NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Młodzieżowa Rada Miasta, propozycja
~~kanasta
ff
Wysłany: 23 Cze 2007r. 11:55  
Co uwazacie na temat pomysłu tego śmiesznego Lucka na zwiększenie reprezentacji Młodzieżowej Rady Miasta o studentow Szkół Wyższych naszego miasta?
Uwazacie, że to dobry pomysł??
Bo ja jakoś nie widze wyraźnych za i przeciw, ale ogólnie nie jestem przeciwna. nie wiem

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Cze 2007r. 11:55  

~~
ff
Wysłany: 23 Cze 2007r. 12:20  
naco jeszcze jrdna banda DARMOZJADOW

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Cze 2007r. 13:04  
JA JESTEM ZA!!
Bo Młodzięż ma lepsze pomysły niz takei stare wygi !!
Młodzież wie lepiej co naszemu miastu jest potrzeba i co trzeba najszybciej w nim zrobic.
FATK nie wszyscy sa tacy!
Dlatego powinna być istna selekcja by młodzi, napaleni, puści gówniarze nie wepchali sie na miejsca gdzie ich nie powinni byc.
W RADZIE MIASTA TRZEBA MłODYCH,AMBITNYCH A PRZEDE WSZYSTKIM MADRYCH I STANOWCZYCH LUDZI!!

mieszkaniec miasta
Prywatna wiadomość 

~~Edzio
ff
Wysłany: 23 Cze 2007r. 15:43  
Czyli takich jak Ty, jak się domyślam? jezyk Jak to pomysł Lucka, to zapewne możliwy będzie jedynie dostęp dla młodzieży katolickiej, pochodzącej z jedynie słusznej uczelni jaką jest Wielce Szanowny KUL... jak się domyślam jezyk

~~latające kombinerki
ff
Wysłany: 23 Cze 2007r. 19:36  
heh Edziu wyobraź sobie ze napewno nie jestem studentem KULu i raczej nim nie zostane...

A jesli chodzi o pomysł MRM to nie patrze kto ja wymyslił tylko jakie są priorytety tego pomysłu.

~~studnet
ff
Wysłany: 23 Cze 2007r. 21:38  
ja przeczytalem jego projekt dostepny na stronie , i nie dotyczy tylko kulu ale wszytskie 4 uczelnie wyzsze na terenie miasta. wg mnie to bardzo dobruy pomysl sam jestem studentem tylko ze nie ze stalowej... ale chyba jesli moja uczelnia bylaby w stalowej to moze i pokusilbym sie o start w takich wyborach.... widac ze jednak mimo ze mlody jakies pomysly wnosi.. brac studencka wszystkich miast łaczcie sie umiech
zycze powodzenia mlodziezowej radzie miasta umiech

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »