 złotych ale to dla uczniów. Jeśli nie uczysz się to za miesiąc zapłacisz 68 zł a od września cena napewno jak co roku zresztą pójdzie w górę.
|
|
|
|
|
|
ale siłka za darmo jest
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~ | |
|
|
Niestety siłownia nie jest za darmo , ale o połowę taniej/. Normalnie 6 zł , a dla trenujących 3 zł.
Polecam zapisać siena treningi od wrzesnia ;) |
|
|
Dołączył: 4 Cze 2007r. Skąd: Stalowe Miasto Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a może jakies inne sztuki walki?
mieszkaniec miasta |
|
|
|
|
Ja trenuje XMA tu masz adres forum stalowowolskiej grupy KAMIKAZE http://stwtrickz.p2a.pl/
Extreme Martial Arts (XMA) - ekstremalne sztuki walki. Kategoria sztuk walk połączonych z pięknymi wariacjami i akrobatyką. To połączenie wszystkich typów w jeden. Cały element znajduje się w akrobacjach które odwołują się także do kopnięć, obrotów, uników. Przykłady XMA zastosowane są także w filmach, gdzie aktorów mogą zastępować osoby uprawiające ten sport. Cały sekret tkwi w gibkości, szybkości i zwinności ćwiczącego. Każdy trening jest dobry, mimo iż nie wszystko udaje się ćwiczącemu. |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Kombinerq z tego co się orientuję w Stalowej działa jeszcze w czasie roku szkolnego sekcja krav magi, kick boxing'u a także na sali w kochanym staszicu treningi samoobrony i jakieś sztuki walki z badylami jakimiś
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
Dawno dawno temu karate tenowalem, za kazdy egzamin 50 zl no i jeszcze "abonament miesięczny"
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja trenuję karate od kilku lat i ostatni egzami miałam pół roku temu i opłata wynosiła 40 zł, zresztą tak samo jak za wszystkie poprzednie.
|
|
|
|
|
|
a gdzie trenujesz jak mozna spytac ?
|
|