~~kanasta | |
|
|
Co uwazacie na temat pomysłu tego śmiesznego Lucka na zwiększenie reprezentacji Młodzieżowej Rady Miasta o studentow Szkół Wyższych naszego miasta?
Uwazacie, że to dobry pomysł?? Bo ja jakoś nie widze wyraźnych za i przeciw, ale ogólnie nie jestem przeciwna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
naco jeszcze jrdna banda DARMOZJADOW
|
|
|
Dołączył: 4 Cze 2007r. Skąd: Stalowe Miasto Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
JA JESTEM ZA!!
Bo Młodzięż ma lepsze pomysły niz takei stare wygi !! Młodzież wie lepiej co naszemu miastu jest potrzeba i co trzeba najszybciej w nim zrobic. FATK nie wszyscy sa tacy! Dlatego powinna być istna selekcja by młodzi, napaleni, puści gówniarze nie wepchali sie na miejsca gdzie ich nie powinni byc. W RADZIE MIASTA TRZEBA MłODYCH,AMBITNYCH A PRZEDE WSZYSTKIM MADRYCH I STANOWCZYCH LUDZI!! mieszkaniec miasta |
|
~~Edzio | |
|
|
Czyli takich jak Ty, jak się domyślam? Jak to pomysł Lucka, to zapewne możliwy będzie jedynie dostęp dla młodzieży katolickiej, pochodzącej z jedynie słusznej uczelni jaką jest Wielce Szanowny KUL... jak się domyślam
|
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
heh Edziu wyobraź sobie ze napewno nie jestem studentem KULu i raczej nim nie zostane...
A jesli chodzi o pomysł MRM to nie patrze kto ja wymyslił tylko jakie są priorytety tego pomysłu. |
|
|
~~studnet | |
|
|
ja przeczytalem jego projekt dostepny na stronie , i nie dotyczy tylko kulu ale wszytskie 4 uczelnie wyzsze na terenie miasta. wg mnie to bardzo dobruy pomysl sam jestem studentem tylko ze nie ze stalowej... ale chyba jesli moja uczelnia bylaby w stalowej to moze i pokusilbym sie o start w takich wyborach.... widac ze jednak mimo ze mlody jakies pomysly wnosi.. brac studencka wszystkich miast łaczcie sie
zycze powodzenia mlodziezowej radzie miasta |
|
|