~~ja | |
|
|
Może wreszcie ceny mieszkań pójdą w dół. Już w większych miastach spadają. Zauważa się większą podaż niż popyt. W Stalowej też coraz więcej ogłoszeń typu "Sprzedam".
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Zgadzam sie, ogłoszeń sprzedaży jest troche więcej i bede sie pojawiały nowe między innymi za sprawą ustawy o wykupie mieszkań spółdzielczych (prawie 900tys mieszkań może narobić na rynku troche zamieszania) warto jeszcze sie wstrzymac z kupnem, może nie bedzie duzo taniej ale napewno będzie większy wybór.
|
|
~~nnnnn | |
|
|
Ja mam nadzieję, że jednak spadną jest to przecież niczym nie uzasadnione szaleństwo i sztuczne zawyżanie cen.
|
|
|
|
|
|
Już spadają.
ka |
|
|
|
|
Oby spadły i ceny wynajmu, bo niektórzy to już nie widzą ile wycenić. Np 700 zł /miech za kawalerkę.
|
|
|
|
|
ktoś w ogłoszeniach napisał, że chce 3900 zł za metr mieszkania w Stalowej Woli. Normalny?
ka |
|
~~ | |
|
|
na os Ogrody podobno tyle chodzily mieszkania za metr
|
|
|
|
|
|
Sprzedający / wynajmujący mieszkania trochę przeskakują w czasie do przodu. Za parę/naście/dziesiąt lat jak Stalowa się porządnie rozwinie (albo całkiem upadnie ;-)), Rozwadów przekształcą na wzór krakowskiego Kazimierza, to ceny będą mogły skakać, ale nie, kurde, teraz!
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
oj daleko w przyszlosc wybiegasz
|
|
~~nnnnnnnnnnnnnnnnn | |
|
|
Widziałem to ogłoszenie za 3900 za metr i to chyba do remontu , ciekawe czy są chętni na takie ceny?
|
|
|
|
|
|
Faktycznie to mieszkanie jest do remontu. Sprawdziłam na Stelli. 3900 zł za metr to przesada. Dlatego pewnie to ogłoszenie się tak długo ukazuje. Ono ma kosztować ok. 240 tys. Przecież można za takie pieniądze wybudować coś swojego. Pozdrawiam sprzedającego.
ka |
|
~~ | |
|
|
JA W LISTOPADZIE 2006 DAŁAM ZA SWOJE 41 TYS ZL ZA 28 M2 TERAZ JEST WARTE 50 TYS
|
|
|
~~ | |
|
|
To myślenie rozsądne. Ale 3tys 900zł za metr to jakiś idiota. Chociaż może jest to mieszkaniec "wielkiego miasta" i nie zna naszych realiów.
|
|
|
|
|
|
Taa ja szukam mieszkania i narazie lipa, albo w pizdu daleko albo ceny takie że szok. za 2 pokojowe mieszkanie w stanie do remontu generalnego ale da się mieszkać- 500zł za miesiąc. Hmm chyba pogrzało kogoś.
|
|
~~zaq3 | |
|
|
500 zl + czynsz?
Znajomy w Lublinie za dwupokojowe mieskanie 45mkw placi 1000 zl + rachunki i to ponoc swietna okazja Mnie sie ceny mieszkan w Stalowej bardzo podobaja |
|
|
~~nnnnnnnnnnnnnn | |
|
|
Dobrze napisałeś zaq3 "ponoć"
Po drugie Stalowa to nie Lublin. |
|
|
~~ja | |
|
|
wynajmę mieszkanie 2 pokojowe za 250 pln miesięcznie 609652013
|
|
|
~~zaq3 | |
|
|
CYTAT Po drugie Stalowa to nie Lublin. I bardzo dobrze, bo bym sie stad wyprowadzil |
|
|
~~ | |
|
|
dwie studentki poszukują 2-pokojowego mieszkania do wynajęcia w Stalowej Woli,jeżeli ktoś wiedziałby o takim proszę o kontakt:tel:509227472
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Widziałam, że cena tego mieszkania o którym była mowa wcześniej poszła w dół. (na Stelli 3,900 zł za metr)Czy właściciel zmądrzał? I tak cena teraz (3700 zł)to cena z Kosmosu. Życzę Mu powodzenia w dalszej sprzedaży.
|
|
|
~~``````````````` | |
|
|
Na Interii dziś piszą, że ceny pójdą w dół. Te mieszkania w blokach z wielkiej płyty o ok. 40%. To co działo się w ostatnim czasie, to sztuczne napędzanie cen. Deweloperzy robili co chcieli, teraz ustawa ukróci to draństwo. Piszą nawet, że ci co kupili mieszkania na sprzedaż lepiej, żeby sprzedali je teraz.
|
|
|
~~x | |
|
|
I co z tymi cenami? Spadają?
|
|
|
|
|
|
Spadają w górę, z cenami mieszkań jest jak z benzyną u nas, jak podnoszą to od razu a jak tanieją to przecież mają zapasy i zanim obniżą ceny to przyjdzie kolejna podwyżka.
|
|
~~kuba | |
|
|
Ale da się zauważyć coraz więcej ogłoszeń o sprzedaży. Myślę, że ustawa uwłaszczeniowa spowoduje zamęt na rynku nieruchomości. Ceny muszą spaść. Milion mieszkań na rynku zrobi swoje.
|
|
|